בינה מלאכותית במזג האוויר
-
Mashav גם זה אמיתי לגמרי (קשור אליך?)
-
הלוואי שהיתה לי כזו תחנה....
-
Mashav זה מה שהבינה המלאכותית נתנה לגביך. (הנתונים של התחנה נכונים ?).
-
זה מה שגי פי טי כתב על שלג בירושלים
-
איש השלגים אגב, אני חולק על הניתוח שלו.
ב 2022 היה גובה של 15 - 20 ס''מ (לפחות ברמות) שנשאר עד יום למחרת... -
איש השלגים נשאר שלג במשך כמעט שבוע
-
אקלימוס נכון.
ערימות בצדדים.
על הרכבים והמדרכות נשאר כיממה. -
אחר כך היה גשם מעצבן שהרס את השלג
-
אקלימוס
מודה ועוזב
-
ז'ק אמר בבינה מלאכותית במזג האוויר:
Mashav זה מה שהבינה המלאכותית נתנה לגביך. (הנתונים של התחנה נכונים ?).
זה התחנה שלי:
-
שלג כבד בים המלח אמר בבינה מלאכותית במזג האוויר:
אדיב וואו !!!
הצטרפתי לפורום לפני פחות משבוע וכבר הספיקו לצייר אותיממש כך,
חוץ מזה שזה החלום של כל אחד בפורום,
ביום שיירד שלג בים המלח - הפורום כבר יהיה מיותר. -
ז'ק אמר בבינה מלאכותית במזג האוויר:
אדיב ומה הבינה המלאכותית חושבת עליך
מזל שאי אפשר לשאול אותו עלי על תחומים אחרים...
-
אדיב כשפתחת את הפוסט חשבת לאיפה זה יגיע? (ואנחנו עדיין לא יודעים לאיפה זה באמת יגיע).
-
ז'ק לא חלמתי,
חשבתי שיהיה המשך אבל לא חשבתי שיהיה יותר מ10 פוסטים,
האמת? הופתעתי.
חשבתי שאם לא יהי חדשות במודלים וכדו' , יהיה כאן המשך,
אבל מהצהריים, יש המוווווון הודעות שעדיין לא קראתי... -
מה רובי בוט אומר מתי יהיה גשם
-
האם תוכלו להביא על עוד אישיים מהבינה מלאכותית אולי גם על הסיפור הידוע של ז'ק ועל האישיים משם כדוגמת אפרת האופטימית ועוד
וכן רציתי לשאול האם השימוש ברובי בוט הוא בחינם?? והאם הוא פתוח בנטפרי תודה רבה -
קור קיצוני פתוח בנטפרי. שימוש ראשוני עד 30 הודעות חינם. לאחר מכן בתשלום של 19 ש''ח לחודש (או 16 ש''ח לחודש בתשלום לשנה מראש).
אל תפתח יותר מידי ציפיות. הופתעתי מהתשובות שהוא נתן לגבי חברי הפורום שדי תאמו את המציאות. אח''כ שאלתי אותו לגבי אשתי, והוא הודיע לי חגיגית שהיא לא פחות מאשר הפצרי''ת (הפרקליטה הצבאית הראשית !!!). לנוכח מחאתי הנימרצת (מפחד הפגנות תחת לביתי) הוא שינה כיוון וטען שהיא מטאורולוגית בכירה, לא פחות ! וזאת למודע- הדבר היחיד שמעניין את אשתי בתחום
המטאורולוגיה בתור מנהלת של מוסד חינוכי זה שלא ירד גשם בזמן הלימודים (רחמנא ליצלן, היו לא תהיה!), וחוץ מזה מזג האוויר ממש לא מעניין אותה. (אולי מכיון ש''אשתו כגופו'' אז יש לה מחמת זה איזשהו קשר למטאורולוגיה? אם כן- אז יש לה גם זקן וגם כרס קטנה). וכך המשכתי לנסות לשכנע את ה''בינה'' המלאכותית שהיא טועה ביחס לאשתי, וכל פעם קיבלתי תוצאה יותר אבסורדית מהקודמת, ממש פורים ! אז אם אתה מחפש שעשוע נחמד לשעת הפנאי- לך על זה. -
קור קיצוני תנסה צאט גי פי טי הרבה יותר גאון, מעודכן, ומבין מאשר רובי בוט
-
קור קיצוני אמר בבינה מלאכותית במזג האוויר:
האם תוכלו להביא על עוד אישיים מהבינה מלאכותית אולי גם על הסיפור הידוע של ז'ק ועל האישיים משם כדוגמת אפרת האופטימית ועוד
תראה איזה ההתהפכות של הבינה המלאכותית! אתמול היא ידעה הכל על כל אחד ואחד מהחברים פה, ואילו היום היא פתאום לא יודעת כלום ! אפילו מי זה ז'ק שאתמול היה ''דמות מפורסמת בעולם האינטרנט הישראלי'' (השם ירחם על הכבוד המפוקפק) היא לא יודעת היום מי זה. בקיצור- נסתרה בינתה.
-
איש השלגים זה פתוח בנטפרי?