מודלים שבוע פרשת וישב #1
-
מדובר בהקצנה חדה למערכת
-
ברור זה מה שראינו בבוקר. אם הבועה (שקמה לתחייה שוב...) הזו מצליחה לרדת נכון - היא הופכת את שישי להיות גשום ואולי שיא המערכת מבחינת משקעים.
לגבי האפיק - הוא לא יירד כאפיק גדול, אבל היו לא מעט הרצות שהצליח גל נוסף לרדת ממנו. -
דרך אגב
במיקרוסקופ, רואים בגרסא הזאת מעט גשם שמצליח להגיע לחופי הצפון ואף המרכז עוד בשלישי -
TCH אמר במודלים שבוע פרשת וישב #1:
האם המודל האמריקאי אמין ?
ולמה לא עושים רעש בחדשות מהעניין ?
אכן, המודל האמירקאי הוא אחד משלושת המודלים האמינים בתחום. אם כי כשיש מחלוקת בין השתיים האחרים לאמריקאי. אני לא יודע כמה משקל יש לתת לו.
יש גם שינויים בין המודלים ברמת הטווח, והאזורים בעולם, על זה כבר ענו המומחים כאן בעבר והאריכו בדבר, תחפש ותמצא הסברים מפורטים. -
anonimy12314 עדיין יש מדיקיין ואפילו יותר עמוק מהערב
-
גשם עד בלי די מה זה אומר שהמצב השתפר פלאים?
-
אני כבר מלומד באכזבות
-
גפס סיים עדכון?
-
אשמח שיביאו סיכום לשלב זה כמה שיותר מפורט
והאם עדיין יש חשש למדיקיין וכמה -
נראה שהאופציה קיימת. סך הכול עדכון הלילה מוצלח יותר גם בגרמני וגם בגפס (כל אחד ביחס לעצמו).
בבוקר עדכונים חדשים והעדכון הזה יישאר להיסטוריה
לילה טוב -
חשוב להבין שגם אם יש מדיקן לא מדובר על סופה בסדר גודל של הוריקן וגם לא מתקרב לזה וגם חווינו כבר מדיקן אני זוכר בבירור לפחות אחד בשנים האחרונות (ואולי גם היה עוד) המשמעות היא בעיקר על כמויות גשם גדולות וסו"ר וברד בפרקי זמן קצרים יחסית העיקר במידור החוף (ואם יש רצף עננות על אזור מסוים יכול להצטבר שם כמויות של למעלה מ200 מ"מ במשך יממה או 2) וגם קצת רוחות עם פרצי רוח חזקים (אבל לא משהו קיצוני מבחינת רוחותשלא חווים בכל חורף...)
-
עדכון מצוין של גפס. יופי!
נקווה לקום לבשורות טובות ב''ה
החורף מתניע -
yehiel9523 היה מאז 2020 כבר 4 אירועים
-
גשם עד בלי די למדיקן (באופן כללי) אמורה להיות השפעה גם על פנים הארץ או רק לחוף?
-
השיא לכאו' יהיה בחוף אבל בהחלט גם פנים הארץ תקבל כמה עשרות מילימטרים
-
מתי מגיע עידכון של מרשמלו ???
-
גשום וסוער אמר במודלים שבוע פרשת וישב #1:
אין בזה כללים
כשהוא כותב מעלים את זה פה. -
מרשמלו מייצר דרמות (''אתם הראשונים לדעת''). אבל כשהדרמה מתרחשת גם בלעדיו אז הוא הופך למיותר.
-
רק ביקשת... קיבלת.
תודה ל גשם עד בלי די -
איסי לילה הייתי מגדיר ללא שינוי ניכר כי יש אזורים מעט פחות טובים ויש אזורים יותר טובים
לילה טוב חברים נפגש מחר בסביבות 8 לאיסי