מודלים יום רביעי יא טבת
-
שללללללג זה אין אחד שלא מסכים שמרשמלו טוב בלחזות עוד לפני כולם לטווח של 1000 שנה ורק בטווח הקצר הוא מסתבך...
-
נחמן המלך אתה אישית סובר שיש מה לבנות על השלג שהוא אומר בתחזית לחודש הזה ?
-
אגב הקונטרול נחמד כעת ל210 שעות פלוס עם 850 לא רע
אז אולי יש תקווה לקום עם עדכון יותר מוצלח -
שללללללג זה שאני לא אאמין למה שהוא אומר לא אומר שיש חוסר היגיון או עקביות בדבריו
-
שללללללג כבר התחצפתי היום יותר מדי למרשמלו, אבל על שאלה זו אינני יכול להתאפק....
כמויות השלגים שמרשמלו הבטיח לנו במהלך 4 השנים האחרונות הן בכמות כ"כ גדולה שזה היה מספיק להשביע אותי....
תעבור במרוכז על התת-פורום של תחזיות מרשמלו ותפתח את התחזיות החודשיות של השנים האחרונות....
-
קונטרול גפס עם מערכת יפה ממש. הכל עוד פתוח.
-
אוהב שלג לא ישבע התחצפת? את זאת לא אדע כי כנראה בגללך נטפרי חסמו את השרשורים הללו (אימ'לא מה כתבת שם?)
-
אוהב שלג לא ישבע משהו אחד אני זוכר טוב
בשנה שעברה הוא לא רק אמר שיהיה אלא הוא התחייב וביקש לנעוץ את ההודעה על 5 סנטימטר שלג בירושלים ובסוף לא היה סנטימטר אחד
והקטע ששם הוא ממש הבטיח והתחייב -
שלג בשפע הוא רחוק מאוד מכולם יש לזה משמעות?
-
עוד מילה אחת בלילה הזה
לדעתי זה לא פייר שכל פעם שגפס לילה מקצין רצות כאן הודעות שבלילה גפס לא מדויק וכו' וכו'
ואילו הלילה שהוא בהחלט מבאס יש כאן דממה מצד אלו הנוהגים תמיד להזכיר לנו כמה עדכון הלילה של גפס הוא לא מדויק -
שללללללג אל תזכיר לי את זה בבקשה....
האירוע שלא אשכח לו כ"כ מהר....
הייתי כבר כמעט מוכן לנסיעה לירושלים עם כל המשפחה שלי..... -
מאור גליל העליון הגבתי אחרי שזה נחסם,
אני עם חסימה אחרת,(ערכתי השוואה עם מצא את ההבדלים בין תחזיות דצמבר וינואר.... שהכל זה ניסוחים מעורפלים של באבא.... ותמיד כל חודש יש 2-3 מערכות גשם שאחת עלולה להיות חזקה ואחת כנראה תהיה חלשה עד בינונית.... כמובן שאחת יכולה להתעמק ולהפוך לקרה וכו'
הנקודה הכי חשובה שהסתייגתי שם מזה, ואישית אני סובר שכן מדובר במישהו שיודע יותר מאחרים, אם כי בתחזיות עונתיות ותחזיות לשלג הוא טועה באופן כרוני, כל שנה התחזית העונתית היא לממוצעת פלוס (כן, גם השנה שעברה.... התאפקתי מקודם לא להקפיץ את זה...) וכל חודש יש מערכת שיכולה להתעמק ולהפוך למערכת שלג (גם אם בסוף זה יהיה רק פתיתים במג'דל שאמס הוא יקח קרדיט על זה), בקיצור, עירבון מוגבל... -
מטריד
גם איסי AI בגל הראשון - סופ"ש הבא נוטה לכך שהאפיק אינו מתעמק דיו -
ואני חושש מאוד שגם הגל השני אצלו לא יעמוד על ישראל
-
אוהב שלג לא ישבע אמר במודלים יום רביעי יא טבת:
אני עם חסימה אחרת
נקווה שנטפרי לא יחסמו את השירשור הזה בגלל המשפט הזה

-
לסיכום עדכון איסי AI מגמה רעה מאוד
יותר גרוע מגפס לילה
לילה טוב ובשורות טובות -
שללללללג אמר במודלים יום רביעי יא טבת:
דוד 4 ארין ש איך יכול להיות שמרשמלו נותן כזה תחזית עם כמעט הבטחה לשלג בהרים בחודש הזה
כשבפועל המפות במודלים לא מתחילים להתקרב לכיוון הזה בכלל ?הוא נתן את זה גם במהלך החודש האחרון ולא יצא כלום
-
אוהב שלג לא ישבע מדויק
-
גפס בוקר עם עדכון הרבה יותר טוב מבחינת גשם כמה גלים שד סוף הטווח
שלג לא בעניין -
אוהב שלג לא ישבע תעשה טובה ותעלה לכאן את התחזית ממרשמלו לינואר לטובת המנוטפרים
יש"כ