🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
שרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת
-
אליהו בסופ"ש לא צפוי כלל שלג בצפת... אולי בלילה שבין שבת וראשון והלאה. צריך לעקוב.
-
ענן נוצה סליחה מרשמלו יודע לחזות יותר מהמודלים מה זה הזלזול הזה
-
ישיר אוי ואבוי
אם זה רק לסבול מקור אשמח להחליף דירה עם מישהו מהדרום -
שלג בשפע כן מרשמלו כהן זה מרשמלו הידוע
-
יאיר שוקר מהערב
-
אליהו ברזיל זה הדיבור עכשיו לסובלים מקור
-
פוסט זה נמחק! -
חורף בישראל זה מדאיג שאורי בץ מפחד ולא משדר בשבוע זה תחזית
אני מקווה שכבר מחר נשמע אותו -
באתר MAVIR נתונים יותר אופתימיים
בליל ראשון 0 מעלות ו94 אחוז למשקעים
בליל שני מינוס 2 ו84 אחוז למשקעים -
שלגית אמר בשרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת:
באתר MAVIR נתונים יותר אופתימיים
בליל ראשון 0 מעלות ו94 אחוז למשקעים
בליל שני מינוס 2 ו84 אחוז למשקעים
בירושלים -
חולה על שלג 1 לא יודע אם הגיבו לך אבל נראה לי שדי מסוכם בשרשור של המודלים
-
גאפס ניראה לקראת עוד שיפור ואם כך אני חושב שצריכה להיות התמתנות מחר בבוקר של גאפס והקצנה של שאר המודלים
-
חשוב מאוד, בעיקר לאופטימיים שבינינו.
היו גם היו סופות ושלגים שהמודלים והתחזיות היו הרבה יותר קודרים כמה ימים קודם.
המצב עכשיו יחסית טוב. -
יושב בשמים ישחק.
בן אנוש מטבעו אוהב להרגיש שיש לו שליטה על הנעשה
להרבה מאיתנו יש תחושה כזאת שאנחנו צריכים לעשות משהו בשביל שהשלג ירד, או שבשביל שנהיה בטוחים שהשלג אכן יגיע, בדיוק לפי התוכנית שאנחנו רוצים.
אנחנו אוהבים לנהל.
לפעמים קשה לנו להתנתק ולהישאר מהצד ולהפנים ש - אנחנו אין ואפס מול גדלו של היושב במרומים, ושהוא היחיד שמנהל פה את הזירה.
אנחנו שורפים ימים ולילות במעקב אחר המודלים והפורומים כדי להרגיש שליטה מדומיינת ש"הנה אנחנו יודעים מה הולך לקרות"
ומתקשים להישאר מהצד ופשוט - להמתין ולחכות, לראות בבוא העת מה הבורא ברוב חסדו החליט עבורנו .
זה לא רק במזג אויר. זה בכל תחום בחיים.
כולנו אנשים מאמינים. אבל אני חושב שהבוקר הזה קצת עורר אותנו שוב לחשוב שוב קצת על האמונה - האמונה הפשוטה והטבעית שיש מנהיג לבירה ורק הוא ברוב טובו וחסדו מנהל את העולם!
ואם אתם לא מזדהים ומרגישים שותפים עם כל מה שכתבתי כאן, יהיה זה הוידוי האישי שלי.
יושב בשמים ישחק.
-
ערפילי בוקר יפה מאד ובעיקר נכון מאד
מלבד הכל לא משנה מה יהיה בסוף (ובפרט אם לא יהיה כלום) לפחות ניקח משהו לחיים להחכים במעט, שכן כל האמור לעיל רלוונטי בכל תחומי החיים כפי שכתבת אתה
חבל שכל האמוציות האלו יהיו לשווא -
אקלימוס את ההודעה של מרשמלו צהריים - זה במיוחד לפורום אקלימוס ?
כי הוא מסיים את זה במילים:
"תודה לכל הקבוצה והביאו לכאן עוד חברים שמעוניינים לדעת מה באמת צפוי"ולפי מה שפורסם כאן כמה פעמים- הקבוצה שבה הוא מפרסם - סגורה לציבור הרחב.
-
אוהב שלג לא ישבע ולעצם ההודעה שכבר נעולה,
הודעה מאוד יפה ומפורטת -
שבה הוא מסביר בדיוק מה הוא יודע ומה לא ומדוע,זה נתן לי הרבה ידע עליו ועל תחזיותיו....
-
מרשמלו אכזב בענק.....
-
אוהב שלג לא ישבע הוא מתכוון לקבוצה בפייסבוק
-
שמתי לב שבעקבות הדיווחים הצוננים יחסי בקושי משתמשים באתר ובקושי כותבים יחסית לתחילת השבוע.................................................רדום כאן אני נהיתי פסימי לגמרי
תנו לי קצת אופטימיות.