מרשמלו לסתיו
-
3.8.2024
תחזית לסתיו הקרוב.
אוגוסט,חם מהרגיל אך נסבל.
משליש שלישי של ספטמבר נקבל שקעי רום לא מועטים וכן אפיקי ים סוף.יש לזכור שהים חם מן הממוצע.
לא יהיו הרבה ארועים מבחינת מספרים אך בהחלט הארועים שיהיו יופיעו באופי עוצמתי והסתיו יסתיים כממוצע על 50 אחוז מעל הממוצע בחלק מן האזורים.הסתיו יאופיין כחם מהרגיל אך לא במידה ניכרת כפי שידווחו לכם בהמשך.
בעניין החורף,התחזיץ כמעט מוכנה אך ישנם 2 ארועים קיצוניים מאוד אשר מהותם וזמינותם אינם ברורים כעת ומכיוון שהם אמורים להשפיע רבות על אופיו של החורף החלטתי ברגע האחרון לא לאזכר אותם כאן.אלו ארועים שבמחדה ויתקיימו כפי התמונה המשתקפת לי יהעה בכוחם להפוך את החורף לגשום וסוער מהרגיל ובמידה ולא יווצרו גרעונות באותן מקומות אך שוב,מעדיף לחסוך מכם ספקות וכידוע לכם כאשר תחזית שלנו ולא משנה לאיזה טווח איננה מגיעה ל80אחוז סיכוי מימוש היא פשוט לא תעלה למדיה ולא תפורסם.בחודש הבא ינתנו כאן כל התאריכים לארועי החורף,וכעת נסתפק בסתיו שיהעה מאתגר מאוד לחובבי מזג האויר והארועים יחלו מעט מוקדם מהרגיל אם כישליש ג של ספטמבר הוא לא ככ נדיר אך בכל זאת.יש למה לחכות,ואתם תדעו לפני כולם.שבוע טוב. -
ז'ק
נו מה אתה אומר על הנבואות כאן?
אמרת פעם שאתה עוד לא מכיר את התחזיות של מרשמלו
הנה קיבלת דוגמה... -
פוסט זה נמחק! -
efrat32 איזה "כתב אישום" חמור הוגש נגדי ! כופר באשמה ! אני חף מפשע ! מניין לקחת שאני ציני ומפחד ממרשמלו ושיש לי משהו נגדו ? להזכירך- למרות שאני מאוד פעיל כאן, אני נמצא כאן פחות מארבעה חודשים, והפורום והאתר לא היו מוכרים לי קודם לכן, וממילא לא זכיתי להכיר קודם לכן את התחזיות של מרשמלו ואת התגשמות או אי התגשמות התחזיות שלו, כך שגם אם ארצה להיות ציני, אני לא אעשה את זה כלפי מי שאני לא מכיר אותו עדיין. (ומה ש- איש השלגים שאל אותי "מה אתה אומר על הנבואות כאן" היינו בעיקבות מה שכתבתי בעבר באחד הפוסטים שעדיין לא היתה לי הזדמנות להכיר את מרשמלו ותחזיותיו).
ואי לכך ולנוכח כל זאת אני מבקש לבטל לאלתר את כתב האישום !
-
ז'ק 2 טענתך מתקבבלת מתנצלת יש הרבה אנשים באים בטענות למרשמלו הוא מששקיע את כל הלב שלו בתחזיות
-
ז'ק 2 היקר אני מוחה על כבודך ומתנצל שזה קרה בעקבות הודעתי
לא ראיתי מה כתבו עליך כי הספיקו למחוק את ההודעה אבל בכל זאת אני מוחה! -
efrat32 הכל טוב, וכמובן שאת הדברים שכתבתי בתגובתי כתבתי עם חיוך ולא שח''ו היתה לי איזה הקפדה או שחשתי איזו פגיעה מהדברים שכתבת, רק הבנתי שיש כאן איזה טעות אופטית שגרמה להבין כאילו אני מזלזל בתחזיות שהביאו כאן, דבר שכאמור אינו נכון מכיון שאין לי עדיין היכרות מוקדמת עם מרשמלו ותחזיותיו.