תחזית ממרשמלו
-
יש שלג באופק מרשמלו היקר
-
ואם הלילה המודלים לא יוקצנו מה יקרה? מרשמלו יתפטר? דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
המקלדת סובלת הכל...
אני מכריז שהלילה המודלים לא יקצינו לחמישי. -
ובכלל שמתם לב איך גשמון בחמישי מתחבר למערכת שמגיע רק ביום ראשון ורק לפי חלק מהמודלים כרגע והכל כדי לומר לנו הנה אמרתי לכם שיגיע מערכת בין ה-10 ל-13. זה דמגוגיה בשקל. סליחה על הבוטות אבל זה אחיזת עניים ותו לא.
-
חח yakov48 גם אני מתעצבן מזה הרבה פעמים. אבל אנשים נהנים מזה אז מה אכפת לך. והאמת לפעמים הוא מפתיע גם אותי, אבל זה ברור שהדברים לא מוחלטים, הם לא נבואה ולא תחזית מובטחת, והיו גם טעויות גמורות... וטוב שכך. אני לא הייתי רוצה תחזית מוחלטת שלא ניתנת לשינוי. תמיד צריך מקום לתקווה שיהיו הפתעות טובות...
בכל אופן "כל המודלים" לא יקצינו הלילה כי לחלקם אין עדכון לילה. אלא אם הכוונה היא שהם יקצינו בלילה כדי לתת עדכון "מוקצן" עם בוקר... נמתין ונראה אם הנבואה מתגשמת...
-
osama1977 מרשמלו לא כותב כאן בעצמו
-
צריך לזכור שמרשמלו כתב בתחזית החודשית גם "מערכת נוספת מגיעה ב18-20 לחודש כתוצאה מאפיק ברום"
לפי המודלים כרגע בתאריכים האלה צפויה התרכסות והתחממות שמזמן לא ראינו. בוודאי שום מערכת אין שם כרגע לפי המודלים.
את כל זה הוא יצטרך להצדיק... נראה -
-
התרכסות - כך נהוג לקרוא ל"רמה". אולי מלשון רכס הרים...
-
בוקר טוב, מה עם ההבטחה שבלילה המודלים יקצינו את יום חמישי?
לא דובים ולא יער , . המצב לא פשוט צריך הרבה תפילות. -
חברים בוקר טוב
בקשה קטנה
נשמח להמשיך לשמוע מכל החברים המסורים פה את דעתם בכל ענייני מזג האויר, אבל להשתדל לדבר לגופו של עניין ולא לגופו של איש
תודה רבה!