האם יש ''100'' אחוזי לחות?
-
בנושא של 0 אחוזי לחות לא קיבלתי תשובה אבל בדקתי את הנושא ויש בעיקרון דבר כזה[לא יודע עם זה בישראל זה מאוד חריג ומה שרואים בתחנות זה לא אמיתי]
אבל עכשיו נושא חדש האם יש ''100'' אחוזי לחות כמו שבכל הקיץ בכל לילה ובוקר רואים בתחנות 100% -
שימי ככה 0% לחות בקרקע לא נראה לי שקיים
100% לחות קיים בהרבה מקומות ולא נדיר בכלל -
מה הכוונה באמת 100 אחוזי לחות?
100 אחוז מהאויר הוא לח?
מה זה הלחות הזו, ואיך מודדים את זה
(השאלה מופנית ל ז'ק נו, אולי תפתח איזה אשכול בעניין מבואר ומנומק כמו שרק אתה יודע לעשות...) -
איש השלגים גם כשיש 100% לחות הכוונה שכמות המים המקסימלית שיכולה להיות באויר נמצאת, וזה משתנה שיותר קר האוויר יכול להכיל פחות מים ושיותר חם האוויר יכול להכיל הרבה מים, אבל זה לא מחייב כי לפעמים שחם האוויר יבש ושקר האוויר לח ולכן זה נמדד בלחות יחסית.
-
איש השלגים אני לא יודע מה היה אצלכם, אבל אתמול במשך כמה שעות וכן היום מלפנות בוקר ועד לצהריים הגישה לאתר לא היתה אפשרית. (ראו תמונה מצורפת). רק כעת בצהרי יום השישי הלחוץ האתר שוב עלה. כך שלא ראיתי הודעות וכמובן שלא יכולתי להגיב על מה שלא ראיתי. אבל ראיתי מה שגעב''ד (גשם עד בלי די) ענה, וזה מוכיח שחכם יודע לומר (או לכתוב) במילים ומשפטים קצרים מה שאחר יאמר ויכתוב באריכות.
-
ז'ק 2 גם אצלי זה היה כך
בדקתי בגוגל מה זה אומר[ההסבר ארוך תבדוק שם] -
שימי ראיתי ואני יודע בדר''כ מה זה. רק שנשארה לי כנראה איזה טראומה מהפורום הקודם שם נחסמתי לפני כמה שנים בתחילת דרכי שם ברמה שלא יכולתי בכלל להיכנס לאתר. לאחר זמן לאחר החלפת מכשיר ושינוי כתובת IP ושינוי שם משתמש ממה שהיה קודם הצלחתי לחזור ולהתחבר שם. טראומות כנראה לא חולפות אלא רק נדחקות.