🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
אגם בית זית ועוד תמונות
-
הנה תמונות של אגם בית זית כפי שצולמו ממרפסת ביתי בחורף תשפ''ב שהיה דיי מבורך בגשמים. וכמובן בשלגים...
קרדיט צילום איש השלגים
קרדיט עריכה וכיווץ ז'ק -
ומקרוב
הכביש בתמונה זה כביש 1 -
איש השלגים
וכך הוא נראה בשלג
שימו לב לראש הרכבת שמגיחה מהמנהרה... -
איש השלגים
ואם כבר שלג אז עוד כמה תמונות מ"המרפסת"
וזה איש השלגים של איש השלגים...
-
איש השלגים
ולאלו שמתגעגעים לשלג. תמונות מרחובות רמות (שלג תשפ''ב)
-
איש השלגים
לסיום, בוקר אחד באותו חורף מופלא התעוררנו כאי' לעולם אחר כאשר הואדי הענקי שבין רמות לירושלים (הר נוף הר המנוחות גבעת שאול) התכסה כולו בעננים וכך זה נראה מלמעלה מ"המרפסת"...
ושוב תודה ל ז'ק על העריכה. התמונות כאן חלקיות מאוד יש לי עוד מאגר עצום של נופים יפהפיים מ"המרפסת" - שקיעות מדהימות, עננים מרהיבים, ערפילים מעניינים, שלגים מטורפים, וסתם כך מנופיה של ירושלים הפרוסה למול עיני... אילו היו לי את היכולות הפנומנליות של ז'ק הייתי משתף יותר. אולי יבוא יום שאני ימצא את הסבלנות והזמן לזה. (אם זה באמת מעניין מישהו תעדכנו, ואשתדל.) -
איש השלגים Wow ! יש לנו כאן כזה כישרון ואנוכי לא ידעתי ! והנוף מהמרפסת- מטורף לגמרי (רק שהמשכיר לא יידע, כי מהחודש הבא אתה עומד לשלם הרבה יותר יקר). אז תמשיך לצלם, ובמידת הצורך אני כאן לשירותך, תרגיש בנוח, ההנאה כולה שלי ומסתמא של כולם כאן. אמור מהיום- ''איש השלגים- האיש והמצלמה''.
-
איש השלגים אם כבר הזכרת את מאגר בית זית הרשה לי לשתף אותך בכמה תמונות משנה שעברה (התאריך על התמונה לא נכון)
אני רוצה ללכת לשם מחר נקוה שיסתיע מילתא
זה מה שהצלחתי להעלות, בעז"ה בהמשך אני ישתף בעוד כמה
דרך אגב מקום מדהים, מיני כינרת בין הרים ירוקים מומלץ להגיע (עם תחבורה ציבורית זה קצת מסובך) -
-
גשם עד בלי די אני צריך להזהר??? עד כדי?
מקסימום אני יידע מי זה ההוא שיורד אצלו גשם עד בלי די -
האיש הלבן איך מגיעים לשם? פעם ניסיתי ונתקלתי במחסום בכניסה לישוב..
-
האיש הלבן אני יוריד עליך גשם עד בלי די 🤪
-
happy תגיע על הציר הוורוד
-
happy עם רכב אתה יוצא מכביש 16 לכיוון מוצא שם יש יציאה לכיוון בית זית אחרי התחנה מסעף בית זית יש יציאה לכביש צדדי, אבל אתה לא מגיע עד המים יש עוד קצת הליכה 500 מטר בערך
בתחבורה ציבורית קו 28 ויורדים בבית ספר חקלאי עין כרם הליכה של בערך קילומטר וחצי.גשם עד בלי די תבוא עד המאגר בשביל להוריד גשם?? -
האיש הלבן אמר באגם בית זית ועוד תמונות:
גשם עד בלי די תבוא עד המאגר בשביל להוריד גשם??אני כל שנה בא למאגר אחלה מקום במיוחד עם אנשים לבנים...
-
גשם עד בלי די אמר באגם בית זית ועוד תמונות:
האיש הלבן אמר באגם בית זית ועוד תמונות:
גשם עד בלי די תבוא עד המאגר בשביל להוריד גשם??אני כל שנה בא למאגר אחלה מקום במיוחד עם אנשים לבנים...
-
ז'ק שכחתי אותי 🫣
-
האיש הלבן אני יוריד עליך גשם עד בלי די 🤪
גשם עד בלי די אמר באגם בית זית ועוד תמונות
תזהר שלא נפגש
-
ז'ק שכחתי אותי 🫣
איך אפשר לשכוח אותך ? (מנהלים ומפקחים לא שוכחים, זה לא כדאי...)
-
התמונה הראשונה בסדר השנייה מתאימה יותר ליותר בשם הצפות עד בלי די