עדכוני ערב/לילה - יום שלישי 23.12 פ' ויגש
-
איסי וואאוו רק עד אמצע שבוע הבא

-
כל הפסימים מהמודלים הערב לסופ"ש נא לראות את איסי
-
איסי פשוט בעדכון משוגע הוא מקצין לכל הטווחים לפחות עד ה-270 שעות הוא ממשיך להראות פשוט פיק אחר פיק של אפיקים בלי סוף איי איזה יופי
אני מחכה כבר להודעות הפסימיות שלכם בג'אפס לילה
( אני משתמש בהקלדה קולית לכן זה נראה קצת מוזר) -
מי אמר אתמול שבאחד הגלגולים זה יכול להתעמק עלינו יפה והתווכחו איתו

הערב רואים בחלק מהמודלים כבר בגל השני אפשרות להתעמקות יפה עלינו (גרמני/גפס)
עוד קצת הקצנות והתכנסות ואנחנו לקראת אירוע יפה -
גשם עד בלי די אנחנו כרגע באופטימיות מגפס ערב
-
נתי אחרי שהוא כבר לא כזה עמוק כמו שהיה אתמול אני בהחלט מסכים שהוא יכול להדרים אלינו
-
מישהו יודע על איזה מודל האתר הזה מסתמך כי הוא צופה מעלה אחת בלבד עם משקעים בירושלים??.
https://www.accuweather.com/he/il/jerusalem/213225/january-weather/213225?year=2026 -
גשם עד בלי די אמר בעדכוני ערב/לילה - יום שלישי 23.12 פ' ויגש:
נתי אחרי שהוא כבר לא כזה עמוק כמו שהיה אתמול אני בהחלט מסכים שהוא יכול להדרים אלינו
זה בדיוק מה שאמרתי אתמול, בגלל הטווח הוא יכול בכיף להשתנות בתצורה ולרדת יותר מחודד
לא חשבתי שעם הצורה העגלגלה הוא ירד טוב
אמרתי שעם אפיקיות כזו עמוקה מעל הראש סביר שהוא יוכל להתעמק אלינו יפה וזה כבר נראה הערבעדכון מצוין, רק צריך שגפס יחזיר לנו את שבת/ראשון
-
ברוכים הנמצאים
-
חשוב לציין שגם עם הבעייתיות שנוצרה עם הגל הראשון עדין רוב המודלים מגשימים את הצפון יפה
-
גשם עד בלי די בהחלט נפלא (אין לי מושג מה רואים בעדכון עדיין).
אבל לומר שאיסי הוא חזות הכול - לא נראה לי. במערכת הקודמת הוא שירך דרכו אחרי גפס יחד עם ברקנל. מה שהיה בסוף היה מה שגפס הראה.
כרגע יש לנו בעיה עם גפס (מבחינתי). דחייה של המשקעים משבת בבוקר לשני - זה חתיכת "סיפור".נמתין בסבלנות.
-
נתי היית אומר את זה אתמול והיינו חוסכים פוסטים בשרשור
🤭 -
גשם עד בלי די אמר בעדכוני ערב/לילה - יום שלישי 23.12 פ' ויגש:
נתי היית אומר את זה אתמול והיינו חוסכים פוסטים בשרשור
🤭תקרא מה כתבתי ותראה שהיא היא

-
סורוצקין 300 שעות זה קשקוש צריך לומר את האמת. זה כמו לומר "יש אפשרות תיאורטית כזו", וזה אכן נחמד. ותו לא
-
ישיר אמר בעדכוני ערב/לילה - יום שלישי 23.12 פ' ויגש:
אבל לומר שאיסי הוא חזות הכול - לא נראה לי. במערכת הקודמת הוא שירך דרכו אחרי גפס יחד עם ברקנל. מה שהיה בסוף היה מה שגפס הראה.
תדייק הוא נגרר אחרי ברקנל וגם גפס, אם כל הכבוד הבריטי לא רואה את גפס. וחוץ מזה באיזה טווח הוא נגרר, פחות מ 100 שעות??
-
ישיר מי מסתכל על גפס לטווח קרוב נולדת אתמול???????????
וחוץ מזה גם השמט וגם ירושמיים כבר נותנים שבת ראשון גשומים
ונראה לי שהם צריכים להיות טיפטיפה יותר אחראיים למילותיהם כשצופים בהם מליוני אזרחים.
כנראה גם הם יודעים אחרי איזה מודלים ללכת בטווח הזה.
כמובן שהכל יתגשם בעז"ה אין בטוח לעולם בתחזית. -
נו באמת... תרגיעו, ומאיפה אתם מביאים ראיות. בשביל זה אנחנו פה לצטט מירושמיים? עם כל הכבוד.
טוב נמצה את הדיון. כרגיל אוהבים להגיד מה שכיף, זה חוסר מקצועיות. נניח לכם תיהנו. -
גשם עד בלי די מה פתאום? ברקנל היה האחרון להראות את המערכת. גפס (והקדים אותו הקנדי) הראה את המהלך של האפיק/בועה שמדרים, כשאיסי וברקנל הראו אפיק צפוני לגמרי.
נכון זה לא היה בטווח 100 שעות, אבל לא הרבה יותר. -
אני אומר נעזוב את הוויכוח ופשוט נראה מה יהיה עוד 3 ימים בסך הכול
-
עכשיו אני רואה איסי מצוין! חד וחלק! יופי!