ברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית
-
''ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם שלא חיסר בעולמו כלום וברא בו בריות טובות ואילנות טובות להנות בהם בני אדם''.
כך הבינה רואה את הברכה על ''בריות טובות ואילנות טובות''.

-
ז'ק אמר בברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית:

זה מדהים!
אלה שיושבים בספסל הימני, הם יושבים מחוץ לספסל? משהו לא ברור
חוצמיזה הימני זה גבר? אולי אפי' חסיד או שמא אשה חסידית?
ולמה לשמאלי יש 3 רגליים, אז מה אם הוא ליטאי -
מאור גליל העליון אמר בברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית:
ז'ק אמר בברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית:

זה מדהים!
אלה שיושבים בספסל הימני, הם יושבים מחוץ לספסל? משהו לא ברור
חוצמיזה הימני זה גבר? אולי אפי' חסיד או שמא אשה חסידית?
ולמה לשמאלי יש 3 רגליים, אז מה אם הוא ליטאיצודק- ''וברא בו בריות טובות''? לא- ''ברוך משנה הבריות''. כנראה פשרה של ה''בינה'' בין מהלכי על שתיים לבין מהלכי על ארבע,- מהלכי על שלוש. לפחות הכלבים יצאו כמו שצריך בלי שני זנבות או שלוש אוזניים.
-
ז'ק הכרחת אותי לבדוק לעומק
ובכן, שים לב טוב הנה בתמונה כלב עם שני רגליים בלבד, ניתן לראות בבירור שהרגליים הימניות שייכות לכלב האחורי

-
ז'ק יותר מזה הנה כלב עם שני ראשים, מקדימה ומאחורה.

-
ז'ק
איזה ראש של בינה. הפרשנות שהוא נותן לבריות טובות זה כלבים.
טוב שלא הביא חזירים....
אשמח אם תבקש תמונה לברכת בורא נפשות רבות וחסרונן וכו' מעניין מה הוא יוציא מזה... -
איש השלגים אמר בברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית:
ז'ק יותר מזה הנה כלב עם שני ראשים, מקדימה ומאחורה.

מאור גליל העליון אמר בברכת האילנות בראי הבינה המלאכותית:
ז'ק הכרחת אותי לבדוק לעומק
ובכן, שים לב טוב הנה בתמונה כלב עם שני רגליים בלבד, ניתן לראות בבירור שהרגליים הימניות שייכות לכלב האחורי

נכון- ''ברוך משנה הבריות'', אבל כפי שכתבתי שלוש אוזניים או שני זנבות לא מצאנו. אז כנראה שמדובר בכלבים סיאמיים (על משקל תאומים סיאמיים).
-
ז'ק מה שהכי לא הגיוני בכל התמונות שהבאת
זה שחרדי רואה כלב ולא בורח....
לוח פרסום
📌 חברים וחברות יקרים אני ראש צוות בעזר מציון ואנחנו רגע לפני פתיחת המכירה הסינית השנתית אני מחפש נאמנים ונאמנות שיעזרו לנו להצליח ולרתום את עם ישראל לתרום בעין יפה מי שבעניין אשמח שיצור איתי קשר במייל ezermizionn@gmail.com לא מתחייבים לכלום! ואני יכול רק לרמוז שזה מאוד מאוד שווה! פרטים נוספים במייל מחכה לך 🙏