ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • מכ"ם
    • הכנרת
    • פופולרי
    • קישורים
      • מדריך לניתוח מפות המודלים
      • אנסמבל EC , GFS , ICON
      • השוואת מודלים
      • אנומליה 850 מיליבר EC
      • מערכת
      • UKMO- טמפ, עננות ,משקעים, לחות
      • איסי 8 ק"מ
      • איסי מפורט
      • GFS FV16
      • טמפ במפלסים שונים -GFS ירושלים
      • טמפ' במפלסים שונים gfs חיפה
      • gfs אתר צרפתי
      • מפות מפורטות: איסי, אייקון, קוסמו
      • תחזית גובה שלג באירופה רוסיה וישראל
      • תחזית עומק השלג בישראל
      • גובה שלג בכל העולם
      • תחזית עונתית לירושלים
      • תחזיות אל ניניו

יש לכם מושגים ? בואו נראה

חידודים וחידות במזג האויר
    9
    46
    186
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פ
      פינקי @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק אולי פשוט תשלח במייל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • ז'ק
        ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @פינקי נערך לאחרונה על ידי

פינקי התחלה לא טובה. אם בתמונות שאין בהם שום בעיה יש חסימות אנחנו בבעיה קשה. אני אשלח במייל, אבל לנהל כך חידון יהיה קשה מאוד.

פ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • פ
          פינקי @ז'ק נערך לאחרונה על ידי פינקי

ז'ק מקווה שזה לא יהיה בעיה
          הוא פשוט סינון רובוטי בלי הרבה שכל

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • ז'ק
            ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @פינקי נערך לאחרונה על ידי

פינקי שלחתי לך מייל. אתה רואה איזה דבר שיכול להוות בעיה?

פ ז'ק 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • פ
              פינקי @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק עניתי לך במייל
              התקבל תודה!

• ז'ק
                ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @ז'ק נערך לאחרונה על ידי ז'ק

צופה כמובן שמדובר בשקע, אך ברור שזה פשוט מידי. אז נרמוז שמדובר בשקע מסוג מסוים, וצריך למצוא בתמונה רמז לאיזה סוג של שקע מדובר. (שקע שרבי? אין לזה שום רמז בתמונה. תנסה אפשרויות אחרות, וכמובן שלא כאן במסגרת הפוסט אלא בקישור ''לחץ כאן'').

• ז'ק
                  ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

פינקי יש לך עין חדה, אומנם מדובר בשקע המצוי בשימוש באירופה (ולא רק), אך ''שקע אירופאי'' אינו מושג מוכר במטרורולוגיה. רמז: תנסו ללכת יותר על המצב של השקע.

• ז'ק
                    ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

התקבלה תשובה נכונה אך ללא שם משתמש.

• ז'ק

פינקי צופה - תשובות נכונות. (כמובן שעדיין אין להתייחס לתשובות כאן במסגרת הפוסט).

אדיב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • אדיב
                        אדיב ❄️ משקיען 🌩️מבין במודלים🌩️ 💖 תומך בפורום @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק נדמה לי שכדאי להוסיף בטופס חוץ מהמייל, גם שם משתמש בפורום, כך לא יהיה בעיה לדעת מי שלח תשובות.

• ז'ק
                          ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @אדיב נערך לאחרונה על ידי ז'ק

אדיב אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:

ז'ק נדמה לי שכדאי להוסיף בטופס חוץ מהמייל, גם שם משתמש בפורום, כך לא יהיה בעיה לדעת מי שלח תשובות.

ברצוני שתבינו, אני רואה רק את התשובות שלכם, ואין לי שום דרך לדעת מי שלח את התשובה, כי גם פרטי המייל אינם גלויים. לכן חשוב שמי ששולח תשובה יציין בסוגריים את שם המשתמש שלו כאן בפורום כדי שנוכל לדעת מי עומד מאחורי התשובה.

מבחינה זאת אפשר שהחידון יהיה פתוח גם לאורחים ולא רק לחברי הפורום דוקא, כך שאורח הרוצה להשתתף יציין בסוגריים את שמו או איזה כינוי שהוא יתן לעצמו.

אדיב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • אדיב
                            אדיב ❄️ משקיען 🌩️מבין במודלים🌩️ 💖 תומך בפורום @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק אי אפשר להוסיף אפשרות כזאת למילוי בשאלון?

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • ז'ק
                              ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @אדיב נערך לאחרונה על ידי ז'ק

כפי הידוע לי כרגע- כנראה שלא. זהות שולח התשובה חסויה, (כך שאם יש מישהו שחושב שדרך התשובות הוא חושף את המייל שלו וממילא את זהותו- אז הוא יכול להירגע, לידיעת ידידנו מבירת הגליל העליון מאור גליל העליון ).

ז'ק מאור גליל העליון 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • ז'ק
                                ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @ז'ק נערך לאחרונה על ידי ז'ק

ענו נכונה עד כה: (1) צופה (2) פינקי (3) איש השלגים (4) מאור גליל העליון.

