מודלים פרשת בא (26/1) בתקווה לבשורות טובות!
-
דוד חשבתי שרק אצלי לא עבד האתר
מה קורה באמת? -
פוסט זה נמחק! -
איסי הערב מכניס את האפיק האדיר כבר ב8 לחודש
אפיק קלאסי לגמרי
רמה במיקום הנכון וירידה מושלמת
הטווח מאד רחוק... אבל זה כבר כמה עדכונים וזה מתחיל להיות מעניין -
דוד איסי בהצטברות שלג
קרדיט וינדי -
איסי צופה סערה כולל שלג בירושלים ב10 לפברואר
-
מאור גליל העליון וזה ל10 ימים
כי מה שאני מדבר עליו זה אחרי 10 ימים וזה נראה פנטסטי אבל המרחק עוד יכול לעשות לנו בית ספר... -
גפס גם מראה מערכת מאוד רצינית ב10-11/02
-
כמה שלג איסי צופה לים המלח?
-
דוד אמר במודלים פרשת בא (26/1) בתקווה לבשורות טובות!:
ערב של אופטימיות לכולם! (גם לז-ק ...)
זה לא הולך בקלות להיות אופטימי, רק התחלתי לנסות להיות אופטימי וכבר האתר קרס. אני חושש שאם אהיה אופטימי ביחס למערכת הצפויה גם היא תיקרוס. גם כך אני מאוד פסימי ביחס להצלחה להיות אופטימי.
-
ז'ק להיפך,
בדיוק חשבתי מקודם - שמעניין שבדיוק כשאתה החלטת לנסות להיות אופטימי - מיד כל המודלים מיישרים קו אתך....אני כבר חושב ברצינות שאתה אשם בחורף השחון עד עכשיו...
לפחות כעת תנסה בכל כוחותיך להיאחז בכל שביב של תקווה ואופטימיות,
וכעת ברצינות: גם אני מאוד שמח במודלים שמתפרסמים הערב והלוואי ויתגשמו וישתלגו-
אבל עדיין צריך לזכור שמדובר בעוד 14 יום...נמשיך להתפלל
-
אני חושב שגם אם בסוף המערכת הזו תיעלם ככל קודמותיה (לא שאני פסימי בעניין...)
מגיע שאפו ענק למרשמלו שחזה אותה לפני המודלים ועוד בזמן שזה לא היה בטווח
כי הוא הצליח לדייק בתאריך בול. -
אוהב שלג לא ישבע ביקרתי אצל פסימולוג בכיר בשם ד''ר פסח (פסי) מילנר (המכונה בקיצור ד''ר פסי-מי), והוא יעץ לי לא לנסות להפוך להיות אופטימי, וזאת מכמה סיבות: (א) כמי שיש לו נטייה לסבול גם מדיכאונות בשל היותו ליטאי, יש מקום לחשוש שהנסיון להיות אופטימי ולחשוב חיובי יגרום במקביל להחרפת תופעות הדיכאון, כי הפסימיות והחשיבה השלילית גורמות לפסימי להרגשה טובה, מה שממתן את תופעות הדיכאון. (ב) נסיון רב שנים מוכיח כי הנסיון להפוך פסימי לאופטימי נועדה לכישלון מראש, כי הפסימיות זאת נטייה נפשית שורשית עמוקה שלא ניתנת לריפוי. כל העוסקים בתחום הביעו פסימיות בדבר האפשרות שהטיפול יצליח. (ג) הבעת דעות פסימיות נובעת מסוג של רצון למשוך על ידי כך תשומת לב (''צומי'' בשפת העם), כך שקיים דחף נפשי חזק מאוד אצל הפסימי עד כדי חוסר שליטה. (ד) הפסימולוג ד''ר פסי-מי מבלה את שעותיו הפנויות במעקב אחר השיח בפורום אקלימוס. הוא טוען שזה עושה לו טוב לראות את ההתגוששות בין הפסימים לאופטימים עם כל הנילווה. ולנוכח זה הביע ד''ר פסי-מי את דאגתו שאם פסימיסט מובהק כז'ק יהפוך להיות אופטימי, אז המאזן בין הפסימים לאופטימים עלול להיות מופר בצורה בלתי מאוזנת, דבר שיביא לשיח ברוח אופטימית מידי ויהפוך את הפורום למקום משעמם. לנוכח כל הנ''ל הוא ממליץ לי להמשיך בקו הקודם, אם לא בשבילי אז לפחות בשביל הפורום. (ה) ד''ר פסי-מי דוגל מאוד בשיוויון מיגדרי, וטוען שיש לתת ייצוג הולם לנשים בפעילות הפורום. לטענתו אין מספיק ייצוג של נשים בפורום, חוץ משתי נשים בשם יעל ואפרת לב. והנה יעל משתפת רק כשיש אירוע משמעותי של מזג האוויר במודיעין עילית, דבר שקורה רק לעיתים רחוקות וממילא גורם למיעוט מעורבות מצידה בפעילות הפורום. היחידה שנותרה פעילה היא אפרת לב, שהיא האנטיתזה של חבורת הפסימיסטים שקיימת בפורום. אך עיקר מעורבותה בפעילות הפורום היא בתגובות על הפוסטים של הפסימיסטים. מעבר של פסימיסט בכיר כמוני לצד של האופטימיים עלול להביא להעלמותה גם של אפרת לב מהנוף של הפורום, דבר שיותיר את הפורום ללא נציגות של נשים.
לנוכח כל הנ''ל ממליץ לי הפסימולוג ד''ר פסי-מי להמשיך בגישה הפסימית לתועלתי ולתועלת עוד כמה כאן שיעשו מזה מטעמים.
וכעת נחזור לתחזית ולעידכוני המודלים..
-
אמיתי? יהיה לנו חורף? מרגש רק לחשוב על זה...
-
חברה נכון שמדברים על שלג אבל להשתדל לא לגלוש לנושאים אחרים בניתוח מפות המודלים...
זה גורם לכך שכדי לראות עדכונים צריך לגלגל הרבה וזה מאד מקשה... -
דוד אמר במודלים פרשת בא (26/1) בתקווה לבשורות טובות!:
חברה נכון שמדברים על שלג אבל להשתדל לא לגלוש
אם יש שלג אין מצב שאני לא גולש
-
ז'ק
לאן בדיוק אתם רצים ,עדיין זה בגדר תחושות [אינטואיציה...]בלבד!
לא רואה בינתיים סיבה לפתוח בסוגיה הזו....
וכמו שצריך לומר בואו "לא נרתום את העגלה לפני הסוסים"...
חברה זה המבחן שלנו השנה בניסיון לראות כמה אנחנו יכולים לשתוק כשעדיי אין ממש על מה לדבר רשמית... -
גפס לילה ירד מהחלומות הא?
-
פינקי בנתיים ככה נראה
הרמה מאד חלשה ולא מצליחה להוריד את האפיק
נראה מה יהיה בהמשך אבל זה לא מה שראינו בערב
בכל מקרה הטווח כזה רחוק -
פינקי לא בדיוק ירד האפיק עדיין באזור שלנו אז אני לא חושש
-
פינקי לא ירד תהיה אופטימי כי זה אולי הרגע הכי קריטי