דיווחי מזג האוויר יום חמישי כ''א כסלו תשפ''ו (11/12/25)
-
לא זה המקום לבקשה זו אבל לא מצאתי איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן
הייתי בפורום פעם והחשבון נחסם אז פתחתי חשבון אחר אמשח מאוד אם יתנו לי תגית מאושר ע''מ שאוכל לעלות הודעות רציף בלי לחכות לאישור מנהל
תודה רבה!!! -
שלג החל לרדת בחרמון ככה זה נראה במצלמות
-
גשם עד בלי די בדיוק זה מה שעלה לי כשראיתי את המכ”ם
-
לאחר הפוגה ארוכה- הגשם התחדש בשעטומ''צ (ב''ב- קרית הרצוג).
-
סתם מישהו נתתי לך לייק כי יתכן שזה יזרז את התהליך. (אולי במקום להיות ''סתם מישהו'' כדאי שתשנה את שם המשתמש שלך ל-''שור'' 🦬 אז לא יחסמו אותך. הח'ברה כאן לא ירצו לעבור על ציווי התורה ''לא תחסום שור''...).
-
מנזקי מזג אוויר
השם ישמור | מוקד הבקעה: דווח על אדם שנתקע בנחל קומראן בעקבות השטפונות, הנ"ל מנותק קשר מספר שעות. ניידת, כיבוי ויחל"צ נשלחו. {הגזרה} -
בבירה הגשם התחדש!
עד כה 34 מ"מ -
ברכסים היום ללא גשם למעט פיק של גשם בעוצמה בינונית-גבוהה מלווה בסופות רעמים בערך כשעה בסביבות שעת השקיעה.
-
סתם מישהו אמר בדיווחי מזג האוויר יום חמישי כ''א כסלו תשפ''ו (11/12/25):
לא זה המקום לבקשה זו אבל לא מצאתי איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן
הייתי בפורום פעם והחשבון נחסם אז פתחתי חשבון אחר אמשח מאוד אם יתנו לי תגית מאושר ע''מ שאוכל לעלות הודעות רציף בלי לחכות לאישור מנהל
תודה רבה!!!איך קראו לך קודם?
-
מודיעין עילית פה ושם גשם קל או טפטוף, לא מדיד. אנחנו עוד הולכים לקבל גשם גשם היום?
-
רק כתבתי והנה התחדש הגשם, והמד חזר לפעולה...
-
מערב ירושלים -
מ14:00 עד 19:00 ירד גשם בינוני עם פיקים חזקים לדקות בודדות, עם קצת ברד ורעמים (בודדים ממש)
מ19:00 נרגע, מטפטף לסירוגין
לילה קריר - פחות מ10 מעלות -
אשמח לדעת אם צפוי היום עוד גשם בירושלים?
-
הצפות הערים רבות בהם אשקלון, נתיבות, ועוד
נקווה שלא יהיו אסונות כלל -
איש השלגים רק הגעתי לרמות ואין כלום, מבאס
-
אזור גוש דן צפוי גל נרחב של גשם עוד כמה דקות
-
פרק תהילים!
חשש לנעדרים | דוברות המשטרה: מתנדבים וכוחות משטרה מבצעים סריקות לאיתור רכב בבית זית, שבתוכו היו ככל הנראה חמישה נוסעים ושנראה לאחרונה בסכר במקום. (ניר דבורי) {הגזרה} -
דוד 4 אמר בדיווחי מזג האוויר יום חמישי כ''א כסלו תשפ''ו (11/12/25):
איש השלגים רק הגעתי לרמות ואין כלום, מבאס
לא הספיק לך הבוקר בראשון?
-
דוד 4 אמר בדיווחי מזג האוויר יום חמישי כ''א כסלו תשפ''ו (11/12/25):
פרק תהילים!
חשש לנעדרים | דוברות המשטרה: מתנדבים וכוחות משטרה מבצעים סריקות לאיתור רכב בבית זית, שבתוכו היו ככל הנראה חמישה נוסעים ושנראה לאחרונה בסכר במקום. (ניר דבורי) {הגזרה}אבאלה, כאן לידינו.
-
טיילתי הערב בנחל ירמות בבית שמש שממש זרם יפה.