מתוך התשובות שהגיעו: שקע עמוק ? נו נו. שקע פוטוגרפי? איפה רואים את זה בתמונה ?! כדאי לנסות אפשרות אחרת.

במידה ויתקבלו במהלך החידון תשובות שיכולות להיות הגיוניות לנוכח התמונה, גם אם לא לתשובה הזאת היתה הכוונה, בכ''ז גם תשובה אחרת הגיונית תתקבל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                • מאור גליל העליון
                                  מאור גליל העליון @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:

כפי הידוע לי כרגע- כנראה שלא. זהות שולח התשובה חסויה, (כך שאם יש מישהו שחושב שדרך התשובות הוא חושף את המייל שלו וממילא את זהותו- אז הוא יכול להירגע, לידיעת ידידנו מבירת הגליל העליון מאור גליל העליון ).

אנשים עוד יכולים לחשוב שזה ברצינות...

• ז'ק
                                    ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @מאור גליל העליון נערך לאחרונה על ידי ז'ק

מאור גליל העליון אל תצחק, חברים כאן בפורום ששלחו לי מיילים למעשה חשפו את זהותם. בעקבות זה הגיעו מסיבות יום הולדת ( איש השלגים ) וגילוי על אחרים שהם מגזע תרשישים ( פינקי ) וכו' ועוד פרטים על חברים אלו ואחרים, כי היום אם אתה יודע את שמו של אדם אתה יכול בקלות לעלות גם על שאר פרטיו, ולא כל אחד מעוניין בזה.

רק נזכיר מה שקרה כאן לפני כמה חודשים עם מייל זועם שנשלח אלי, ובמסגרת התגובה שלי פירסמתי כאן את הצילום של המייל, דבר שחשף בדרך אגב פרטים אישיים של אותו אדם (כתובת המייל שלו היתה מורכבת ממס' הטלפון שלו), ומכאן הדרך לברר מיהו אותו אחד שעומד מאחורי המייל היתה קצרה. אז אני בהחלט מבין שאנשים שמסתתרים כאן מאחורי כל מיני שמות וכינויים אינם םמעוניינים לחשוף את זהותם, וממילא גם יש מהם שאינם מעוניינים לשלוח מייל העלול לחשוף את זהותם.

ולכן אני מדגיש שוב- במקרה של החידון כאן, לתשובות שלכם לא מתלווה שום זיהוי דוגמת כתובת מייל וכדו'. ואין חשש שמי שיענה תשובה יחשוף את זהותו. ומהטעם הזה חשוב וקריטי לצרף לתשובות את שם המשתמש כדי שנוכל לדעת מי עומד מאחורי התשובה.

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                    • א
                                      איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:

מאור גליל העליון אל תצחק, חברים כאן בפורום ששלחו לי מיילים למעשה חשפו את זהותם. בעקבות זה הגיעו מסיבות יום הולדת ( איש השלגים ) וגילוי על אחרים שהם מגזע תרשישים ( פינקי ) וכו' ועוד פרטים על חברים אלו ואחרים, כי היום אם אתה יודע את שמו של אדם אתה יכול בקלות לעלות גם על שאר פרטיו, ולא כל אחד מעוניין בזה.

כבודו לא מתבייש?
                                      אתה הוא זה ששלחת אלי מייל ראשון, וחשפת את פרטי האישיים ואת פרטי בני ביתי, אחרי עבודת בלשות מאומצת.
                                      ואם לא די בכך אתה דואג בכל הזדמנות להכניס כאן את שמי ברמזים צועקים ומסגירים...
                                      התמה לה הבושה מישראל?...

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                      • ז'ק
                                        ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי ז'ק

איש השלגים אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:

כבודו לא מתבייש?
                                        אתה הוא זה ששלחת אלי מייל ראשון, וחשפת את פרטי האישיים ואת פרטי בני ביתי, אחרי עבודת בלשות מאומצת.
                                        ואם לא די בכך אתה דואג בכל הזדמנות להכניס כאן את שמי ברמזים צועקים ומסגירים...
                                        התמה לה הבושה מישראל?...

הוי זהיר בגחלתן שלא תיכווה!!! היה כאן מישהו שכתב אלי מייל זועם לפני כמה חודשים וגרר פירסום שלו, דבר שגרר כאן למהומה. אתה מוכן שאני אחשוף כאן את המיילים בינינו ונראה מי שלח למי ראשון וחשף בזה את עצמו? יש לך כמה שעות לחזור בך לפני הפירסום (יש לך זמן לרוץ לבית המשפט להוציא צו איסור פירסום 🤬🤬🤬).

• סורוצקין
                                          סורוצקין נערך לאחרונה על ידי

זק גם לי זה לא עובד תשלח לי את זה במייל

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • ז'ק
                                            ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @סורוצקין נערך לאחרונה על ידי ז'ק

סורוצקין אני צריך את כתובת המייל שלך בשביל לשלוח. שלח לי את הכתובת למייל zak810301006@gmail.com

סורוצקין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון

לשיתופי פעולה: aklimus.org.il@gmail.com