דיווחי מזג האוויר יום ראשון י''ט באלול תשפ''ד (22/9/24)
-
היום בצהריים יחול יום השוויון, שזה אומר תחילת הסתיו האסטרונומי, ובלשון התלמודית: ''תקופת תשרי'' (האמיתית).
ואכן מבחינת מזה''א אנו הולכים כפי הנראה ליום סתווי, כאשר בשעות האחרונות יורדים גשמים בכמה איזורים בארץ. לפי תמונת המכ''ם- עננות מעל הים נכנסת מידי פעם, כאשר יש התגברות בעוצמה לאחר הכניסה לפנים הארץ.
-
צבעי הכתום- אדום במכ''ם
-
-
וצבע אדום מסוג אחר- ה' ירחמנו ויצילנו. נקווה ונתפלל ללילה שקט עם אדום רק במכ''ם הגשם.
-
בשעות האחרונות ירד די הרבה גשם בעיקר באזור השרון כשברעננה ירד 9.2 בהרצליה 5.8
-
כפי שהראה ז'ק במפות אתמול בערך ב-12 בלילה היה גשם חזק וחריג בשומרון (מתגורר במקום)
ילדי התרגשו שגם בחורף לא מצוי כזו עוצמה. -
גשם יפה בבית שמש
-
משום מה בתחנות הרשמיות זה לא מופיע
והיה פה גשם מדיד בוודאות -
פינקי נתונים מבית שמש עצמה אין לי, אבל משתי תחנות סמוכות לבית שמש יש לי. באחד 0.9 מ''מ, ובשניה 5.3 מ''מ.
-
אתה מדבר על הגשם של הלילה ואני דיברתי על הגשם באזור 11 בבוקר
-
פינקי אתה צודק. הנתונים נכונים עד לשעה 10:20 בבוקר ועדיין לא כוללים את הגשם שירד לאחר מכן. בכל מקרה, באיזור שלכם (נתיב הל''ה) ירדו 3.4 מ''מ בשעה 8:00 בבוקר.
וככה זה נראה באנליזת הגשם, קצת משונה אבל מתאים למדידות.
-
נקווה שזה יהיה סיפתח מוצלח לשנה מוצלחת ברוח ובגשם
וגם שנה טובה לכל עם ישראל
נראה לי מגיע לנו אחרי השנה הקשה הזאת): -
והיום בצהריים- צבע אדום לאורך תוואי כביש 443.
-
ז'ק 2 וכמובן שזה יהיה הצבע אדום היחיד...
-
שלג ראשון בחרמון.
ראיתי דיווח כזה באחד האתרים זה נכון? -
צבי דוידוביץ הדיווח לא נכון, במצב הנוכחי שלג יכול לרדת אולי בגובה 3,000 וגם שם לא בטוח
-
גשם עד בלי די
מה אכפת להם להגיד...
שמישהו יוכיח שזה לא נכון, בתקופה הבטחונית הזו... -
אגב גם ברד לא ירד היום, למרות ששמעתי מכמה אנשים שטוענים שירד ברד, מסיבה פשוטה, לא היה שום סיכוי שיהיה קרח בעננות, מכיוון שטמפרטורת פסגת העננים הגיעה במקרה הכי קיצוני, ללא יותר מ 0 עד -1, שגם לזה אני לא מאמין שהיה, כדי שיהיה קרח בענן צריך לפחות 20- .
-
גשם עד בלי די אמר בדיווחי מזג האוויר יום ראשון י''ט באלול תשפ''ד (22/9/24):
צבי דוידוביץ הדיווח לא נכון, במצב הנוכחי שלג יכול לרדת אולי בגובה 3,000 וגם שם לא בטוח
גם לי זה היה מאוד מוזר לכן שאלתי עם זה נכון
גם כל שנה שלג ראשון בחרמון זה יום שמזכירים אותו
ומעניין כי המקום שלקחתי משם יחסית אמין
אבל כנראה התברר שלא -
יורד ברחובות גשם חזק