תחזית חודשית
-
ערב טוב,תחזית לחודש דצמבר.
חודש נובמבר מסתיים עם כמויות גבוהות מהממוצע בחלק לא קטן מן התחנות,ובחלק אחר ממוצע.מעט מהתחנות גם עם כמות נמוכה מהממוצע סהכ,כצפוי בתחזית לסתיו,הסתיו פעיל עם לא מעט ימי גשם.
כעת לדצמבר!
הודעות הזויות למדי יצאו ופורסמו במדיה אודות אפיק קר מאוד,סערה לא רגילה ושאר ירקות לקראת 7.12.כאשר ראיתי שהתגובות מרובות ולוקחים את העניין ברצינות מיד סתרתי את הגישה ומי שמכיר אותנו יודע שזה לא היה לחינם,אין צפי כזה לא תהיה סופה כזו ולא שום אפיק קר ונדיר לקראת תאריך הנ"ל.לי באופן אישי חבל על האחראי לכך מכיוון שמדובר באדם בעל ידע בתחום,נבון ומתמיד אך ההסתמכות על וורטקס והישענות על תאוריות כאלו על מנת ליצור עניין מעט מקוממת לא אחראית וגם איננה מיטיבה לא עם נותן התחזית ובודאי לא עם מקבליה.יש לציין שהכלים לבניית התחזית היום המשוכללים ביותר ככל שיהיו יתקשו מאוד לתפקד לפענח וליצפות סינופטיקה היפר אקטיבית אשר נגועה בעצבנות יתר עקב הפרשי לחצים במקומות סמוכים זה לזה ועוד מס איפיונים אשר לא היו חלק מתוך המציאות הסינופטית הנהוגה באזור שלנו וגם באזורים הסמוכים לנו כגון חלקים מאירופה ואף מדרום לנו.המחשבים קורסים אל מול הכוח בשינוי האדיר שקורה שם למעלה,האיזון חסר ומשהו קורה שמשבש את יכולות החיזוי.מה קורה איך קורה ומדוע? מה חשוב לכם? אתם הרי רוצים תחזית אז בבקשה🥰.
בתחילת שליש ב של החודש דהיינו גבול ה10 לחודש נהיה מושפעים מאויר קר יותר ברום ומערכת גשם שתגיעה לאזורנו,לא סערה לא סופה,פשוט מערכת גשם ראשונה לחודש זה.( לא מדבר על ריקושטים).
מערכת גשם מורכבת יותר אמורה להגיעה לאזורנו סביב 20.12, ומערכת נוספת קרה יותר בתפר בין סוף דצמבר לתחילת ינואר.חודש דצמבר תלוי במידה רבה במערכת הגבולית הזו של התפר,ישנה אפשרות סבירה שחודש זה יהיה נמוך מהממוצע מבחינת משקעים וחם מעט יותר מבחינת טמפרטורה.האוחר הקר מאוד נשאר הרחק ממערב לנו גם בחתיו הראשון של דצמבר,אך לא מן הנמנע שאחת מן המערכות או השניה או מערכת התפר תהיה מערכת מורכבת וחזקה,ועל כך נעדכן.
סיכום.יכול להיות גרוע יותר,וכולנו זוכרים מה קרה כאשר בדצמבר 2013 היגיעה מערכת שלג נדירה,והרסה את החורף,ועל כן אני תמיד טוען שהסתיו אמור להתנהג כסתיו ואז החורף יתנהג כחורף.זה מה שקרה עד עתה העונה,הסתיו התנהג כסתיו אמיתי,וכל הנותר הוא שהחורף יעשה את שלו גם כן.ערב טוב לכולם.️ -
מרשמלו פסימי?
אוי לא, זה נדיר -
אם מרשמלו פסימי אני אופטימי...
-
מרשמלו ידידי המבורך תודה על התחזית.
-
-
עזבו את יניב ריז הוא טען שזה יהיה המערכת הכי טובה מתחילת החורף מרשמלו עושה עליו סיבוב
-
anonimy12314 מרשמלו לא פסימי הוא ריאלי
-
ביתר ירושמיים ושהוא ריאלי יש סיבה להיות פסימי...
שהוא אופוטימי יש סיבה להיות ריאלי