מזל טוב לביתר ירושמיים
-
ברכת מזל טוב חמה ולבבית שלוחה בזאת לחזאי הבכיר וכותב המאמרים המושחזים הרב הגאון @ביתר ירושמיים לרגל הולדת בנו מחמדו (חשבתם על זה פעם? חזאי קטן קטן
)
יה"ר שיזכה להכניסו בבריתו של א"א בעיתו ובזמנו ולגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים -
מאור גליל העליון
אוואה מזל טוב מזל טוב!!!
הרבה נחת יהודי אמיתי. -
מצטרף לברכות והזמנות לומר תודה על כל תחזיותיו בעיקר לטווח ארוך שהם בד"כ אופטימיות כמו שאני והרוב כאן אוהבים. (אנחנו הרוווווווב)
-
ברכת מזל''ט לידינו הדגול מושך בשבט סופר הנותן אמרי שפר הלא הוא ביתר ירושמיים לרגל הולדת בנו בשטומ''צ.
יה''ר שתזכו להכניסו בבריתו של אאע''ה בעיתו ובזמנו, ולגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים, ושיצמח לאילנא רברבא לתפארת משפחתו.
(אגב- אם אין לכם עדיין סנדק, אני יכול להציע את ידידנו הרב שניימן שליט''א בתור סנדק).
-
ז'ק אמר במזל טוב לביתר ירושמיים:
ברכת מזל''ט לידינו הדגול מושך בשבט סופר הנותן אמרי שפר הלא הוא ביתר ירושמיים לרגל הולדת בנו בשטומ''צ.
יה''ר שתזכו להכניסו בבריתו של אאע''ה בעיתו ובזמנו, ולגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים, ושיצמח לאילנא רברבא לתפארת משפחתו.
(אגב- אם אין לכם עדיין סנדק, אני יכול להציע את ידידנו הרב שניימן שליט''א בתור סנדק).
מה קרה לו במצח מסכן? מכת קור?
-
מה קרה לאיש השלגים שהפך לאיש קלקר?
-
מאור גליל העליון מתי היתה הלידה?
-
ז'ק שני בוקר
-
מאור גליל העליון יישר כח, רשמתי לפני.
-
-
איש השלגים אמר במזל טוב לביתר ירושמיים:
מה אתה מכין לו?.....
בייבי סיטר לילדים של איש השלגים במידה והוא יחליט לכבד אותו בסנדקאות.
-
איש השלגים אמר במזל טוב לביתר ירושמיים:
מה אתה מכין לו?.....
בייבי סיטר לילדים של איש השלגים במידה והוא יחליט לכבד אותו בסנדקאות.
נסחפת לחלוטין... מי אני ומה חיי?
אבל אתה סבאלה' בהחלט בעמדה שיש לך סיכוי להיות מכובד על ידו בסנדקאות (וגם אם לא, מקסימום אל הכיסא, או עמידה לברוכס') לא סתם על ליבי לא עלתה מחשבה כזו ואילו אתה חושב על זה......