מודלים אמצע שבוע פרשת תרומה 17/2/26
-
הקנדי נראה שיפציץ אפילו יותר מגפס
-
הבריטי מידי מזרחי
-
הקנדי לפנטיאון...
בינתיים יש לנו את גפס והקנדי מול הבריטי והגרמני נראה מה יכריע איסי. -
הקנדי בדרך לחיבור מחדש של השקע, יש מצב שזה יחזק את האפיק עוד יותר.
-
צריך לומר בכנות ש gfs והקנדי וגם gfs ai וניתן לצרף את איסי ai מעדכון צהריים מתחילים לעלות על תרחיש שעם קצת שיפורים יכול להיות סערת השנה או אפילו סערת כמה-שנים...
עדיין מוקדם ולא כל המודלים מסכימים אבל זה צובר תאוצה -
בבקשה לפרט לטווח של כמה שעות מדובר לתועלת הכלל
-
שלג 2013 סביבות 180 ש והלאה
-
הקנדי נהדר בעיקר בגלל המערכת הארוכה שהוא נותן
-
גפס AI עם מפת שלג ל230 מעניין מאוד!
-
רבותי הקנדי בום!
הכי טוב בפער עם תרחיש דומה לשל גפס שקע מנותק רחב עמוק וקר שנוחת עלינו
נדמה לי אפיק ראשון העונה שיורד עלינו בטווח יחסית ריאלי בצורה כזו
מדהים! -
דוד ובוא נפרגן קצת לקנדי הוא היה אתמול עיקש על המערכת הזאת נגד כל המודלים, והיום אנחנו רואים התקפלות של גפס וגפס AI ואולי גם איסי לקנדי
-
בכללי גפס הערב הרבה יותר טוב גם לטווח הרחוק מאוד
עד עתה הוא הראה חסימה עלינו וכעת הוא מראה איזה אפיק מנותק שיושב באזור שלנו כמה ימים -
חובב שלגים אמר במודלים אמצע שבוע פרשת תרומה 17/2/26:
כמדומני שבעבר היה תקדים שהקנדי זיהה מה שאף אחד לא זיהה לפניו מי שזוכר במדוייק נשמח אם יעדכן.
(אגב מאז שנתתי דד לין לסופה תוך שבוע אני רואה שאתם ממש משתדלים, אם אני יראה המשך התאמצות ניתן לכם ארכה של עוד כשבוע חיזקו ואמצו.

נא לא להגיב בשרשור זה...)חברה רגשתם מרגע שנתתי מילה כולם אפשלו שרוולים. קיבלתם כעת ערכה של עוד שבוע..
-
להיות מהפסימיים ולהזכיר לכם שמדובר בשקע מנותק שעדיין יכול לזוז?
מצד שני הוא יחסית גדול,
נאלץ כולנו להמתין במתח. -
איסי AI לא טוב בכלל
-
גם איסי רחוק מגפס והקנדי מזרחי מדי לצערי.
-
בקיצור כפי שכבר אמרו כאן השבוע
אמריקה מול אירופה
{אמריקה היא מעצמה....} -
לא ראיתי עוד את איסי {אצלי הוא מתעדכן מאוחר} אבל איסי AI למרות שהוא לא נראה טוב בכלל, לדעתי הוא עוד ישתפר בעדכון הבא או מחר, תראו את הרמה באירופה
זו דעתי -
דוד 4 ועוד אמריקה של טראמפ.. ואירופה של היום עם כל הפרוגרס שלהם והתחממות האקלים.. אי אפשר להאמין להם למילה..
-
תאמת אחרי שאני רואה את איסי בטופקרטן הוא לא מדי רחוק סינופטית מגפס והקנדי עם עוד קצת התמערבות ורמה קצת יותר מחודדת הוא בתמונה לגמרי.
יהיה מאד מענין בעדכונים הבאים..