בקשת עזרה מול בעיה של התחברות
-
בשבוע שעבר הצטרפתי לפורום כאן. ההתחברות הראשונה שלי לאתר בתור משתמש היתה דרך הסמרטפון.
לאחר יום ניסיתי להתחבר לאתר דרך המחשב. בזמן נסיון ההתחברות דרך המחשב קיבלתי הודעה "ההתחברות נכשלה, פרטי ההתחברות שגויים". עקב כך נאלצתי לבצע במחשב התחברות חדשה שהביאה למעשה למצב של משתמש אחד המשתף תחת שם של שני משתמשים- ז'ק0 ו- ז'ק1, דבר מאוד לא נוח.
בעקבות מה שכתבתי כאן בפורום בנושא, נענתי ע"י מנהלי האתר כי אני יכול להגיב בפורום בכמה מכשירים באמצעות שם המשתמש והסיסמה. (מצורפים צילומי מסך). כאמור- הנסיונות שלי לעשות כן נכשלו. (מצורפים צילומי מסך מכמה נסיונות בכמה דרכים).
אתמול ניסיתי שוב להתחבר, והפעם מהסמרטפון (חשבון ז'ק 0) לחשבון השני שהמחשב פועל תחתיו (ז'ק 1). לצורך זה ביצעתי יציאה מהחשבון שהסמרטפון פועל תחתיו (ז'ק 0) והתחברות לחשבון השני (ז'ק 1). ומה קרה ? שוב- הודעה "ההתחברות נכשלה, פרטי ההתחברות שגויים". וכאן נאלצתי לבצע התחברות מחודשת, וכבר יש לנו משתמש חדש בשם ז'ק 2. בשביל הסקרנות מיד לאחר ההתחברות שבתי ויצאתי מהחשבון, וניסיתי שוב להכנס אליו באמצעות השם והסיסמא שנתתי לפני כמה דקות. ותנחשו מה קרה ? שוב- "ההתחברות נכשלה- פרטי ההתחברות שגויים". כנראה הולכים לקראת משתמש ז'ק 3.
נסיונות חוזרים ונישנים לבצע איפוס סיסמא גם הם כשלו- לא היה שום משוב באימייל בנושא.
אז מה אני אמור לעשות בנושא ? אני לא רוצה להיות כמו יתרו ומשה שהיו להם שבעה שמות... וגם מצד הנוחיות, לא נוח לי כ"כ לפעול בפורום תחת כמה שמות. האם העובדה שהמחשב והסמרטפון שלי מוגנים (נטפרי) יכולה להיות סיבה לכל זה ?
-
ז'ק 1 נראה לי שהבעיה היא שלא עשית רווח בין ז׳ק ל 0
-
יישר כח. באמת הצלחתי להיכנס למשתמש החדש ז'ק 2 ע''י עשיית רווח. לז'ק 1 וכן לז'ק 0 לא הצלחתי להיכנס בשום צורה, ואף החשבון ז'ק 0 נחסם עקב ריבוי הנסיונות, כך שנצטרך להיפרד מהמשתמש ז'ק 0 ולהתחיל להתרגל למשתמש ז'ק 2. (בינינו- יותר נחמד להיות 2 מאשר להיות 0...). אני משאיר שם גם את תואר המשקיען שמשום מה קיבלתי לאחר בקושי שבוע של פעילות. (נראה לי שהתואר הזה מביא לי מזל רע. גם בפורום הקודם התחילו הבעיות לאחר קבלת תואר ''משקיען''...).
בכל מקרה- הקפדתי שלא לצאת במחשב מהמשתמש ז'ק 1 כדי שלא להחסם, ואמשיך בעז''ה לשתף ולהשתתף תחת שני שמות- ז'ק 1 ו-ז'ק 2. -
ז'ק 2 על החשבונות הקודמים תנסה להתחבר עוד כמה שעות ואז יתכן מאוד שזה יכניס אותך