עדכון מודלים שישי ויחי
-
ז'ק מסכים עם כל מילה, גם בשבילי זה המקום למיעוט שיחה, ולהרבה שחוק ממאגר הבדיחות הבלתי נדלה שלך... וכמובן פה ושם גם קצת דיווחי מזג אויר, ולעיתים ממש רחוקות גם תחזיות שמתממשות... זה המקום שמגלם מלא שלמויות.
מה שכן מוזר לי, שהתפא''י לא כתב גם מיעוט פסימיות, ומיעוט דכאון, לשמח את הנפש ולהבריקה בחריצות.
אולי זה הסיבה שמהפסימיות והדכאון אתה לוקח כמות גבוהה במיוחד? -
סליחה חברים אבל קצת מעצבן שאי אפשר להיכנס לשרשור בפורום ולראות מה העדכון. למה צריך את כל ההגיגים תעשו שרשורים נפרדים. סתם מעצבן ולא מקצועי. זה לא היה ככה בעבר
-
בליל שבת שאומרים ''וזכנו לקבל שבתות מתוך וכו' ומתוך מיעוט עוונות'' - מה הפשט בזה ?
-
ארין ש אני מתנצל בשם כולם - ובעיקר בשמי - שאני גרמתי כאן לכל הבלגן,
אם כי - השתדלתי להגיב בעיקר באשכול הזה - שהוא כבר לא אקטואלי - כי זה עדכוני מודלים מהשבוע שעבר,
לשבוע הזה יש כבר אשכול הספדים חדש -
ארין ש אמר בעדכון מודלים שישי ויחי:
סליחה חברים אבל קצת מעצבן שאי אפשר להיכנס לשרשור בפורום ולראות מה העדכון. למה צריך את כל ההגיגים תעשו שרשורים נפרדים. סתם מעצבן ולא מקצועי. זה לא היה ככה בעבר
דבר ראשון, אם אתה מחפש עידכונים עדכניים, אז אתה לא בפוסט הנכון. הפוסט הנוכחי עסק בעידכוני השבוע שעבר פרשת ויחי. עידכונים מעודכנים (אם יש כאלה בכלל) תוכל למצוא בפוסט של עדכוני פרשת שמות 12/1. זאת הסיבה למסיבה שפרצה בפוסט הזה בעניינים שאינם קשורים לעדכוני מזג האוויר, כי כאמור הפוסט הזה כבר לא רלוונטי.
''זה לא היה ככה בעבר''? אז אני לוקח על עצמי את האחריות ואת האשמה שאולי אני בין האחראים בכך, כי מה לעשות שאנחנו קצת מרגישים פה ב''שכונה'', ומרשים לעצמנו בנוסף לעיסוק במזה''א ליצור גם סוג של הווי חברתי. סוף סוף לא תמיד מזג האוויר מספק חדשות, ואם הפורום כאן יעסוק אך ורק בנושאים מקצועיים ולא יותר, הפורום כאן יגווע ואף יעלם לגמרי לתקופות ארוכות מאוד בשנה, כי מה לעשות שהתדירות של אירועי מזג האוויר הולכת ופוחתת. אז אם הדבר מפריע לך קבל נא את התנצלותי בשמי ובשם שאר השותפים לחגיגה, אך אם בכל זאת תרצה משום מה להצטרף לחגיגה- ברוך הבא!
-
אוהב שלג לא ישבע אמר בעדכון מודלים שישי ויחי:
ארין ש אני מתנצל בשם כולם - ובעיקר בשמי - שאני גרמתי כאן לכל הבלגן,
אם כי - השתדלתי להגיב בעיקר באשכול הזה - שהוא כבר לא אקטואלי - כי זה עדכוני מודלים מהשבוע שעבר,
לשבוע הזה יש כבר אשכול הספדים חדשתגיד לי, באמת יש לנו טלפתיה?
-
לוקח טלפתיה חצי שעה להשפיע ?
(או שהגזמתי קצת/הרבה - וההודעות שלי צריכות לעבור שוב אישור מנהל עד שזה מתפרסם ?)העליתי את התשובה שלי לפני 33 דקות
-
אוהב שלג לא ישבע ובזמן הזה אני התחלתי לכתוב את התגובה שלי, רק שהתעכבתי עם ההעלאה שלה עקב טלפון שקיבלתי באמצע. לאחר ההעלאה גיליתי שגם אתה הגבת באופן דומה להפליא (חוץ מלקיחת האחריות שבזה נוכל להגיע להסכמות שזה וזה גורם).
-
אני לא מן הלוקחים אחריות.
והתשובה למעיר פשוטה
כשאין עדכונים - ואין. מדברים על דברים אחרים שקשורים בעקיפין למזג אויר.
(וכמו שציינו החברים זה לא בפוסט העדכני. ומשתדלים באמת לא לעשות זאת במקום הלא נכון.) -
אוהב שלג לא ישבע אמר בעדכון מודלים שישי ויחי:
בליל שבת שאומרים ''וזכנו לקבל שבתות מתוך וכו' ומתוך מיעוט עוונות'' - מה הפשט בזה ?
בדרך אפשר
כידוע אין צדיק אשר יעשה בארץ טוב ולא יחטא
ורק ד' מתו בעטיו של נחש
אז עוונות ישנם.
מתפללים שלפחות יהיו מועטים.
אבל השאלה יותר טובה מהתירוץ...
(אולי תחזור לכולל תמצא לנו תירוץ יותר טוב...)
בכל אופן רואים שיש לך הרבה זמן לחשוב....