יום שישי.
-
עקרי תחזית פברואר.
מערכת 3לחודש(הייתה).
" נוספת לקראת אמצעו.תהיה.
מע' שליש אחרון.תהיה.
מסתיים כממוצע ברוב הנקודות. -
וכמו"כ צפוי שלג בבני- ברק. (בערך אותו סיכוי כמו שפברואר יסתיים ממוצע ברוב הנקודות).
-
נרא לי שהסיכוי שיהיו 40 מעלות בבני ברק בפברואר השנה, גבוה משמעותית מהסיכוי לקבל שלג באויר, אפילו בהרי ירושלים
-
מערכת 3לחודש(הייתה).
רק רוצה לצטט את החודשית וז"ל
האחת ב3 לחודש,אמנם מגרדת אותנו אך בכל זאת משאירה בצפון כ50ממ ובמרכז כ30-40ממ וזה לערך שליש מכל כמות פברואר כך שאין מה לזלזל בה.קו הגשם ידרים עד קריית גת באר שבע,ויש לזכור שבאזור הנגב והדרום ישנם מקומות שסגרו את העונה במחינת כמות וישנם כאלו שמתקרבים לשם.
עכ"ל
בהזדמנות זו ראוי לגנות את מי שכן זילזל בה וקרא לה מערכונת או כנויי גנאי אחרים... -
אפיק ים סוף אני מבין שכתבת את זה בהגזמה, כי הרי סיכוי לשלג בירושלים בפברואר עומד במקרה הכי גרוע על 0.5% בעוד 40 מעלות בחוף והשפלה עומד על 0.00000000000000000000% - בקיצור לא יתכן.
אגב אני עוד נותן לירושלים סיכוי נמוך לראות לבן לקראת סוף החודש בהנחה שהעסק יעבוד טוב. -
ג׳מיני המלך אמר ביום שישי.:
אפיק ים סוף אני מבין שכתבת את זה בהגזמה, כי הרי סיכוי לשלג בירושלים בפברואר עומד במקרה הכי גרוע על 0.5% בעוד 40 מעלות בחוף והשפלה עומד על 0.00000000000000000000% - בקיצור לא יתכן.
אגב אני עוד נותן לירושלים סיכוי נמוך לראות לבן לקראת סוף החודש בהנחה שהעסק יעבוד טוב.כל מה שכתבתי נכון לשבוע-שבועיים הקרובים, או בהנחה והסינופטיקה תישאר דומה לזו של עכשיו
חוץ מזה, נכתב על דרך הציניות, הרי ברור שלא יהיה 40 מעלות בחוף, אם כי 30+ זה כבר כן יהיה -
ככה הפברואר של מרשמלו נראה:
עקרי תחזית פברואר.
מערכת 3לחודש(הייתה).
" נוספת לקראת אמצעו.תהיה.
מע' שליש אחרון.תהיה.
מסתיים כממוצע ברוב הנקודות.
וככה הפברואר שלנו נראה:

המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com