עידכוני מערכת ראשונה לחורף תשפ"ו
-
איש השלגים ואני מאחל לך שהצרות שלי (האלו) יהיו הצרות שלך, ולא מים מהשקעים וקצר בדירה וכדו'.
-
בעדכון צהריים איסי קצת פחות טוב מבחינת עומק האפיק, זה משליך על כמיות הגשם שכרגע צפוי קצת פחות מהבוקר.
הגרמני צהריים ממש מקצין ודי דומה לאיסי בוקר
גפס עבר גםשיפור בצהריים. -
מי ניצח?
השמ"ט והאירופאי בתחרות משקעים על נתניה!

-
זה לא משנה פקטור של הים משמעותי בעיקר על החוף כמיות גשם יותר גדולות משקעים ממה המודלים חוזים כרגע יהו בפועל
-
ערב טוב
המשך עידכונים
גפ"ס עם כמעט ללא שינוי למעט איזור הצפון ששם עולה ל75-100 מ"מ
הקנדי עם עידכון מזעזע האפיק בורח מזרחה ואנחנו נשארים עם טיפטפים וגשמים קלים בלבד
הבריטי עם עידכון מצוין ושיפור דרמטי מהבוקר
נורת אזהרה!!! אצל כל המודלים רואים בעידכונים האחרונים בריחה מזרחה (הקנדי הערב הכי קיצוני) ושווה לעקוב שלא נשאר ח"ו בלי כלום
-
yakov123 מעניין שהקנדי הוא ככה שמקצין אותנו וכולם הולכים אתו אבל בזהירות תמיד זה שהקרובים (איסי וגפס) מקצינים וכלם מתקרבים אליהם לאט לאט נקווה שלא נראה פה בריחה מזרחה בצורה משמעותית
בכל אופן הקור כן צפוי להישאר כמו בתשקיפים האחרונים ורק המשקעים הולכים להתמעט או אף להיעלם. -
גשם עד בלי די
זה לא עידכון צהריים ??? -
אני רואה עידכוני צהריים מצוינים אצל כולם !
-
אפיק ים סוף לא, זה עדכון בוקר
איסי צהריים מגיע רק עד 144 -
איסי ערב עבר דיאטה אבל עדיין הוא פצצה, צריך לזכור שאם הים החם יש סיכוי ליותר גשם ממה שהוא מראה כאן.

-
גפס בעדכון זוועה!
-
כמו כל שנה אני אשאל שוב
מה גורם דווקא עכשיו לערפל כ"כ כבד בבי”ש? -
גשם עד בלי די אמר בעידכוני מערכת ראשונה לחורף תשפ"ו:
איסי ערב עבר דיאטה
דיאטה?! מה שקרה הלילה בעדכון ערב של המודלים וכן של תחזית השמ''ט זה לא דיאטה, זה אנורקסיה !! כל המספרים המפוצצים של היממה הקודמת התכווצו להם בצורה חדה. לפי התחזיות כעת עדיין צפויה מערכת יפה באיזורים שונים, אבל לא הרבה יותר מזה, ובודאי לא כמויות של 100 מ''מ ויותר, אלא עשרות בודדות של מ''מ באיזורי השיא.
-