בקצה קצהו!
-
שימי נשאר מספיק זמן להתפלל ''אבינו מלכינו בטל מעלינו כל גזירות קשות'' וכן לומר כמה פרקי שיר המעלות ולכוין על המעלות שלא יעלו...
-
ז'ק 2 שרב לא מתבטל לעולם
זו תפילת שוא! -
שימי לא מתבטל על הרוב אבל מתמתן הרבה פעמים
-
ממש כך, מדוייק!
-
שימי ממש לא נכון.
בינתיים השרב די התמתן -
גשם עד בלי די מתנצל:
-
שימי זה בזכותי ! כמו בסיפור עם מי התהום בזמן בנין הבית שעם כל ''שיר המעלות'' העלו את התהום, כך אני אמרתי עשרה מזמורי ''שיר המעלות'' בשביל להוריד את המעלות בעשר מעלות. גם הלכתי להתפלל במניין ספרדי שם אומרים ''אבינו מלכנו'' בשביל לבקש ''אבינו מלכנו בטל מעלינו כל גזירות קשות ורעות''... אז מי אמר שזאת תפילת שוא ?
-
אבל אל תתלהב יותר מידי מהתפילות שלי. לפעמים הם עובדות הפוך. והראייה- הבוקר אמרתי חמשה עשר מזמורי שיר המעלות בשביל להוריד את הטמפרטורה היום ב- 15 מעלות. ומה קרה בפועל ? התפללתי כשהיה בחוץ 22 מעלות, וכעת יש בחוץ 37 מעלות, עלייה של חמש עשרה מעלות. אז משהו השתבש...
דרך אגב- רק 5 אחוזי לחות בבני ברק היה לנו כבר ? בשרב הכבד בחוה''מ ירד עד ל- 6%, כעת חמישה.
-
אופס!
-
זה מה שנקרא "לדחות את הפורענות''. הפוסט התחיל עם 36 מעלות בשבת הבאה, אז כרגע אנחנו על 26 מעלות בשבת הבאה שזה כבר טוב. (בעז''ה בשבת הבאה כל הנשואים עם ילדיהם מגיעים להתארח אצלנו, מה שמכונה אצלנו ''שבת Full'', כך ששרב ממש לא בא לי טוב. אז ב''ה הוא כנראה התבטל שזה כבר דבר טוב). עד יום שני בשבוע הבא? ירחם השם.
-
ז'ק 2 לא סגור על עצמו!
-
כל המודלים:
המצב לא טוב!
ז'ק תתחיל להתפלל! -
סליחה!
זה היה לבאר שבע
עכשיו לת"א:
ז'ק אבל עדין תתפלל בשביל באר שבע
וגם בשביל ים המלח:
-
שימי אברהם אבינו לא הצליח להתפלל על סדום, אני אצליח ?!
-
מתחילים לראות את הירידה כבר:
-
בקצה קצהו:
-
שימי זה מה שנקרא "לא נעול". יום ככה ויום ככה.
-
ז'ק 2 אופס:
-
באמצע אמצעו:
-
בקיצור לטווח הרחוק אין כ״כ מה להאמין גם כשה חום (אגב בטווח הרחוק יש סימנים לעוד פעילות)