🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי שטח יום ראשון 23.2.25
-
פוסט זה נמחק! -
ישיר דוד גשם עד בלי די המכם ריק אמור להתגבר בקרוב?
-
דודשלג אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
ישיר דוד גשם עד בלי די המכם ריק אמור להתגבר בקרוב?
בחצי השני של הלילה אולי תהיה איזושהיא התגברות
עדיין מדובר על גשם קל ומקומי -
דודשלג אין לי הרבה מה לומר… לפי המודלים המקומיים יותר לא צפויים משקעים ממשיים במערכת הזו למרבה הצער.
אם מישהו מנסה להיאחז בכל מיני תרחישים והפתעות ולהבטיח הבטחות - אין לי מה לומר. נמתין ונדע. -
ישיר גם לא לפנות בוקר ?
-
שללללללג שוב, אני מדבר על המודלים האזוריים. במצב רגיל אנחנו די סומכים עליהם. לפיהם אין כלום או כמעט כלום (גם מודל "אייקון" הפחית בכמות המשקעים ממה שהראה אתמול בערב. כמעט לא-כלום).
יש עדיין שרוצים להסתמך על מודל גלובאלי אחד שמראה משקעים נחמדים. הלוואי. -
ישיר בקיצור אפשר להתחיל להספיד ???
-
שללללללג אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
ישיר בקיצור אפשר להתחיל להספיד ???
אפשר לגמור להספיד
מה שלא יהיה זה ממש לא זה -
שללללללג אנחנו מספידים כבר כמה ימים... עכשיו ניתן ל"מודל חלון" לומר את דברו. מציע להוריד ציפיות, ואולי לכל היותר נופתע קצת
-
IFS - ECMWF דווקא אומר שיהיה כמה שעות
-
ישיר לסיכום אתה אומר שבכללי לפי האזוריים אין גם לא שלג באוויר ביומיים הקרובים ואם יהיה זה הפתעה
-
שללללללג קצת שלג באוויר יכול להיות. מה שלא מדיד לא רואים במפות.
-
ז'ק אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
8:00- כאן בבני- ברק צפון (קרית הרצוג)- 2.1 מ''מ הלילה מחצות.
דש!
-
יש כעת התפתחות מסויימת באזור ראשון לציון. אם זה יתפתח יפה ולא יתפרק - לכאורה הכיוון הוא לירושלים. נראה.
-
ישיר אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
יש כעת התפתחות מסויימת באזור ראשון לציון. אם זה יתפתח יפה ולא יתפרק - לכאורה הכיוון הוא לירושלים. נראה.
אם ואם ואם...
נראה לי שנחכה לחורף תשפ''ו... -
ישיר אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
מה זה יעזור לכם בין כה וכה מענין אתכם רק שלג
-
-
שימי אל תחפש בעיות, קודם תביאו משקעים, עם הבעיות האחרות כבר נתמודד... אולי נקפיא את הגשם, נראה...
-
שלג ברמות אמר בדיווחי שטח יום ראשון 23.2.25:
שימי אל תחפש בעיות, קודם תביאו משקעים, עם הבעיות האחרות כבר נתמודד... אולי נקפיא את הגשם, נראה...
ראיתי איך הסתדרתם אתמול...
-
מה אתם אומרים? בלילה זה אמור התחזק? או שנמשיך לעקוב כמו מטומטמים אחרי כל בועת תכלת במכ"ם?