דיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן
-
-
גשם ברד ורעמים היה בירושלים
מ17.00 עד 20.00 בעאך
באזורי נמדדו מן הסתם לפחות 15 מ"מ אולי הרבה יותר -
בנוסף לגשם בירושלים כ4 אזעקות היו בשעה וחצי האחרונות לא היה דבר כזה מהיום הראשון
-
סה"כ ירושלים היום עם סביבות ה15 מ"מ. פתיחה יפה ב"ה לשבוע הקרוב שיתכן מאוד שבסופו נגיע סוף סוף לממוצע השנתי (חסר עוד קצת יותר מ50 מ"מ), זאת אחרי חורף שעבר שבקושי גירדנו את ה50% השנתי.
תודה לה'!!! -
מודיעין עילית אצלי הערב 8 מ"מ
-
לעת עתה עושה רושם שהעסק הולך ודועך בשעות הנוכחיות גם בצפון שלקראת לפנ"ב כנראה יכנס גל נוסף לצפון ולמרכז שכנראה יגיע במרכז עד קו מסויים-עושה רושם לפי המקומיים שעד בערך דרום גוש דן או קצת דרומה קו הגשם הכי דרומי נראה צפוי סביב 5-7 בבוקר ומאז העסק ילך ויצפין במשך הבוקר עד שיעזוב גם את הצפון לקראת ההתחדשות רק בצפון מליל שבת שחלק מהמקומיים מראים סיכוי לאירוע קיצוני באזור הכרמל\קריות\גליל תחתון בשבת בבוקר שהגשם במרכז ובדרום נראה שיתחדש בשבת אחה"צ אבל כנראה בסגנון שונה אולי מבינונים ורק לקראת ראשון נראה שהעסק יהיה בכניסות מסודרות מהים גם למרכז, בקיצור הצפי לצפון נראה אחלה מעתה ועד ראשון למרכז נקווה שגם.
תמונת לווין מגל העננות שבים 2.20 בלילה

-
העסק מתחמם נראה מה יגיע למו"ע

-
מדדתי בצפון ירושלים רק 5 מ''מ זה הגיוני או שהמד לא תקין?
-
שלג מטר בירושלים אמר בדיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן:
מדדתי בצפון ירושלים רק 5 מ''מ זה הגיוני או שהמד לא תקין?
מדדתי בצפון בני-ברק פחות ממילימטר. זה הגיוני או שמזג האוויר או המודלים לא תקינים?
-
ז'ק מצחיק מאוד אני אומר לך שכל המדידות בירושלים מדדו מעל 13 מ''מ ולכן יתכן שהמד לא תקין או שהגשם היה מקומי מאוד שבק''מ ירד יותר מכפול
-
במו"ע נוסף לפנ"ב כ1 מ"מ סה"כ מרביעי בערב 10.7
-
שלג מטר בירושלים אמר בדיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן:
ז'ק מצחיק מאוד אני אומר לך שכל המדידות בירושלים מדדו מעל 13 מ''מ
לא באתי לצחוק עליכם, מאמין שירד לכם גשם עד בלי די, אלא שאצלכם על מדידה של 5 מ''מ מתלוננים, סוג של ''צרות של עשירים'', ואילו אצלנו 5 מ''מ זה חלום ורוד, כי כאן מזג האוויר היום אביבי לגמרי. אז בשביל ש גשם עד בלי די לא יתגלה כבדאי, כי הוא הבטיח לכם שאני אתבכיין, אז אני באמת דואג להתבכיין, כי אפילו למודלים הגרועים ביותר לאיזור כאן אנחנו לא מתקרבים. בקצב הזה נראה ש''מרץ המשוגע'' כפי שהבטיחו עלול להסתיים כאן כיבש מהרגיל. אם יהיה שינוי אדאג בל''נ לעדכן אתכם.
-
הצפון מקבל יפה מאוד בשעות האחרונות בפרט הגליל התחתון ודרום הכנרת

-
ז'ק מחילה חשבתי שאתה צוחק עלינו שיניתי תנגד לבעד
-
ז'ק לפי איסי המעודכן לא היה צפוי היום יותר ממילימטר בתל אביב כך שעל היום אין לך מה להתלונן אם בשבת לא תקבל את ה18 מ"מ שהוא צופה לשבת נשמח לשמוע ממך תלונות במוצ"ש ב12 בלילה.