מערכת 6 במאי ממשיכה לרקום עור וגידים
-
"חלמא טבא חזית חלמא טבא חזית"
אומנם את הנוסח הזה אומרים בהטבת חלום רע, אבל בכל הנוגע לתחזיות ומודלים אופטימיים ובמיוחד לטווח ארוך צריך לומר "חלמא טבא (ת)חזית", והיינו שהחלום שבמקרה הזה הוא חלום טוב באמת יתגשם (בתרתי משמע) לטובה. ובנתיים עד שזה יגיע- אנחנו נמשיך לחלום על "טבא תחזית" (תחזית טובה)...
-
מאי בפעולה:
-
אין תחזית ממרשמלו החודש?
-
-
זה לא תחזית חודשית כמו שהיה בחודשי החורף
זה נקודתי למערכת הזו, לא? -
איש השלגים בעונת מעבר לתת תחזית חודשית ?! אני מוכן לתת תחזית דו חודשית לעוד שלושה חודשים, והרי התחזית: חם והביל במישור החוף ללא גשם. באילת והערבה הטמפרטורה לא תרד מתחת ל- 35 מעלות ובחרמון לא צפוי שלג. עד כאן התחזית הדו חודשית שלי לחודשים יולי- אוגוסט... אבל תחזית חודשית בעונת מעבר ?! מקסימום תחזית שבועית !
-
כנראה אתה עדיין לא מכיר את מרשמלו
הוא לוקח הימורים לא מובנים
מתבסס על דברים שאנחנו לא יודעים מהם
לך תדע אולי יש לו גם יכולות על בעונות מעבר... -
מודה שלא הספקתי להכיר אותו ואת יכולותיו. מי יודע ? אולי יתגלה לי באבא חדש בכל הקשור למזג האוויר
-
ז'ק 2 אמר במערכת 6 במאי ממשיכה לרקום עור וגידים:
מודה שלא הספקתי להכיר אותו ואת יכולותיו. מי יודע ? אולי יתגלה לי באבא חדש בכל הקשור למזג האוויר
אתה לא שמעת על מרשמלו?
-
אוהב לדעת הכל מה לעשות- אני חדש פה ועד לפני כמעט חודש וחצי הייתי שבוי במקום אחר ולא היכרתי בכלל את הפורום פה, עד שה' ריחם עלי והוציא אותי מאפילה לאורה. במחשבה לאחור- לא יודע איך הצלחתי לשרוד כמה שנים במקום שהוא לא בדיוק מה שאני, וזה בלשון המעטה. אבל ב"ה זיכני ה' ואני כאן, נמצא בין אנשים כלבבי וכראשי.