מודלים אמצע שבוע פרשת תרומה 17/2/26
-
שלג כבד אמר במודלים אמצע שבוע פרשת תרומה 17/2/26:
מה לגבי שבת הקרובה? שמעתי שיש סיכוי לשבת סוערת. זה נכון?
לא!
ואגב נשמח אם שאלות מסוג זה לא ישאלו באשכול המיועד לניתוח מפות מודלים, זה מפריע לרצף של העדכונים
תודה! -
מה לגבי שבת הקרובה? שמעתי שיש סיכוי לשבת סוערת. זה נכון?
הקנדי הוא מודל אמין?
אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה נא לא לשאול שאלות בשרשור זה, זה מפריע מאד.
בתקוה להבנה. -
פוסט זה נמחק! -
מה איסי מראה לטווח ה200+ ?
אצלי הוא מתעדכן מאוד מאוחר ואני קצת במתח... -
דווקא הקנדי לא רחוק ממערכת שלג
-
פוסט זה נמחק! -
חיים 2 אמר במודלים אמצע שבוע פרשת תרומה 17/2/26:
הקנדי עם סערה מהאגדות!!![אבל לא שלג בירושלים]
מה כבר יכול להיות מה''אגדות'' ...
-
אפיק ים סוף תראה לבד!!

-
איסי AI שוב פעם בנסיגה
זה מה שהוא שווה??
לא יודע נאלץ להמתין ולראות מה ילד יום -
דוד 4 דווקא הוא מודל טוב זה לא מתאים לא
-
איסי די טוב לתחילת שבוע הבא, הכי קרוב לבריטי.
אבל להמשך הטווח על הפנים. -
לעניות דעתי ממש אין ממה להתלהב מהקנדי והבריטי ובפרט שגם איסי וגם גפס לא בכיוון שלהם.
-
כעת ראיתי גם בעוד מודלים כמו האמריקאי (וכמדומני גם בגרמני) שיש שקע בעוד כ200 שעות צפונית אלינו ופחות עמוק, דהיינו שכולם רואים איזה ירידה מסוימת לכיוונינו אבל עדיין לא מה שמראה הקנדי, ויתכן שבהמשך המודלים יתקרבו יותר למה שהקנדי מזהה כבר הערב.
-
כמדומני שבעבר היה תקדים שהקנדי זיהה מה שאף אחד לא זיהה לפניו מי שזוכר במדוייק נשמח אם יעדכן.
(אגב מאז שנתתי דד לין לסופה תוך שבוע אני רואה שאתם ממש משתדלים, אם אני יראה המשך התאמצות ניתן לכם ארכה של עוד כשבוע חיזקו ואמצו.

נא לא להגיב בשרשור זה...) -
הקנדי ידוע בתחזיותיו האמיצות, לא תמיד הוא הוכיח אמינות הכי גבוהה בעולם אבל הוא מתייחד ביכולת לחזות הראשון סערות משמעותיות. צריך לראות מה יאמר המודל האירופאי שנחשב לאמין יותר.
-
הקנדי ידוע בתחזיותיו האמיצות, לא תמיד הוא הוכיח אמינות הכי גבוהה בעולם אבל הוא מתייחד ביכולת לחזות הראשון סערות משמעותיות. צריך לראות מה יאמר המודל האירופאי שנחשב לאמין יותר.
בלי להיכנס לאמינות של מה שכתבת עכשיו
בכללי מניסיון אישי הבינה מלאכותית אינה מבינה כלום כלום כלום בניתוחי מפות מזג אויר... -
דוד 4 ידידי היקר, אמנם אני חדש, קצת צעיר אבל מבין משהו. ידע כללי על מודלים יש לי. אז בא.. נכון, אני לא מבין כמוך, אבל לא צריך לזלזל כל כך במה שכתבתי. תודה רבה,
-
שלג כבד חס וחלילה!
אני לא מזלזל בכלל ואני מתנצל אם היה בדברי נימת זילזול
באתי לומר שהבינה מלאכותית {שלפי מה שנראה לי היא המקור למה שכתבת על המודל הקנדי, לפי הנוסח} אינה יודעת כלום איך מנתחים מפות
לא דיברתי ח"ו עליך ובהזדמנות זו אני מאוד נהנה משהותך כאן בפורום -
דוד 4 תודה על ההבהרה.. הכל טוב.. אשמח להמשיך לקרוא בשקיקה את התחזיות והפרשנויות שלך בענייני מזג האויר.