מודלים מוצאי שבת ליל כ"ד כסלו
-
ישיר אמר במודלים מוצאי שבת ליל כ"ד כסלו:
נראה שגפס בעדכון הזה הולך לקראת מערכת משמעותית בטווח של 240 שעות, שאולי גם תהפוך לאפיק קר. בהחלט מעניין, אבל רואים את ההבדלים בין עדכון לעדכון בטווחים האלה.
בהחלט מעניין ההתפתחות שם
יש כמה בעיות אבל זה לא משנה בגלל הטווח -
אז באמת המערכת התחברה לאפיק והוא אפיק קר, אבל גם הפעם הוא מזרחי מדיי ולכן עיקר מה שאנחנו מקבלים זה קור ב850.
בכל אופן לפי עדכון זה יש 3 מערכות בחנוכה (ראשונה שני-רביעי, שנייה שבת-ראשון, שלישית - התחלה ביום שני זאת חנוכה).זה בטוח לא יישאר ככה אבל בהחלט יש מה לעקוב.
-
כרגע מסתמן כמה מערכות
1 השבוע ימים שני -רבעי
2 שבת הקרובה
3 שבוע הבא ימים שלישי ורבעי
ישיר תפסיק להקדים אותי
-
חח כן... פשוט תחכה שנייה

בכל אופן אסביר למה ברור שזה לא יישאר ככה (אפילו בעדכון הבא), תראו למשל מפות סביבות 170 שעות. יש כל כך הרבה צירי אפיק מצפון וכמה אפיקי רום מנותקים מדרום על פני המרחב. כל אלו יכולים להפוך למערכות גשם במקרה שהם מתחברים או זזים בצורה מוצלחת, אבל הם מאוד תזזיתיים ויכולים גם "לא להצליח לנו" ולברוח או אפילו ליצור חסימת אומגה וכדומה.
לכן בטוח הדברים עוד ישתנו הרבה מעדכון לעדכון, אבל כאמור יש בהחלט אחרי מה לעקוב. -
ישיר לקראת משהו רציני ב300?
-
לא נראה לי שזה יכול להדרים.
-
ישיר נראה לי שכן יכול להדרים אבל עם בעיות
-
נמתין חצי דקה
-
שאלת תם- ה300 שאתם מדברים זה שעות??
-
ישיר נראה שצדקת
-
לקראת אירוע נוסף?
גפס נותן בטווח של 333 סיכוי לעוד אירוע -
-
אוהב שלג על הים המפות בעדכון מוצגות לפי שעות.
אם אתה שואל את עצמך "מה המשמעות והאמינות למפות לעוד 300 שעות?" - אכן אין להן לא משמעות ולא אמינות. זה בעיקר לשעשוע (יש אומרים שזה מלמד על ה"מגמה" אבל אני פחות מאמין בזה בטווחים כאלה).
וזו בהחלט סיבה והזדמנות לומר לילה טוב. -
דוד 4 תחסוך לעצמך את זה .נחמד סתם לראות את המשך העדכון מעבר ל240-300 שעות כשכל העדכון כבר עודכן אבל לא לעקוב תוך כדי…