עידכון מודלים יום שלישי פר' שמות
-
ז'ק מישהןו פה מפחד לאכול תכובע
-
efrat32 כחלק מהשיעמום שלי אני אגיב הפעם לשם-שינוי - אבל להבא - נא לקיים את הוראות מנהלי הפורום ולהגיב באשכול זה רק על עדכוני מודלים - את כל שאר הנושאים ניתן לפתוח ולהגיב או באשכולות מרשמלו הישנים (לא להרוס אשכול חדש) - וכן פתחתי אשכול הימורים על מפלס הכינרת - ואני מרשה לכל מי שמהמר לפתוח שם גם נושא לדיון....
ולעצם העניין: מי אמור לאכול כובע ?
מי שהבטיח מערכת גשם שאמורה להתחיל עוד 3 שעות - ועוד מעז לטעון שכל החולקים עליו סובלים ממאניה דיפרסיה ?
וכשהוא קולט שטעה הוא פשוט מחליק את זה ומדבר על שאר חלקים בתחזיתו שאולי עוד יתגשמו ?אני מכבד את החזאי/הנביא ההוא וידוע לי שהרבה פעמים הוא הצליח גם במקומות שאחרים נכשלו,
מה שמפריע לי אצלו - זה השפה המזלזלת באחרים,וכעת - עם כל הכבוד לך - עדיין לא ידוע לי עת תחזיות שאת נותנת - (אולי אני טועה בזה) - אבל עם-זאת את משתמשת לפעמים בביטויים הלא-טובים האלו ולפעמים זה פוגע ולפעמים זה רק מפריע,
לצערי - זה לא פעם ראשונה שהעירו על הנושא הזה - אבל אני מקווה שבסוף זה ייקלט ונוכל לדון כאן בשפה מכבדת
-
איסי מאכזב...
-
דוד אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
איסי מאכזב...
ואני מאוכזב. (אם תראה מישהו שנראה קצת מבוגר שמסתובב בשכונה עם פרצוף ''תשעה באב'' יתכן שאתה רואה אותי).
את הלייק שנתתי לך זה על העבודה שאתה עושה ולא על הבשורה. הבשורה היתה צריכה לקבל -
גפס לילה מערכת יפה ב23 לחודש (בעוד כשבוע) אבל היא שברירית מאד
דרך אגב את המערכת הזו רואים גם אצל איסי בערב ואצלו היא אפילו יותר עוצמתית
מעניין לעקוב יתכן ויצא לנו מזה משהו טוב (מבחינת משקעים כמובן) -
אוהב שלג לא ישבע אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
efrat32 כחלק מהשיעמום שלי אני אגיב הפעם לשם-שינוי - אבל להבא - נא לקיים את הוראות מנהלי הפורום ולהגיב באשכול זה רק על עדכוני מודלים - את כל שאר הנושאים ניתן לפתוח ולהגיב או באשכולות מרשמלו הישנים (לא להרוס אשכול חדש) - וכן פתחתי אשכול הימורים על מפלס הכינרת - ואני מרשה לכל מי שמהמר לפתוח שם גם נושא לדיון....
מי שהבטיח מערכת גשם שאמורה להתחיל עוד 3 שעות - ועוד מעז לטעון שכל החולקים עליו סובלים ממאניה דיפרסיה ?
וכשהוא קולט שטעה הוא פשוט מחליק את זה ומדבר על שאר חלקים בתחזיתו שאולי עוד יתגשמו ?אני מכבד את החזאי/הנביא ההוא וידוע לי שהרבה פעמים הוא הצליח גם במקומות שאחרים נכשלו,
מה שמפריע לי אצלו - זה השפה המזלזלת באחרים,וכעת - עם כל הכבוד לך - עדיין לא ידוע לי עת תחזיות שאת נותנת - (אולי אני טועה בזה) - אבל עם-זאת את משתמשת לפעמים בביטויים הלא-טובים האלו ולפעמים זה פוגע ולפעמים זה רק מפריע,
לצערי - זה לא פעם ראשונה שהעירו על הנושא הזה - אבל אני מקווה שבסוף זה ייקלט ונוכל לדון כאן בשפה מכבדת
סליחה על החריגה שוב מנושא האשכול
אבל כל מילה בסלע, אני ממש נהנה מהתגובות שלך בכלל, וגם מזו כמובן.
אם כי אני לא בטוח שאת הביטוי המזלזל "מאניה דיפרסיה" הוא נתן לאנשים
כמדומני שהוא התכוין למודלים שמזגזגים מעדכון לעדכון. שזה מה שמאפיין את הלוקים במחלה זו
ציטוט מויקיפדיה:
הפרעה דו-קוטבית (באנגלית: Bipolar Disorder), הידועה גם בשם מאניה דֶפרסיה, היא הפרעה נפשית המתאפיינת בגלים (אפיזודות) של שינויים, לעיתים קיצוניים מאד, במצב הרוח, ללא תלות הכרחית בנסיבות הסביבתיות. והפרעות מצב רוח נוספות.
