עדכוני בוקר יום חמישי ה׳ טבת
-
זה מאוד צפוני זה כמעט לא נכנס לארץ (רק מקו חיפה וצפונה יראו גשם משמעותי) פחות הייתי מגדיר אותו גל שלישי לעת עתה
-
פוסט זה נמחק! -
גפס הערב מזכיר לנו כמה הכל גבולי ויכול להשתנות
תחילת ינואר גשום לפיו -
גם הקנדי הערב מדהים לתחילת ינואר
בקיצור עדכון מעולה ממש!
שבוע הבא גשם כמעט בלי הפסקה בגלים החל משישי וגל שלישי ביום רביעי חמישי בנתיים צפוני
אח״כ גל נוסף לקראת שבת הבאה על גבול הסוער... -
מטורף איך משרב וחסימה עברנו לגשם רצוף
-
דוד אגב זה עדכון רביעי ברצף של הקנדי למערכת בתאריכים האלו.
-
הקנדי לסוף הטווח ואוו...
-
לדעתי כל עוד יש צפי לרמה טובה באטלנטי, אנחנו חזק בתמונה ויש סיבה טובה לאופטימיות.
ולזה יש הסכמה מוחלטת של כל המודלים כבר כמה וכמה עדכונים. -
הקנדי פשוט ואוו גם מערכת אצלינו אבל העיקר שם זה החסימה במערב אירופה
-
צבי דוידוביץ אז מה זה עם לא גל שלישי?
מערכת לא צריכה להיות בכול הארץ -
אגב הערב מתעדכן איסי לחודש וחצי הקרובים, בעדכון האחרון שלו הוא היה עם צפי אופטימי לרמה די סטטית כמו שיש עכשיו. מה שכן ראו בחלק מהזמן את המשיכה מערבה.
-
ג'מיני המלך זה גל חלש מאוד
-
הגל של רביעי/חמישי מאוד גבולי טווח של כמעט שבוע יכול להשתנות לכאן או לכאן.
ההמשך אצל גפס - זה מה שהערתי בצהריים טיפה התמזרחות של האפיק ואנחנו מקבלים מערכות מהצירים שלו.
לא הייתי מתעלם מההתעקשות של הקנדי בפרט שיש זחילה לעברו והממוצע בינו לבין גפס (למשל) עדיין נותן המשך מערכות גשם. -
בגפס לתחילת ינואר אין כלום, אפילו חם מהרגיל (אין לזה שום משמעות על ההמשך, גם ינואר 2022 שהיה אגדי מבחינת קור ביחס לעשור האחרון נפתח חם מהרגיל ...)
-
חיים 2 מסכים מאוד עם עניין הרמה במערב אירופה!!
כבר לפי שבוע בערך ראיתי קונצנזוס בין המודלים בזה וכתבתי פה! -
איסי עם שיפור יחסית משמעותית לגל השלישי
-
פוסט זה נמחק! -
הלבן הלבן הזה... איפה אתה כבר רואה הרצות של איסי??
-
גשם עד בלי די סורי... פדיחה שלי...
אני מנסה להבין על מה כן הסתכלתי, ואני לא מוצא...
מוחק -
מה הסיפור של איסי שנותן מפות בפערים רק של 24 שעות?
קרה לי כמה פעמים, זה קשור לשעת העדכון החדש?
לוח פרסום
📌 חברים וחברות יקרים אני ראש צוות בעזר מציון ואנחנו רגע לפני פתיחת המכירה הסינית השנתית אני מחפש נאמנים ונאמנות שיעזרו לנו להצליח ולרתום את עם ישראל לתרום בעין יפה מי שבעניין אשמח שיצור איתי קשר במייל ezermizionn@gmail.com לא מתחייבים לכלום! ואני יכול רק לרמוז שזה מאוד מאוד שווה! פרטים נוספים במייל מחכה לך 🙏