דיווחי מזג האוויר יום שלישי ל' בכסלו תשפ''ה (31/12/24)
-
ז'ק את האמת מזמן רציתי לילך לישון אבל אני לא יכול עם כל הנזילות זה כמה מוקדים ואני מפחד להשאיר את השקעים כך
-
איש השלגים אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי ל' בכסלו תשפ''ה (31/12/24):
ז'ק את האמת מזמן רציתי לילך לישון אבל אני לא יכול עם כל הנזילות זה כמה מוקדים ואני מפחד להשאיר את השקעים כך
אז תוריד את פחת
-
בלילה יושנים בחושך
-
שאלתי את צ'אט גי פי טי והוא אמר שזה סכנת נפשות של התחשמלות ושריפה. דיברתי עם כמה חשמלאים (שהערתי אותם...) והם סותרים את עצמם. אחד אומר תבדוק בבוקר אחר אמר שאם זה לא קפץ סימן שהארקה לא תקינה וא''כ זה ממש מסוכן ויכול לחשמל מי שיגע במים
תכלס להוריד פחת זה מסובך. בית עם ילדים קטנים וכו' -
ז'ק אני שואל שאלה רצינית ואתה עונה לי בעקיצות וירידות אישיות. נו באמת.
התנצלות והבהרה. מה שכתבתי לא היה בתגובה לפוסט שלך, כי בזמן שכתבתי את הדברים עדיין הפוסט שלך לא עלה, אלא כשראיתי שעשית לייקים לפוסטים שלי הבנתי שאתה נכנס לפעולה ואז כתבתי את מה שכתבתי. ציני ציני, אבל לא על חשבון צרתו של השני. ובאמת ליבי איתך בצרתך. רק אגלה את אוזנך שאני נמצא בצרה דומה. בדירה הצמודה אלי מבצעים כעת הרחבה, דבר שפגע באיטום של הגג, והסלון שלי כרגע עם דליים וסמרטוטים בגלל טיפטופים ונזילות מהקירות ומהתקרה. מזל שאשתי כרגע בחו''ל ולא יודעת מה שקורה כי היא היתה חוטפת חום מהנזקים והבלגן. נקווה שעד יום חמישי בלילה אז היא אמורה לחזור בעז''ה נספיק לשקם נזקים שלא יהרס לה כל המצב רוח.
-
ז'ק מקבל את ההתנצלות.
תמיד ידעתי שאנחנו אחים. כעת אני יודע שאנחנו אחים לצרה... -
איש השלגים מכיון שצרתינו צרה משותפת, בוא התפלל כל אחד על השני, וכל המתפלל על חבירו והוא צריך לאותו דבר נענה תחילה.
-
ז'ק תכלס, לא קיבלתי תשובה. אני הולך לישון, אולי אעשה שאלת חלום...
-
לילה טוב
-
בבית שמש הגשם חזר לרדת
-
כמה חבל שדבר כ''כ שמח כמו גשם, ובמיוחד בעוצמה ובהיקף שהוא בא, הופך עקב תחזוקה כושלת או נזקי שכנים לסוג של ניפגע. ממש מתסכל.
-
בוקר טוב לך וחודש טוב, אני קצת מודאג בקשר אליך, הכל בסדר ? מה עשית בסוף ?
-
אחרי לילה גשום וסוער עם סופות רעמים אדירות וברד וגם פגיעות ברק (וכמה הפסקות חשמל בעיקבותיהם), עוד 20.1 מ''מ נוספו מחצות ועד לשעה 9:10 בבוקר. (בני-ברק קרית הרצוג).
-
ז'ק בהחלט היה לילה מטורף
באזור 3 לפנות בוקר פגע ברק אדיר פה וגרם להפסקת חשמל בכל הבניין
לפחות זה לא היה החותים... -
בית שמש היה משחק כל הלילה, ניחוש: ירוט או רעם...
-
באשדוד היה מטורף
סופת גשמים חריגה פקדה הבוקר את אשדוד כשבשעה 06:22 נרשמה עוצמת משקעים של 128 מ"מ לשעה. בפועל ירדו 50 מ"מ בתוך 30 דקות בלבד - כמות השווה לממוצע של יממה או יומיים מלאים. -
מודיעין עילית אחרי לילה חלומי של גשם וסו"ר ובוקר נהדר של גשם לפרקים, יש כרגע הפוגה בגשם ואיזו שהיא התבהרות. מדדנו מחצות 22.2 מ"מ, סה"כ 70 מ"מ למערכת... חצינו את ה-100 מ"מ מתישהו לפנות בוקר...
-
בבני ברק היה גשום כל הבוקר.
אגב, כמה ירד בבני ברק מתחילת המערכת [ס"ה הגיעה שלשום בלילה]. -
בית שמש מקבלת גם היום!
"מוֹדִים אֲנַחְנוּ לָךְ ה’ אֱ-לֹהֵינוּ וֵא-לֹהֵי אֲבוֹתֵינוּ עַל כּל טִפָּה וטִפָּה שֶׁהוֹרַדְתָּ לָּנוּ"..
-
הנגב צפוי לקבל בשעות הקרובות הרבה משקעים.