יום חול
-
זה מדהים...
כמה שנדמה לנו שעכשיו מוצאי שבת, היום שעבר עלינו פשוט היה יום חול.
האוויר היה כולו חול. הרכבים, גם הם כוסו חול. המדרכה והכבישים, חול. הצמחייה והעצים, חול. הגינות והפארקים, חול.
הכל היה פשוט חול, חול, חול.
למזלנו גשם לא ירד. אחרת, היינו כרגע בלילה בוץ...
-
ביתר ירושמיים דווקא גשם זה הדבר שהיה יכול להיות הכי טוב עכשיו כמובן לא טפטוף שזה הכי נורא
-
ביתר ירושמיים היום שעבר עלינו הוא ממש לא יום חול. וממש לא חול חול חול. היום שעבר עלינו הוא שבת קודש. יום של קדושה וטהרה.
-
שלג כבד זה מובן מה שאתה כותב כי אתה עדיין חדש ולא מכיר את ידידינו ביתר ירושמיים
אבל בהמשך תבין את סיגנון הכתיבה שלו -
דוד 4 אני לא חושב שזה קשור, כמובן כולם טובים והכל בסדר.. אבל סגנון הכתיבה נדמה לנו שהיה שבת אבל פשוט היה יום חול קצת צרם לי. כמובן אין לי שום טענות על ידידינו היקר ביתר ירושמיים, רק הערתי את תשומת הלב על בחירת המילים..
-
ביתר ירושמיים אמר ביום חול:
זה מדהים...
כמה שנדמה לנו שעכשיו מוצאי שבת, היום שעבר עלינו פשוט היה יום חול.
האוויר היה כולו חול. הרכבים, גם הם כוסו חול. המדרכה והכבישים, חול. הצמחייה והעצים, חול. הגינות והפארקים, חול.
הכל היה פשוט חול, חול, חול.
אדיר אתה!!!
-
יום חול או לא יום חול
היה יום מיוחד אובך בצורה שאני לא זוכר רכבים חדשים נראו כרכבים שלא זזו כבר שנים אני דווקא נהנתי
אח שלי אמר לי: אם שלג לא נתפס השנה לפחות שלג נתפס -
ישראל שברה שיא עולמי היום ואנחנו בשיא הזה כבר יותר מ24 שעות
אנחנו נמצאים ברמת אבק 999 -
-
גלילאו גליליי דווקא אני בודק פה
https://www.iqair.com/world-air-quality
והם כותבים שהמקום עם האויר הכי מזוהם כרגע זה ישראל

-
גלילאו גליליי 🌩️מבין במודלים🌩️ 💖 תומך בפורום ❄️ משקיען ינוקא🍼🍼 ✅מאושר נערך לאחרונה על ידי גלילאו גליליי
אורי32 מצויין
ומה אני כתבתי?
שאנחנו שברנו שיא ואנחנו ברמה 999
ואפשר לבדוק באתר שהעליתי ואנחנו נמצאים במיקום במפה די באמצע -
ביתר ירושמיים אמר ביום חול:
אצלינו לא היה כ"כ הרבה אבק ודוקא גשם כן ירד ב"ה (אצלי נמדד 14 מ"מ!! אולם בתחנת השמ"ט בצפת11.4) בשבת בבוקר היו ממש שלוליות חומות ורכבים צבעוניים אך אחה"צ ירד גשם נוסף שניקה באופן חלקי (החול הספיק להתייבש בליל שבת על הרכבים והיה צריך הרבה גשם כדי לשטוף אותם וגם זה לא עזר ממש)
-
השבוע אמור להיות עוד אובך?
-
פוסט זה נמחק! -
שלג 2013 תודה יותר מהיום?
-
אני חייב לציין שבירושלים, הטל שהיה הערב בשפע, פשוט ניקה את האויר בצורה מיטבית תוך זמן קצר...
אז אם לא ירד גשם לפחות הקב''ה שלח טל...