סִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי
-
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
למה, רק לטראמפ מותר למתוח אתכם כ''כ הרבה זמן?
לפחות תעדכן ש'העזרה בדרך'...
-
ז'ק אני גם מצטרף לבקשה להעלות את הפרקים באשכול חדש ללא פטפטת, כדי לאפשר קריאה רציפה על כוס קפה מהביל במקלט....,
ולגבי טראמפ, השבוע אמר פרשן אחד (כמדומני שהוא אמין, ולפחות בזה) שאין מה להסתכל על מדד הפיצה אלא על מדד ההאקבי...
והיות שהמדד הזה הדליק בשעה האחרונה נורה אדומה, צריך למצוא איזשהו פתרון לגבי שבת....אגב, לכל אלו שקישרו בין השלג לתקיפה באיראן שיורידו מעילים ויקנו גזרים יחד עם השישיות מים....
-
לגבי התקיפה באיראן, גם אני חושב שבשעות האחרונות שה כבר נראה רציני, אבל חשוב לזכור שכבר חודשיים בכל יומיים יש איזה אמירה דרמטית וצופנת סוד שהנה זה מגיע והנה על פי צילומי הלווין.. ועוד נושאת מטוסים וכו'.. אז צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל. אבל אחרי הכל, הימור שלי: עד פורים תהיה התקיפה המיוחלת באיראן.
-
אוהב שלג לא ישבע על פי צילומי הלווין מהשעות האחרונות רואים שמטוסי הקרב של ארצות הברית עלו ל מסלולי ההמראה.. אז יש גם את מדד מטוסי הקרב..