דיווחי מזג האוויר יום שישי כ''ד טבת תשפ''ה (24/1/25)
-
ז'ק רק חבל שהגוש הזה מתקשה להכנס מידי פנימה...
לפחות נכנס קצת ובהחלט גשום פה היטב -
דוד עוד 3.4 מ''מ גשם. סה''כ 14.7 מ''מ למערכת (שהתחילה אתמול כאן בשעה 12:45 בצהריים). לא רע.
-
ז'ק לחורף הזה זה בהחלט לא רע...
לכל חורף שזה הגשם היחיד בינואר אז המצב קשה -
בית שמש כרגע עם גשם קל
עריכה:
קצר מאוד. נגמר. -
דוד אמר בדיווחי מזג האוויר יום שישי כ''ד טבת תשפ''ה (24/1/25):
ז'ק לחורף הזה זה בהחלט לא רע...
לכל חורף שזה הגשם היחיד בינואר אז המצב קשהנכון, אבל התכוונתי שביחס למה שצפו לנו להיום זה לא רע, כי הצפי עמד על 0.0 מ''מ לפי השמ''ט ו-0.5 מ''מ לפי איסי, אז קיבלנו היום כבר 6.3 מ''מ היום שזה בהחלט לא רע, וזה בצירוף ה- 8.7 מ''מ של אתמול שגם זה היה מעבר לצפוי. 15 מ''מ ב- 20 שעות זה לא רע.
-
גשם במודיעין עילית, הוסיף למד 1.2 מ"מ, סה"כ 1.5 מחצות
-
שוב גשם קל עד בינוני בית שמש
-
רמה ד' מקבלים כעת יותר
-
צוהריים טובים לכלל חברי הפורום,
אצלנו בבאר יעקב אנו סוגרים 3 שעות של גשם רציף
בעוצמות משתנות. -
אדיב אכן גשם בינוני
-
פינקי התחזק
-
ז'ק
9.8מ"מ היום
מתוכם:
2.1 בלילה
7.7 בבוקר -
פינקי אמר בדיווחי מזג האוויר יום שישי כ''ד טבת תשפ''ה (24/1/25):
פינקי התחזק
גם אני התחזקתי, יכול להיות שבזכות זה ירד גשם
-
ז'ק גם היום[ע"פ המכ"ם] ב"ב מערב ודרום יותר הרבה מב"ב צפון:
לילה:
בוקר:
-
ז'ק וגם אתמול:
-
איש השלגים אמר בדיווחי מזג האוויר יום שישי כ''ד טבת תשפ''ה (24/1/25):
ז'ק הוווו
הנה התחלנו עם הפסימיות שלך על פברואר...
מי אמר לך?
למה אתה סתם מייאש?
מאיפה אתה יודע מה ה' מכין לנו?....מכיון שה''בינה'' המלאכותית כיכבה כאן בימים האחרונים, ו איש השלגים עשה בה שימוש נרחב, אני מנסה באמצעות הבינה האנושית שלי לנחש מה היתה הבינה המלאכותית עונה על המשימה הבאה: ''נסה לסגנן סוגיא תלמודית ע''פ תוכן דברי איש השלגים בפורום אקלימוס''. אז מכיון שה''בינה'' המלאכותית עדיין אין לה שום מושג בתלמוד, אז אני אנסה לעזור לה. וכך הוא סגנון התשובה:
תנו רבנן- ביקשו חכמים לגנוז את ספר ישעיה וירמיה ויחזקאל ועוד כמה מספרי תרי עשר משום שהם מלאים פסימיות ומנבאים שחורות. ומפני מה לא גנזום ? מפני שיש ליטאים דיכאוניים שנבואות שחורות גורמות להם עונג. אמר מר: מפני שיש ליטאים דיכאוניים וכו', מאי ליטאים דיכאוניים? א''ר אלחנן- כגון ההוא גברא דאיקרי ז'ק דדר בקרייתא דמיקריא ''הרצוג'' בארעא דבני- ברק, ואיהו איניש פסימי דשרי בדכאוניה יומיה טובא, ומרגלא הוי בפומיה: ותמיד יהיה רע, ועוד יותר רע ועוד יותר רע.
(ככה הבינה המלאכותית רואה אותי. מבחינת צבע הזקן זה מתאים...).