בואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון
-
ז'ק אני המלך
️ -
-

אז מי היה הכי קרוב ? בואו נתחיל עם מי שלא. ידידנו המנהל החשוב גשם עד בלי די שליט''א התעקש להסתמך על נתוני רשות המים. ובכן- לפי הפירסום שלהם מהיום (2/8) המפלס עומד על 213.025-, עם הדגשה ''ללא שינוי ביממה האחרונה''. א''כ כבר נכון לאתמול המפלס היה מתחת לקו האדום התחתון, כך שמי שהימר על 2 באוגוסט טעה. לפי פירסומי רשות המים, ב- 30 ליולי הוא היה עדיין מעל לקו האדום. א''כ כנראה שב- 31 ביולי הוא ירד מתחת לקו האדום, שזה אומר שמי שהימר על ה- 1 באוגוסט היה הקרוב ביותר, שבמקרה לגמרי זה אני. ולכן אני נוהג בעצמי כמנהג מכובדינו יצחק עמית, ואני ממנה את עצמי ל''מלך ההימורים''.

-
כמדומני שההימור והתוצאות די מיצו את עצמם אפשר לעבור להימור חדש, למשל הייתי מציע להמר האם וכמה גלי חום נוספים יהיו הקייץ אחרי הגל הנוכחי.
-
יש לרשות המים אתר מיוחד על מפלס הכינרת בכתובת:
https://kineret.org.il/miflasim/המעלה באתר רשמי זה, שאתה יכול לבדוק גם נתוני עבר,
לפי האתר הזה, הכינרת עודכנה בתאריך ה-1 לאוגוסט שהיא ירדה במהלך היממה הקודמת ב-2 ס"מ וירדה לתחת לקו האדום,
ז"א שהירידה הייתה בתאריך ה-31 ביולי (ותודה ADA על התיקון). -
אוהב שלג לא ישבע אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
ז"א שהירידה הייתה בתאריך ה-31 ביולי.
זהו- קבלו עול מלכותי עליכם !

-
ז'ק אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
שבמקרה לגמרי זה אני. ולכן אני נוהג בעצמי כמנהג מכובדינו יצחק עמית, ואני ממנה את עצמי ל''מלך ההימורים''.
אין שתי מלכים משמשים בכסא אחד
מעט עצמך מפני כבוד מלכותי... -
זה בעיה אצלי או אצל כולם
אשמח לדעת

-
ז'ק אני רואה שבאמת הייתה עלייה וזה לא תוצאה של גלים

-
ADA אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
ז'ק אני רואה שבאמת הייתה עלייה וזה לא תוצאה של גלים

זה בגלל שניכנסתי בדיוק להתרחץ בכנרת. אתה יודע- יעקב המים עולים לקראתו (או בגללו)...