עדכוני מודלים יום חמישי ויחי
-
איש השלגים יש אנשים שדווקא כן מעדיפים אקלים קר יותר מפה, אבל לדעתי, לרוב הישראלים אפילו החורף כאן קצת קשה לפעמים.
-
שלג בשפע הדברים האלו נחמדים כאירועי קיצון, לא כדבר שבשגרה.
וכפי שכבר אמרו כאן החברים... -
שלג בשפע דווקא בארה״ב יש הרבה יותר חובבנים.
-
חברים במקופ פלפולי פלפולים על עוד שבוע אולי מישהו יכול לתת צפי מדוייק יותר על סופ"ש כמה נקהל בבית שמש? כיוון תפרוסת וכו' אותי הציפור הזאת ביד [כמעט] מרגשת יותר מלהקה שלמה בעוד שבוע...
תודה למומחים. -
elkana07706 בקצרה יש סיכוי לגשם ממחר אחרי הצהריים ועד ראשון בבוקר כאשר השיא בליל שבת, אם אני יספיק ואם יש דרישה אני ינסה לכתוב יותר באריכות
-
נו יהיה שלג או לא
-
גשם עד בלי די נשמח מאוד, בדגש על ירושלים.
תודה -
שמי
אי אתה אדיר. -
גפס ל30 שעות
מה יש לו נגד צפת
קרדיט weather2day -
איש השלגים אני מסכים איתכם באופן עקרוני, אבל חולק עליכם לגבי התדירות של האירוע הנפלא הזה...
לדעתי רוב הציבור מעדיף ויהנה יותר אם וכאשר יהיו פה איזה יומיים שלושה מושלגים בשנה ,ואפי' שזה לא יהיה רצוף, זה יהיה נפלא ביותר וחג מאושר ומענג...לא נראה לי שזה מה שישבור את הישראלים והעם היושב בציון לא יזיל דמעה על כך בכלל, ואני חושב שזה דבר כל כך פשוט בשביל שאני יכתוב אותו, ולא הייתי כותב זאת אם לא שאתם הכנסתם פה טענות קצת מופרכות בעיני...
מה שנקרא "דברו איתי כשירד שלג" -
ארץ ישראל עיני השם בה
-
אני רואה שאמש הוסחה הנושא למצב מזג האוויר בארץ ישראל,
ראיתי לפני כמה ימים משהו יפה שקשור להיום - יום צום עשרה בטבת.
מובא במדרש תנחומא על פרשת תזריע, מובא שם, כי ביום עשרה בטבת היה אמור עם ישראל לגלות מארצו: "והיום היו ראויים לגלות, ומשום הצינה המתין להם הקדוש ברוך הוא והגלם בקיץ". ממדרש זה ניתן ללמוד את עוצמת רחמיו של הקב"ה על בניו, גם כשהם חוטאים ונגזר עליהם גלות - התחשב במזג האוויר הקר השורר בתקופת טבת, והמתין עם הגלות עד הקיץ. -
אדיב אמר בעדכוני מודלים יום חמישי ויחי:
אני רואה שאמש הוסחה הנושא למצב מזג האוויר בארץ ישראל,
ראיתי לפני כמה ימים משהו יפה שקשור להיום - יום צום עשרה בטבת.
מובא במדרש תנחומא על פרשת תזריע, מובא שם, כי ביום עשרה בטבת היה אמור עם ישראל לגלות מארצו: "והיום היו ראויים לגלות, ומשום הצינה המתין להם הקדוש ברוך הוא והגלם בקיץ". ממדרש זה ניתן ללמוד את עוצמת רחמיו של הקב"ה על בניו, גם כשהם חוטאים ונגזר עליהם גלות - התחשב במזג האוויר הקר השורר בתקופת טבת, והמתין עם הגלות עד הקיץ.ואם חלילה הגלות היתה היום, לנוכח תנאי האקלים היום אז מסתמא הקב''ה ברחמיו היה מגלה אותם בטבת ולא בחודש אב.
-
ז'ק לצערנו הרב.
-
גשם עד בלי די חובבני גשם? לא חושב… גם דיברתי על הציבור הכללי. בזמן שפה אם יורד גשם הרבה מדברים על זה, שמה זה דבר רגיל בשבילם שלא מעניין כל כך וממילא לא מייחסים חשיבות רבה כמו בארץ.