מודלים יום רביעי יא טבת
-
נחמן המלך להתעודד? ודאי שלא
לא להתאכזב - אולי -
מעט גשם ב 9 לחודש וגם ב13/14
עלוב למדי -
הלבן הלבן הזה... נמתין לאיסי AI אולי אולי הוא ירפא אותנו הלילה
-
דוד 4 התמונה הראשונה היא העדכנית אבל השנייה היא מאתמול תראה

-
דוד 4 אמר במודלים יום רביעי יא טבת:
נחמן המלך אמר במודלים יום רביעי יא טבת:
מה שנקרא תפוס לשון אחרון...
"הוא יכול להתעמק אך זה יהיה על חשבון הגל הבא, ויכול שלא להתעמק.." (תחזית חודש ינואר מרשמלו)אי אי אי לא זה ולא זה...
לא בהכרח- זה דווקא נראהלי כמו האפשרות השניה שהה9-11 לא מוצלח וה17-20 כן מוצלח (על המערכת השניה נאלץ לסמוך על מרשמלו אבל זה שהנוכחית לא מוצלחת זה רואים בעיניים..)
-
העדכונים האחרונים בעייתיים ומלמדים על בעיית הדרמה של האפיקים
בכל זאת עדיין ישנן מערכות כלשהן וזה גם טובלילה טוב
-
-
שללללללג לא שאלת אותי אבל בכל זאת אני יפנה אותך לתחזית שלו עצמה ששם הוא מניח אפשרות שעד ה17-20 זה לא האירוע (וה17 זה סופסופסוף הטווח...)
-
נחמן המלך השאלה אם כן היא הרבה יותר גדולה
מאיפה הוא לוקח את ההימור שירד שלג הרי אין עדיין תחזית לכזה טווח ויש לו קהל מאמינים בונים על הדברים שהוא אומר -
שללללללג זה אין אחד שלא מסכים שמרשמלו טוב בלחזות עוד לפני כולם לטווח של 1000 שנה ורק בטווח הקצר הוא מסתבך...
-
נחמן המלך אתה אישית סובר שיש מה לבנות על השלג שהוא אומר בתחזית לחודש הזה ?
-
אגב הקונטרול נחמד כעת ל210 שעות פלוס עם 850 לא רע
אז אולי יש תקווה לקום עם עדכון יותר מוצלח -
שללללללג זה שאני לא אאמין למה שהוא אומר לא אומר שיש חוסר היגיון או עקביות בדבריו
-
שללללללג כבר התחצפתי היום יותר מדי למרשמלו, אבל על שאלה זו אינני יכול להתאפק....
כמויות השלגים שמרשמלו הבטיח לנו במהלך 4 השנים האחרונות הן בכמות כ"כ גדולה שזה היה מספיק להשביע אותי....
תעבור במרוכז על התת-פורום של תחזיות מרשמלו ותפתח את התחזיות החודשיות של השנים האחרונות....
-
קונטרול גפס עם מערכת יפה ממש. הכל עוד פתוח.
-
אוהב שלג לא ישבע התחצפת? את זאת לא אדע כי כנראה בגללך נטפרי חסמו את השרשורים הללו (אימ'לא מה כתבת שם?)
-
אוהב שלג לא ישבע משהו אחד אני זוכר טוב
בשנה שעברה הוא לא רק אמר שיהיה אלא הוא התחייב וביקש לנעוץ את ההודעה על 5 סנטימטר שלג בירושלים ובסוף לא היה סנטימטר אחד
והקטע ששם הוא ממש הבטיח והתחייב -
שלג בשפע הוא רחוק מאוד מכולם יש לזה משמעות?
-
עוד מילה אחת בלילה הזה
לדעתי זה לא פייר שכל פעם שגפס לילה מקצין רצות כאן הודעות שבלילה גפס לא מדויק וכו' וכו'
ואילו הלילה שהוא בהחלט מבאס יש כאן דממה מצד אלו הנוהגים תמיד להזכיר לנו כמה עדכון הלילה של גפס הוא לא מדויק -
שללללללג אל תזכיר לי את זה בבקשה....
האירוע שלא אשכח לו כ"כ מהר....
הייתי כבר כמעט מוכן לנסיעה לירושלים עם כל המשפחה שלי.....