חידון הקיץ הגדול חוזר- חידה מס' 19
-
רבותי- מה קורה לכם?
מכירים את המבחן שבא בצורת תמונה שמבקשים מכל מיני אנשים לומר מה הם רואים בתמונה, וכל אחד רואה דבר אחר,- דבר המצביע על אופיו או על הנטיות שלו? אז מסתבר שבחידון הנוכחי קורה בדיוק אותו דבר. החברים פה מרוב שהעולם שלהם מסתובב הרבה סביב נושא מזג האוויר, אז כשהם רואים מיספרים ישר הם משייכים את זה למזג האוויר (טמפרטורה, רמת לחות, עומס חום וכו'). אבל רבותי, הריני לבשרכם- יש חיים גם מחוץ למזה''א, ומיספרים יכולים לבטא גם כל דבר אחר, כגון גירסת אפליקציה, מדד המחירים לצרכן, דגם של רכב, תאריך בשנה וכו' וכו' וכו'. אבל הנסיון העיקש שלכם לשייך את המספרים דוקא למשהו שקשור למזה''א (טמפרטורה, לחות, עומס חום וכו') בשעה שזה לא יכול להתאים בשום פנים אופן לתמונה- זה דבר ממש תמוה בעיני ! מה עובר עליכם?
אז שוב פעם בפעם המי יודע כמה- המספרים אינם קשורים בשום צורה למשהו שקשור למזג האוויר! לא לטמפרטורה ולא ללחות ולא לעומסי חום וכו' וכו' וכו'. ורמז אחרון עבה כטיל בליסטי- שמתם לב באיזה תאריך התפרסמה החידה? עכשיו תלכו הלאה, ומי שלא יענה אני אשקול להוריד לו נקודות...
-
ז'ק דווקא חידה 20 די מורכבת לי
זה נראה לי שיבוש מושגים קצת אני צודק? -
פינקי בל''נ אני אענה לך בעז''ה תשובה דרך המייל.
-
פינקי שלחתי מייל.
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול חוזר- חידה מס' 19:
רבותי- מה קורה לכם?
אז שוב פעם בפעם המי יודע כמה- המספרים אינם קשורים בשום צורה למשהו שקשור למזג האוויר! לא לטמפרטורה ולא ללחות ולא לעומסי חום וכו' וכו' וכו'. ורמז אחרון עבה כטיל בליסטי- שמתם לב באיזה תאריך התפרסמה החידה? עכשיו תלכו הלאה, ומי שלא יענה אני אשקול להוריד לו נקודות...
רבותי- התשובות שחלקכם שולחים אומנם נכונות, אבל לא מלאות. עליתם על מה שעומד מאחורי המספר. אבל אני רוצה גם את הקשר לתמונה. (לאלה ששלחו לי תשובה נכונה אבל לא מלאה, במידה ויש לי את המייל שלהם אני אשלח להם בל''נ מייל).
ענו תשובה נכונה ומלאה