סוף ציטוט:
אבל כמובן אני לא חולק על דבריך שגם הוא צריך לנקוט בשיח יותר מכבד
וכמובן הרבה הרבה יותר ענווה! -
בוקר טוב
גפ"ס מבצעי : משהו דרדלה ב-23
גפס קונטרול: משהו קטן ב-23 ולאחמ"כ עוד מערכת ב-25-26 לחודש עם סינופטיקה שתשתנה בוודאות בעידכון הבא
ולאחמ"כ עוד גשמון ב-28 לחודש
קנדי: מערכת מאפיק רדוד ב-23 לחודש
איסי: מערכונת מקצה אפיקיות ב-23 לחודש ולאחמ"כ עוד משהו שמתחיל ב-27 לחודשזווועה!!!
-
ז'ק אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
(אם תראה מישהו שנראה קצת מבוגר שמסתובב בשכונה עם פרצוף ''תשעה באב'' יתכן שאתה רואה אותי).
אה, זה היית אתה???
-
עידכון צהריים
שיפור דרמטי
גפ"ס עם מערכת ב-23 לחודש
ואז הנחתה ב-25 לחודש למערכת נוספת -
yakov123 שונה לגמרי מעדכון הבוקר שלו… נקווה שיחזיק מעמד.
-
אוהב שלג לא ישבע אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
מי שהבטיח מערכת גשם שאמורה להתחיל עוד 3 שעות - ועוד מעז לטעון שכל החולקים עליו סובלים ממאניה דיפרסיה ?אני לא מרבה להגיב, אבל צריך לדייק! המערכת החזויה -לדבריו- אמורה להתחיל בין 15 ל-20 לחודש, כך שלכתוב 'מערכת גשם שאמורה להתחיל עוד 3 שעות' זה חוסר דיוק, צריך להתבטא: הטווח למערכת נכנס בעוד 3 שעות.
-
שלג בשפע נראה יותר כמו איסי בעידכונים הטובים שלו
-
happy
תנוח דעתך
מערכת ב-15-20 כבר לא תהיה!!
אולי גשמים מסוימים במקרה הטוב -
אדיב אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
ז'ק אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
(אם תראה מישהו שנראה קצת מבוגר שמסתובב בשכונה עם פרצוף ''תשעה באב'' יתכן שאתה רואה אותי).
אה, זה היית אתה???
לא, כנראה אחד אחר שקוראים לו יאיר לפיד או אהוד ברק (המכונים גם ''החמוצים המזוקנים'').
-
yakov123 הזוי השינויים האלה בגפס...
מראה כמה הכל נזיל -
דוד ובהתאם לכך נזכור ונזכיר לעצמנו שוב ושוב לא להתייאש,
כמו שהוא מוחק מערכת בעדכון אחד, כך הוא גם יכול להנחית עלינו משהו רציני. -
yakov123 אם אני לא טועה -
כפי מה שזכור לי מפעם -
עדכון צהריים נחשב כעדכון פחות חשוב אצל גפס,כך שאין הרבה מה לבנות ע''ז - ובפרט שזה עדכון בודד בלבד,
כתבתי את זה - כדי לא לשבור ח''ו את אווירת הפסימיות המתוקה השוררת כאן....
עריכה:
happy לא רציתי להגיב בהודעה נפרדת - כי זה אשכול פעיל בעניין המודלים:- לא אמורה להתחיל בין ה-15 ל-20 אלא להתקיים בין ה-15 ל-20,
- וגם ע''ז הגבתי - שעד ה-20 זה רק עוד 5 ימים - שע''ז אפשר לסמוך על המודלים שלא יהיה כלום כי אין כלום...
-
אדיב אמר בעידכון מודלים יום שלישי פר' שמות:
דוד ובהתאם לכך נזכור ונזכיר לעצמנו שוב ושוב לא להתייאש,
כמו שהוא מוחק מערכת בעדכון אחד, כך הוא גם יכול להנחית עלינו משהו רציני.מנסיון העבר (במיוחד משנה שעברה, וגם השנה)
נדיר שפתאום המודלים מפתיעים עם מערכות לטווחים קצרים.
כמעט תמיד זה הפוך מתחילים בענק ובסוף יורדים. -
עידכון ערב
הנס לא קרה....
גפ"ס בהתקפלות מפוארת, משהו דרדלה ב-23 ואח"כ ב-27 עוד שפריץ קטן
הקנדי כמעט אחד לאחד כמו גפ"ס עם משהו קטן ואצלו זה ב-24 לחודש -
בקצרה - ובשביל תזכורת לפעם הבאה:
גפס + עדכון צהריים + לעוד 10 ימים = 0 מאופס באפסותו ובאפיסותו