תחזיות תחילת העונה העברית
-
הטווח ממש ממש רחוק
בכל אופן גם אליבא דאיסי דהשתא לא צפוי כלום עד סוף אוקטובר, ויהיה אפשר לסכם אוקטובר יבש שני ברציפות, שזה אירוע די (אולי מאוד) נדיר -
GFS לילה-אפשר להגדיר שצפי למערכת רצינית אין בכלל אבל מגמה יש גם יש,כי סה"כ הצפי לירידה של האפיק נשארת אבל עכשיו התצורה קצת פחות טובה
-
ז'ק למה לא מכאן זה יותר אמין

-
אפיק ים סוף אוקטובר כבר לא יבש, אבל הוא בהחלט הרבה מתחת לממוצע. החודש הזה לא מצטרף לאוקטוברים היבשים כמו 2020 שלא ירד טיפה וכן שנה שעברה.
-
אפל אמר בתחזיות תחילת העונה העברית:
ז'ק למה לא מכאן זה יותר אמין

יותר אמין? אתה כנראה מתכוין ליותר מפורט ולא מרוח כמו בוינדי. אבל לדידי בתחזיות לטווחים האלו אין שום נ''מ בין תצורה כזאת או אחרת, כי בין כך במבחן התוצאה התמונה שעליה מצביע המודל לא תהיה תואמת למציאות, אלא לכל היותר במקרה הטוב היא תצליח להצביע על המגמה הצפויה ולא הרבה יותר מזה. לדוגמא- אם התצורה של המודל כפי שאתה הבאת תצביע למשל על 60 מ''מ בגוש דן ו-40 מ''מ באיזור חיפה, כל אחד יודע מנסיונו שגם אם בסוף המגמה שעליה הצביע המודל תתגשם, בכ''ז בכל מה שקשור לאיפה וכמה ירד, המציאות לא תתאים כ''כ לתחזית המודל של שבוע קודם לכן. ואני לא בא ללמוד מהמודל אלא רק את המגמה הכללית (גשום או לא גשום, האם מדובר במערכת משמעותית וכדו'), ולא ללמוד למשל כמה מ''מ צפויים בבני- ברק, כי בשביל זה צריך להמתין למודלים המקומיים לטווח הקצר כמו קוסמו ואייקון, וכולי האי ואולי שהם ידייקו בפרטים.
ובגלל כל הנזכר לעיל, אני מעדיף להביא את התצורה של וינדי שגם ממנה אפשר ללמוד על המגמה, והיא הרבה יותר נעימה לעין ואסטטית מאשר התצורה שאתה הבאת. ומה עוד שצריך גם ''להחזיר את ההשקעה''. שילמתי על מנוי פרימיום לוינדי, אז אני לא אדאג שתהיה תמורה בעד האגרה? תגיד תודה שאני לא אגואיסט ואני משתף את כולכם ''על חשבוני''...
-
איסי בוקר - פצצה !
נקווה שיתגשם !
מגמה חיובית ביותר ל1-2.11, מערכת מדהימה (אם יתגשם) -
גשם עד בלי די אמר בתחזיות תחילת העונה העברית:
אפיק ים סוף אוקטובר כבר לא יבש, אבל הוא בהחלט הרבה מתחת לממוצע. החודש הזה לא מצטרף לאוקטוברים היבשים כמו 2020 שלא ירד טיפה וכן שנה שעברה.
ברוב הארץ לא ירד כלום
-
ז'ק אתה צודק לגמרי אמרתי רק בגלל שוינדי מקצץ במשקעים באופן תמידי
-
אפיק ים סוף אמר בתחזיות תחילת העונה העברית:
איסי בוקר - פצצה !
נקווה שיתגשם !
מגמה חיובית ביותר ל1-2.11, מערכת מדהימה (אם יתגשם)לא ראיתי
מה ראית באיסי? -
לחלוטין איסי גרוע מאד הבוקר אפי' מה שראו בטווח הקצת יותר רחוק בעדכון ערב לא רואים,באופן כללי המודלים חלשים הבוקר חוץ מGFS שעדיין בעניין לציר רדוד בגדול העסק עוד שברירי והטווח עדיין רחוק אבל הבוקר העסק חלש ביותר
-
דוד אמר בתחזיות תחילת העונה העברית:
איסי בוקר - פצצה !
נקווה שיתגשם !
מה ראית באיסי?בעדיכון לילה, לא בעידכון בוקר
אני לא עקבי, מצטער -
איסי בוקר - פצצה !
נקווה שיתגשם !
מה ראית באיסי?מה הוא ראה באיסי? באסה. אמור מעתה: לנוכח התחזיות אני ממש במצב רוח באיסי.

-
איסי בוקר - פצצה !
נקווה שיתגשם !
מה ראית באיסי?בעדיכון לילה, לא בעידכון בוקר
אני לא עקבי, מצטעראתה בסדר, גם בוינדי לדוגמא עדיין רץ עדכון הלילה (שאת הצילום שלו הבאתי אמש) ועדיין המודל לא עודכן.