מודלים סופ"ש פרשת תרומה 19 לבפרואר
-
נתי אפה ראית אותו?
הוא עוד לא התעדכן! -
בכללי המודלים הערב בכיוון מאוד חיובי לסופ"ש הבא
-
דודשלג אפיק כזה בטווח כזה בהחלט עוד יכול להפתיע
ישנה (כמו תמיד) אפשרות שהאפיק יצליח לרדת בשרני יותר ומערבי יותר
ואז יהיה ניתן להתחיל לחפש שם את הפתיתים הנדירים...
הוותיקים חובבי המפות והמודלים בחורף מכירים מה זה לפתוח מודלים במוצ"ש אחרי שבת ולגלות הפתעות...
כמובן אין סיבה להניח שכך יהיה אבל אנחנו במצב של טווח וסינופטיקה שיכול להתאים להפתעות מסוג זהלילה טוב
-
נתי האמת אהבתי יותר את העדכון שלו מהערב סינופטיקה ששייכת לסערות החלומיות ביותר...
אבל גם מה שמראה עכשיו זה טוב -
-
{כמעט} בוקר טוב
נתחיל עם הגרמני כי הוא היחיד שכבר התעדכן
במילה אחת נסיגה משמעותית מאתמול
נקווה שזה לא התפתח לבוקר הזה -
אך גפס מעצבן מאוד בבוקר הזה
מידי מתמזרח -
דוד 4 אתה עדין הקנדי עוד באמצע להתעדכן אבל ע''פ גפס והגרמני אין כלום כי לא היה כלום לסופ''ש הבא
-
ירושלמי 22 בוקר טוב לך
אתה מידי נחרץ אני לא מבין למה כי גם גפס והגרמני נותנים משהו קטן -
גפס AI בנתים הכי טוב הבוקר וגם הוא נו נו
-
דוד 4 תודה דוד בוקר טוב
אבל למודלים ממש לא שים לב שלא נוצר בכלל ירידה של אפיק בגפס מה שאומר שהוא חוזה לסופ''ש הבא טפטופים
הגרמני עוד קצת יותר טוב אבל מיקום רע של הרמה כך שזה גם כן לא מערכת שיושבת עלינו ליותר מכמה שעות של גשם
גם הקנדי שהוא אבי המערכת (חזה אותה לפני יומיים) כבר נראה בהתקפלות עם רמה לא חודרנית (החוזקה שלו בעדכון ערב הייתה הרמה שהגיעה עד סקנדינביה כרגע זה לא נראה קרוב) מה שמוביל לאפיק שעובר מעלינו עם מעט גשם
כנ''ל הבריטי עם אפיק שמדלג מעלינו
מי שמחפש תקווה יכול עוד למצוא אותה במודלי הAI אבל לא הייתי בונה על זה
בכל מקרה זהו חייהם של חובבי המודלים מתהפכים בחדות כל כמה שעות ועוד יכולים להתהפך בחזרה עם איזה עדכון מפוצץ של איסי אבל נראה שאם קיווינו למעקב סופה מתוח לפחות עד מוצ''ש (ואז אולי הפתעות כבשנים עברו) כנראה שלא הפעם -
אחח לא יאומן
נסיגה דרסטית של כל המודלים בבת אחת
מעדכוני ערב של סערה נשארנו עם שאריות במקום הקצנות
לפי איסי ממש אין כמעט כלוםככה זה הטווח מסוכן
-
נתי אמר במודלים סופ"ש פרשת תרומה 19 לבפרואר:
עכשיו התחברתי ועברתי על המודלים
ירידה יפה של האפיקיות יש לנו אבל זה מזרחי מדי ברוב המודלים עדין
מה שנותן מערכת קצרה מאוד, גם הקנדי שהיה מערבי מאוד התמזרח בעדכון הזה
נותן עדין חגיגה אך גם חשש גדול להתמזרחות נוספת בהמשך, איסי AI גם טוב מאוד בעדכון הזהזה טווח בינוני שיכולים להיות בו שינויים גדולים עדין אני הייתי מעדיף עדכון יותר מערבי מכלל המודלים וזה לא קורה בעדכונים האחרונים
יש מקום גדול לאופטימיות כמובן אבל עברנו כמה דברים בחיים ואני מאוד חושש לפספוס נוסף
אחרי כל הצהלות פה הייתי חייב להוריד לקרקע, יש לנו עוד עדכונים קריטיים לשמוח באמת
איסי עכשיו
''אשר יגורתי בא לי''
עדכן בוקר פשוט גרוע, אין מילה אחרת
נהנה מהקרובה ונקווה למרץ שיפתיע ב''ה