האתר נחסם לצפיה בנטפרי, ידוע מה הסיבה ?
-
במחשבה שניה-אולי המילה ''שלג'' הפכה למילה גסה ? אולי הרובוט האוטומטי לא אוהב שלג ?
-
נקווה שיעזור במהרה.
-
ז'ק אולי המילה ״יתפשט״. בכל מקרה מפתיע שיחסום על זה.
-
כפי שתוכלו לראות, הפוסט של אוהב גשם כבר לא מצונזר לגמרי אלא רק באופן חלקי.
ניסיתי לראות בקטע המצונזר מה היה כתוב בקטע המקורי שיכול היה להיות בעייתי, לא קלטתי ברגע הראשון, אבל לאחר עיון חוזר נראה לי שמצאתי את סיבת החסימה. אבקש את מנהלי האתר לתקן בתקוה שהחסימה תוסר. -
ובנתיים תשאלו איך אני מצליח להיכנס למרות החסימה? מתברר שהחסימה היא רק ברמת הכניסה לאתר דרך ''הכניסה הראשית'', דהיינו הכתובת weather-forum.co.il. אבל גיליתי שע''י כניסה להיסטוריה של הגלישה ולחיצה על אחת מהכניסות לתיקיות/נושאי המשנה אז כן ניתן להיכנס.
-
ז'ק אמר בהאתר נחסם לצפיה בנטפרי, ידוע מה הסיבה ?:
כפי שתוכלו לראות, הפוסט של אוהב גשם כבר לא מצונזר לגמרי אלא רק באופן חלקי.
ניסיתי לראות בקטע המצונזר מה היה כתוב בקטע המקורי שיכול היה להיות בעייתי, לא קלטתי ברגע הראשון, אבל לאחר עיון חוזר נראה לי שמצאתי את סיבת החסימה. אבקש את מנהלי האתר לתקן בתקוה שהחסימה תוסר.מצויין, רק המפקח גשם עד בלי די תיקן את המילה ומיד הצינזור הוסר. נקווה שבהמשך גם החסימה על האתר תוסר.
-
מזל טוב ! גם החסימה על האתר הוסרה
אך כאן יש מקום לראות עד כמה הבינה המלאכותית עדיין מוגבלת ומבחינה מסויימת גם מטומטמת. כידוע הרובוט האוטומטי שמבצע את הסינון והצינזור הוא מבוסס בינה מלאכותית. אות אחת קטנה (ו) נפלה, קיבלנו מילה מסויימת, ואז הבינה כבר פירשה שיש כאן סיפור על ''כמויות של גשם של .... בשעות השיא של הקור'', סיפור שאם היה נכתב באמת היה גובל ללא ספק בניבול פה. אבל לחשוב על טעות כתיב פשוטה היא לא חשבה.
אבל ב''ה שהכל כבר מאחורינו.
-
ז'ק גם אצלי הוסר
-
כעת הצטרפתי אחרי הסאגה...
חייב לציין שבהודעות הראשונות לפני שעלית על מקור הבעיה הייתי בטוח שהסיבה לחסימה כי נמאס לרובוט האוטומטי מהפסימיים.... -
איש השלגים אמר בהאתר נחסם לצפיה בנטפרי, ידוע מה הסיבה ?:
כעת הצטרפתי אחרי הסאגה...
חייב לציין שבהודעות הראשונות לפני שעלית על מקור הבעיה הייתי בטוח שהסיבה לחסימה כי נמאס לרובוט האוטומטי מהפסימיים....דוקא עברנו כמה ימים אופטימיים, אז אולי דוקא...