סיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי
-
מישהו כאן חיווה את דעתו שאני ''חזק'' וגם קרא לי סבא'לה. וכך ראתה זאת הבינה.
-
במסגרת ביקורי בטבריה, כך ראתה הבינה את העיר המתויירת.
-
מאגר ''בית זית'' עלה בשלב מסויים לסדר היום. גשם עד בלי די וכן האיש הלבן הודיעו על כוונתם להגיע למאגר. כך ראתה הבינה את האירוע.
-
בשלב מסויים הודיעו גשם עד בלי די ו האיש הלבן על כוונתם להיפגש במאגר, עם כל המשתמע כתוצאה ממפגש כזה. וכך ראתה הבינה את המפגש.
-
מי שהעלה את מאגר ''בית זית'' לסדר היום היה איש השלגים. ואז באופן מפתיע מתגלה איש השלגים כצלם מחונן (מקום שלישי בתחרות הצילומים) עם שיתוף רחב של תמונות. כך ראתה הבינה את הצלם החדש.
-
לנוכח ה''פיצוץ'' במספר הגולשים שנכנסים לאתר ומביאים אותו לקריסה פעם אחרי פעם, ולנוכח הצורך לשדרג את האתר, נכנס האתר לסידרה של עבודות תחזוקה.
-
מישהו מגדיר אותי כ''משתמש כבד'' של הפורום. וכך ראתה הבינה את ''המשתמש הכבד של הפורום''
-
בחציו השני של פברואר נכנסת הסערה ה''סופה'' קורל לחיינו, כאשר מתחילים לפתח ציפיות ולחלום על מערכת קרה במיוחד שתחזיר סוף סוף את השלג לחיינו.
במקביל מתחילים לעסוק באפשרות שהמערכת תביא לידי חסימת צירי תנועה. בעיקבות זאת מתפרסמת בפורום מודעה על מכירת נגמשי''ם לצורך נסיעה בתנאי שלג. הבינה מנפיקה לנו כמה הצעות לנגמשי''ם לנסיעה בשלג. -
ובמסגרת ההכנות לקראת ''סופת'' קורל וגל הקור הקיצוני, מתפרסמת מודעת פירסומת שמתריעה בין השאר על האפשרות של פיצוץ הקולטנים של דודי השמש כתוצאה מהקור הקיצוני. (מה שבאמת קרה לבסוף).
-
מודעה נוספת שמתפרסמת מתריעה על הסכנה שבהחלקה על השלג והפיכת הרכב למזחלת שלג.
-
במסגרת ההכרזה על תחרות צילומי החורף, מוצעת התמונה הבאה שמתאימה ביותר לחורף תשפ''ה
-
''משנכנס אדר מרבים בשמחה'' נוסח ליטא לפי הבינה
-
לנוכח הפדיחה של ''סופת קורל'' ושל כל הטרללת שהיתה מסביבה וסביב המודלים לטווח הארוך וההזוי, מגיע הסיפור על מוטי ושרה באסה קופרשטיין ובנם שמחה ושל ג'וג'ו ופורטונה אלמקייס ובתם זקלין, סיפור שהמסר שבו הוא שבכל הקשור לדברים לטווח הרחוק חלומות לחוד ומציאות לחוד.
אז בתוך הסיפור היה לנו בין השאר נגמ''ש שנרכש בשביל להוביל את החתן והכלה לחופתם בשלג
וכן היה לנו שטריימל ששרה באסה רואה בחלומותיה שאחד מהזנבות שממנו עשוי השטריימל הופך להיות סמור שיוצא מתוך השטריימל
והיה את שמחה שהפך להיות נח- נח והובל לחופתו במשטובה
וגם את ג'וג'ו אלמקייס שהבטיח לרקוד בחתונה בבגדים לבנים
-
ובעיקבות פירסום הסיפור ופתיחת הפוסט ''משנכנס אדר מרבים בשמחה'', מגיעה תגובה זועמת ביותר ע''י מספר חברי פורום על העיסוק בנושאים שאינם מזג האוויר. אני משתף את ה''בינה'' במתרחש, וכך היא רואה את הדברים.
-
ז'ק סתם משהו לא מעניין, שכל הכועסים למיניהם לא נכנסו לאתר ב-5 הימים האחרונים אפי' פעם אחת כך שהם אפי' לא יהנו מהפוסט הזה
-
שאלה שלי ל''בינה'' על הגולשים החרדים באתר אקלימוס מביאה את התשובה המתאימה לימי הפורים. אתר אקלימוס הופך לאתר סקי, והגולשים החרדים הם לא פחות מגולשי סקי. ה''בינה'' נותנת הצעות כיצד לנהל את אתר הסקי החרדי הראשון תוך כדי גילוי בקיאות מפתיעה באורחות חייו של הציבור החרדי.
-
ז'ק וואו מדהים ומרהיב
סוף העולם ....
מרוב שזה דמיוני זה מגניב ממש!!! -
וכמו בחיים, גם במשפחות הטובות ביותר פורצות מידי פעם מריבות, ולפעמים דוקא בין שניים שהם ביום יום מקורבים ביותר. אז גם כאן בפורום זה קורה לפעמים, ובמיוחד כשנוגעים בעצב חשוף הנקרא ''פסימי- אופטימי'' שהפך לנושא רגיש ונפיץ. וזה מה שקרה השבוע, אבל ''ואת והב בסופה'', האמת והשלום אהבו.
-
ז'ק אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
וכמו בחיים, גם במשפחות הטובות ביותר פורצות מידי פעם מריבות, ולפעמים דוקא בין שניים שהם ביום יום מקורבים ביותר. אז גם כאן בפורום זה קורה לפעמים, ובמיוחד כשנוגעים בעצב חשוף הנקרא ''פסימי- אופטימי'' שהפך לנושא רגיש ונפיץ. וזה מה שקרה השבוע, אבל ''ואת והב בסופה'', האמת והשלום אהבו.
הופה....
חיכיתי לזה... -
איש השלגים אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
ז'ק אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
הופה....
חיכיתי לזה...סיכום עונת החורף או לא? זאת היתה אחת מסערות החורף האחרון.