דיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר
-
אדיב מרגעי הטרור! בדימונה:
-
יאאלה חברה!
-
ערב טוב לכלל חברי הפורום,אצלנו בבאר יעקב מזה חצי שעה של גשם רציף
בעוצמות משתנות,כולל ברקים ורעמים. -
mtityaou ערב טוב לכל חברי הפורום אצלינו בירושלים לדאבוננו צחיח כבר שנה שלמה ומזה כשבוע לא ירד פה ולו טיפה אחת
-
על הקסקס:
-
בבבבבבבבבב
-
גשם!!!
בבית שמש!!! -
פינקי אכן! כבר דאגתי שהלכלוך מהגשם או יותר נכון הבוץ האחרון יישאר עד הגשם בשנה הבאה.
-
פעם שניה היום. אחרי המתקפה הבוקר מתימן, נתב''ג שוב תחת מתקפה כבדה מזה חצי שעה. ככל הנראה המתקפה הנוכחית תישטוף את כל הבוץ שהתפזר על הכבישים במתקפה הבוקר.
זה ממש מדהים שהסיפור הזה התיישב על האיזור של נתב''ג כבר יותר מחצי שעה וכמעט שלא זז.
-
שאלה קצת מצחיקה… אבל מה הסיכוי לשלג בחרמון? לפחות בפסגה.
-
שלג בשפע אמר בדיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר:
שאלה קצת מצחיקה… אבל מה הסיכוי לשלג בחרמון? לפחות בפסגה.
נובמבר זה לא כ''כ רחוק, בסה''כ חצי שנה. בשביל שלג בשפע נצטרך לחכות כנראה קצת יותר.
-
גלילאו גליליי אמר בדיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר:
mtityaou ערב טוב לכל חברי הפורום אצלינו בירושלים לדאבוננו צחיח כבר שנה שלמה ומזה כשבוע לא ירד פה ולו טיפה אחת
כפי שכתבת בפוסט אחר, כנראה לא ניקית את החצר כמו שצריך.
-
כאן בבני-ברק ירדה היום כמות גשם מרשימה של 0 מ''מ. שקיעה נחמדה לעומת זאת כן היתה.
!
-
הנה זה בא גם לירושלים ב 20 דקות האחרונות גשם של ממש בירושלים הולך ובא אבל הכל רטוב. וכמובן קיימנו את הסגולה בהידור....
-
איש השלגים אמר בדיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר:
הנה זה בא גם לירושלים ב 20 דקות האחרונות גשם של ממש בירושלים הולך ובא אבל הכל רטוב. וכמובן קיימנו את הסגולה בהידור....
שתהיה לי בריא.
-
ז'ק גם את אשתי סחבתי למרפסת
שוקל אם להעיר את הילדים (במיוחד את השלגיה היא בדיוק לא מרגישה טוב...) -
שוקל אם להעיר את הילדים (במיוחד את השלגיה היא בדיוק לא מרגישה טוב...)הפעם אני אומר: ''שתהיה לי בריא'' בתרתי משמע. רבי פנחס מקוברין היה גאה בך ללא ספק. רק שהרווחה לא ידעו מזה...
-
ז'ק אמר בדיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר:
שוקל אם להעיר את הילדים (במיוחד את השלגיה היא בדיוק לא מרגישה טוב...)הפעם אני אומר: ''שתהיה לי בריא'' בתרתי משמע. רבי פנחס מקוברין היה גאה בך ללא ספק. רק שהרווחה לא ידעו מזה...
בך הוא גאה שבעתיים שתית שוקו, טינפת את הבגדים, הרסת את הכובע....
אגב, הנה סגרתי אתך חשבון. התקיימה נבואתי שתאכל כובע. -
ז'ק אמר בדיווחי מזג אוויר יום ראשון ו' אייר:
בך הוא גאה שבעתיים שתית שוקו, טינפת את הבגדים, הרסת את הכובע....
הכובע עשה את דרכו לפח באדיבותה של אשתי שקפצה על ההזדמנות להיפטר מכובע ''קופת העיר'' כפי שהיא הגדירה אותו (או ''כובע קבצן'' כפי שנהוג היה לכנות כובע במצב כזה). חבל על דאבדין.