🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
גלריית תמונות מהפוגה ביום חורפי
-
מזג האוויר שעד לפני כשבוע לא היה מי יודע מה חורפי הביא לכך שפריחות האביב התחילו. אז לאחר חורף שחון זכינו ב''ה בשבוע האחרון שהחורף חזר עם כל המאפיינים שלו (גשם, רוחות, קור, עננות מרובה).
ניצלתי את ההפוגה בגשם היום בצהריים כדי לצלם כמה תמונות מהנופים הירוקים והפורחים בגבעת הזית הסמוכה לביתי. חורף אומנם שחון עד לא מזמן, אבל מבחינת הנופים הכל ירוק פורח למרות הכל, כי צמחיית הבר אינה ''מפונקת'', וגשם אחד לשבוע וחצי- שבועיים מספיק לה בכדי לגדול ולהתפתח.
-
-
-
-
-
-
-
-
ז'ק אמר בגלריית תמונות מהפוגה ביום חורפי:
אופס- לא שייך לכאן. ואגב- אומנם בתמונה יש שלג בשפע ו שלג ברמות לא רגילות בגבעת הישיבה בבני- ברק, אבל על זה אפשר לומר ''שלג בחלומות''.
-
מסתבר שהפרחים לא שותפים איתך לפסימיות. אה?
-
או שהסמל "מאושר" אינו חד משמעי.
-
ז'ק התמונה השניה אמיתית?
-
שימי אמר בגלריית תמונות מהפוגה ביום חורפי:
ז'ק התמונה השניה אמיתית?
אתה מתכוין לתמונה של הגלים ? כן, אמיתית לגמרי וללא כל עריכה, רק שהיא לא שייכת לפוסט הזה אלא לפוסט שפירסמתי בשבוע שעבר (יום חמישי) על הים הסוער, שם שיתפתי עוד כמה תמונות מהים הסוער, הכל אמיתי ומקורי ללא שום עריכה.
התמונה של ''ישיבת פוניבז''' בשלג היא כמובן תוצר של הבינה המלאכותית.
-
ז'ק התפשל משהו בתמונה של השלג, אין שלג על גג הבנין
[צריך לדבר איתם] -
שימי אמר בגלריית תמונות מהפוגה ביום חורפי:
ז'ק התפשל משהו בתמונה של השלג, אין שלג על גג הבנין
[צריך לדבר איתם]אם תשים לב אז דוקא יש, רק שככל הידוע לי לישיבת פוניבז' אין כיפה על הגג.
-
ז'ק לא על הכיפה על הגג עצמו[וגם אם יש קצת וודאי שלא כמו על המכוניות]
[אבל אין מה לומר זה מגרה!] -
ז'ק מתי אתה משלים את שעות השינה האבודות?
-
פינקי אמר בגלריית תמונות מהפוגה ביום חורפי:
ז'ק מתי אתה משלים את שעות השינה האבודות?
בליל שבת. (הרופא המשפחתי שנחשף לשעות השינה המעטות שלי ניסה לשכנע אותי להשתמש בגלולות שינה. אבל כל זמן שזה לא פוגע בתפקוד היומי שלי אין על מה לדבר).
-
ז'ק וע”ז נאמר
באה שבת באה מנוחה -
פוסט זה נמחק!