דיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25)
-
שיר של יום ליום רביעי: ''אֵל נְקָמוֹת ה' אֵל נְקָמוֹת הוֹפיע. הִנָּשֵׂא שֹׁפֵט הָאָרֶץ הָשֵׁב גְּמוּל עַל גֵּאִים''. קצת חדשות טובות ומשמחות. אחרי שהאוהלים שלהם הפכו למיקוואות, כעת הגיע השלב הבא

-
ליל"ט כעת צפת 4.8 מ"צ וגשם הולך להכנס בדקות הקרובות אלינו וקודם לכן לג'רמק, לא מופקע להניח שירד שם גמב"ש
כמו"כ במרום גולן ואזור -
1:50- הגשם התחדש בבני-ברק. (קרית הרצוג). עוצמה חזקה יחסית. לפי תמונת המכ''ם זה עשוי להיות פרק יחסית ממושך
-
2:00- כעת הגשם מלווה בסו''ר. ''שכוחו וגבורתו מלא עולם''.
-
בצפת קפוא מעניים אם יהיה אצלנו באויר
-
מוואזר טו דיי

ואילו בשמ"ט גשם משמעותי באזור ירושלים

-
מה עם עדכון מודלים הבוקר
-
אוהב שלג כבד אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25):
מה עם עדכון מודלים הבוקר
לצערנו הרב אין מה לעדכן..
-
דוד אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25):
אוהב שלג כבד אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25):
מה עם עדכון מודלים הבוקר
לצערנו הרב אין מה לעדכן..
אולי נערוך את ''חידון החורף הגדול'' להפיג את השיעמום

-
אפשר בינתיים לסכם את החורף עד עתה כמוצלח במיוחד באיזורי החוף וכן הדרום בפנים הארץ,
אבל כישלון מוחץ באיזור הכינרת !!!במהלך כל המערכות החזקות שעברנו - הכינרת עלתה רק ב-4.5 ס"מ, והזרימות אפסיות לחלוטין,
אם אכן מתחיל כעת שבוע/שבועיים של יובש, אני מעדיף לא לכתוב לאיזה כיוון אנחנו הולכים כדי שלא להפוך לפסימי החדש של הפורום....
(אינני מתנבא כלל לגבי המשך החורף, כל מה שאני מדבר זה על סמך הנתונים הנוכחיים פלוס התחזית כפי שצפויה למהלך השבועיים הקרובים) -
אוהב שלג לא ישבע אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25):
אפשר בינתיים לסכם את החורף עד עתה כמוצלח במיוחד באיזורי החוף וכן הדרום בפנים הארץ,
אבל כישלון מוחץ באיזור הכינרת !!!במהלך כל המערכות החזקות שעברנו - הכינרת עלתה רק ב-4.5 ס"מ, והזרימות אפסיות לחלוטין,
אם אכן מתחיל כעת שבוע/שבועיים של יובש, אני מעדיף לא לכתוב לאיזה כיוון אנחנו הולכים כדי שלא להפוך לפסימי החדש של הפורום....
(אינני מתנבא כלל לגבי המשך החורף, כל מה שאני מדבר זה על סמך הנתונים הנוכחיים פלוס התחזית כפי שצפויה למהלך השבועיים הקרובים)אתה יכול לכתוב וזה לא יהפוך אותך לפסימי אלא זה יהיה בגדר הימור שבזה אתה מלך

-
מודיעין עילית אצלי 21 לכל המערכת Yael אפל אוהב שלג לא ישבע כמה ירד אצלכם?
גלילאו גליליי כמה ירד לך בבית וגן? -
דוד 4 אמר ב[דיווחי מזג האוויר יום רביעי
אתה יכול לכתוב וזה לא יהפוך אותך לפסימי אלא זה יהיה בגדר הימור שבזה אתה מלך

זה לא הימור, אלא חישוב פשוט של נתונים.
-
גשם עד בלי די אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ''ז כסלו (17/12/25):
מודיעין עילית אצלי 21 לכל המערכת Yael אפל אוהב שלג לא ישבע כמה ירד אצלכם?
גלילאו גליליי כמה ירד לך בבית וגן?לא הבנתי, אתה במודיעין עילית או בירושלים או שמא בשניהם?
-
ז'ק בשלושתם
-
גשם עד בלי די אני חייב לדעת תשובה ברורה, כי כאמור אני אמור להעביר משם את השמים ואת העננים.
-
גשם עד בלי די טיפ'לה יותר, 21.2 מ"מ, בטווח טעות הדגימה...
אגב, אתמול התאפקתי להגיב ל- ז'ק שאתה לא צ'אלמער אלא ק"סניק, אבל בלהט הוויכוח כבר חשבתי שטעיתי.... -
ז'ק עם כל הכבוד לזקנותך הקצתית, אני רוצה להזכיר לך שהבדיחה "אני לא פסימי, אני מציאותי" הוצאה מהחוק בשנת 1988 על כל הטיותיה...
-
גשם עד בלי די ממתי?
מעלות מינ' אצלי תחנה ידנית מד כספית 4.6 בערך -
גלילאו גליליי אם לא קשה אשמח לדעת עונתי וכמה בשבוע שעבר וכמה השבוע.