מערכת חנוכה
-
איש השלגים יש פה כל הזמן ברקים ורעמים כבר יותר משעה...
אחלה חורף היום!!
רק שימשך כך! -
רעמים מטורפים ברמות!!
-
נחזור לענייני מזג האוויר, סיכום של יממה גשומה כאן בבני-ברק (קרית הרצוג). כמות הגשם ב- 24 שעות אחרונות (החל מחצות)- 61.2 מ''מ. מתאים לתחזית ולהתראה של השמ''ט שצפתה 50- 75 מ''מ.
-
עכשיו רעם אדיר בבית שמש
צירוף מיקרים עם הירוטים -
-
ז'ק סליחה שחשדתיך כמובן זה היה בציניות
-
ז'ק איש שנון!
-
מה שהולך פה זה חגיגה של ממש, ברקים ורעמים ללא הפסקה, וכעת ברד מטורף שכמעט והלבין את המרפסת שלי.
-
למה בעצם לא פתחו שרשור למפות המודלים של השבוע?
נראה כאילו מתפתח משהו כלשהו באיזור יום שני הבא, לא? -
שלג בשפע אמר במערכת חנוכה:
למה בעצם לא פתחו שרשור למפות המודלים של השבוע?
נראה כאילו מתפתח משהו כלשהו באיזור יום שני הבא, לא?עכשיו מתמקדים במערכה הנוכחית איך נאמר על זה פרה פרה
-
-
געצל תמיד מעניין להסתכל גם על ההמשך:)
-
שלג בשפע אמר במערכת חנוכה:
געצל תמיד מעניין להסתכל גם על ההמשך:)
אבל בשעת מעשה כולם יושנים כמו אתמול בלילה
-
לפני לכתי לישון (אם אצליח לעשות את זה), סיכומו של יום (טוב)- גשם עד בלי די. (לא המפקח).
לילה טוב וחודש טוב וגשום.
-
אדיב מי שנסע איתי לא הבין איך אפשר לנסוע בכזה גשם מטורף, המזל שקיבלתי עדכון 5 דקות לפני.
-
ז'ק גם אני בפנים 🫠
-
אני רוצה כאן להודות מעומק הלב למנהלי הפורום היקר -
אך בנוסף לכך - אני רוצה להקדיש ייש''כ מיוחד ל- ז'ק היקר גם על העדכונים השוטפים (תרתי משמע) שלו -
ובעיקר - על זה שחימם את האווירה בפורום הזה !!!אני זוכר את הפורום הזה לפני שנה ושנתיים - וגם במערכות מאוד רציניות - הפורום לא תפס גובה -
וכעת - זה ממש כיף להיכנס ולרענן שוב ושוב....שלא לדבר על-כך שבזכותו נכנסתי לפורום גם במהלך הקיץ - דבר שלא עשיתי בשנים קודמות,
מאחל לך (כנראה גם בשם כל גולשי הפורום) שתמשיך להעשיר אותנו גם בידע וגם בתמונות - גם באכזבות וגם בכובעים וכו' וכו' גם בעשרות השנים הבאות - בברכת עוד ינובון השיבה דשנים ורעננים יהיו !
-
אוהב שלג לא ישבע יישר כח, והמברך יתברך בכפליים (לפחות).
-
אוהב שלג לא ישבע מסכים עם כל מילה ...
רק דבר אחד הייתי מוסיף שעדיין עם כל זה וכמובן בלי להוריד או חלילה להפחית מערך וחכמת האנשים כאן...
חסר לי פה את מיסטר 'קסטיליאני' [למכירים שבינינו...]
הוא היה יכול להוסיף עוד המון ידע מקצועי אמיתי עם נתונים חשובים בכל מה שקשור לשיא החורף...
יש שם עוד כמה שמות אבל קסטילאני אחד המוצלחים...מי יביא גם אותו לכאן, ועוד טובים אחרים שכמותו ,
ואז בכלל יהיה מכל הבחינות עוד יותר מוצלח...!!!מי בעד שיצביע ! -
אולי הגיע הזמן לפתוח שירשור חדש