התחזית עונתית לקיץ תשפ"ה
-
גלילאו גליליי אמר בהתחזית עונתית לקיץ תשפ"ה:
ז'ק מה איתי??
אתה בטוח שאתה מעוניין בזה? שמת לב שהפוסט אומנם מחוייך, אך לפעמים גם קצת עוקצני? אבל אם אתה בכ''ז מתעקש, בשבילך נוסיף קטע נוסף (בתקוה שתקבל אותו בחיוך ובראש טוב):
במידה ומזג האוויר יפתיע במהלך הקיץ ונקבל עוד אירוע של גשם, והגשם משום מה יבחר לדלג על חצירו של הבאבא גלילאו גליליי למרות שהוא טיאטא אותה, אז נקבל פוסט מלא תיסכול כיצד לועגים לרש ומדווחים על גשם בשעה שה''מופת'' של טיאטוא החצר משום מה לא פעל את פעולתו ולא ירדה בחצר אפילו טיפה אחת של גשם.
וכשהכנרת תתחיל לצבור תאוצה בירידת המפלס, יהיה מי שיזכיר שהסיבה שרק כעת הכינרת יורדת בקצב מוגבר הוא משום שעד עתה היא היתה קרה יחסית כפי שכתב גלילאו גליליי בפוסט בעבר.
-
ז'ק רק אמת היסטורית
ליל המחיקות הגדול היה בחורף
הא... אופס לא היה חורף השנה
אולי לזה התכוונת קיץ -
פינקי צודק, זה היה בליל חורף ב- 15 בדצמבר. אבל אין סיבה שבקיץ הקרוב עקב השיעמום, לילה או לילות כאלה לא יחזרו על עצמם עקב ''מישמר'' ששלגיה או פינוקי יחליטו לעשות ועקב נידודי שינה שעבדך הנאמן סובל מהם, דבר העלול להביא ל''חגיגת לילה'' כזאת או אחרת.
-
ואיך שכחתי ?! בחודש אב נחגוג יום הולדת לשלגיה, ביתו של ידידנו ה(י)קר איש השלגים.
-
ז'ק אמר בהתחזית עונתית לקיץ תשפ"ה:
ואיך שכחתי ?! בחודש אב נחגוג יום הולדת לשלגיה, ביתו של ידידנו ה(י)קר איש השלגים.
אתה חייב לעקוץ. אה?
רק להזכיר לך מי כאן המזרחי ביננו, ומי הוא שמצהיר על עצמו תמיד כלטאי קר.... -
איש השלגים יק(ר)ירי ! שלג זה דבר חם או דבר קר?
-
איש השלגים אמר בהתחזית עונתית לקיץ תשפ"ה:
ומי הוא שמצהיר על עצמו תמיד כלטאי קר....
ליטאי קר (עם י' אחרי הלמד).
לטאי קר זה הדבר הזה -
שלג זה דבר קר
איש השלגים זה איש חם שאוהב שלג קר, שמקרר את החום, ומחמם את הלב...
הובן? -
שלג זה דבר קר
איש השלגים זה איש חם שאוהב שלג קר, שמקרר את החום, ומחמם את הלב...
הובן?"איש חם,מחמם את הלב", על זה נאמר: יהללך זר, ולא- פיך". (פי'- יהללך זר, ואם לא יהללך זר- אז פיך).
הובן? רמזת ל''בינה'' ?
-
ז'ק קלטת מהר.
זה מאוד יפה
אהבתי את התמונה. -
ז'ק באמת ניקתי את החצר אבל לא ירדה טיפה אפילו בקושי ירד טל נעמדתי בחוץ כמו חוני המעגל (רק שלא סימנתי עם המקל שלי עיגול כי אני לא בגילו שלזקן השבט שלבטח נתמך על מקלו)וחיכיתי וחיכיתי עד שבסוף נכנסתי לבית כי נגמרה לי השיחת פלאפון
-
גלילאו גליליי תתכונן- לפי EC יתכן גשם ברמה כזאת או אחרת בימים שלישי- רביעי בירושלים (עד לרמה מצטברת של 3 מ''מ). לא הייתי בונה על זה יותר מידי, אבל מי יודע? אולי לשם שינוי תוכל לדווח לנו על הפתעה רטובה. (ולא לשכוח- אנחנו בחודש אייר, אני ה' רופאך'', אז זו הזדמנות לתפוס מהרפואה שיורדת משמים בצורה של גשם).
-
ומי הוא שמצהיר על עצמו תמיד כלטאי קר....
ליטאי קר (עם י' אחרי הלמד).
לטאי קר זה הדבר הזהזו זיקית ולא לטאה אבל אם כבר מורידים את האות 'י' אז זו אולי ז'קית
-
מאור גליל העליון אמר בהתחזית עונתית לקיץ תשפ"ה:
זו זיקית ולא לטאה אבל אם כבר מורידים את האות 'י' אז זו אולי @ז-קית
חז'ק- יצא לך טוב!!
ובכל זאת בשביל הידע
-
מחאה קשה ונמרצת
אנחנו משפחת הלטאיים מוחים על הנסיון של איש השלגים לספח למשפחתינו החשובה והרחבה מינים חדשים ללא הסכמתינו, ובמיוחד כשמדובר בהולכי על שניים קרים ודיכאוניים. מכיון שהדבר נישנה על ידו שוב ושוב, אנו פונים אליו בדרישה להפסיק להכתים את משפחתינו החשובה. אנו מצפים ממנו להתנצלות כפולה, גם מאיתנו וגם ממי שהוא סיפח אותו למשפחתינו ללא הסכמתו.
-
ז'ק
מכיר את האמרה שאומרים לעיתים מסוימות על אנשים מסוימים "הוא כמו כלב.- מבלי לפגוע בכלב ח''ו"
גם במקרה הזה אתה מבקש ממני להתנצל בפני משפחת הלטאיים, ולא ממשפחת הליטאיים,
אני אזרום אתך, והנני להתנצל עמוקות בפני כל לטאה ולטאה בארץ ובעולם שהעזתי להשוות אלייך את אחינו האשכנזים הליטאיים
סורי על הגזענות הנשקפת. אני רק ממלא את פקודת נציג ליטא. -
איש השלגים ההתנצלות התקבלה, וזאת בתנאי שלא ישוב לכיסלה. לטאי לחוד וליטאי לחוד.
-
ז'ק חזק אתה עם התמונות. לא גומר להפתיע, מעלה חיוך כל פעם מחדש... (נדמה שלקחת אותי כפרויקט אישי. נראה לי אתה לא צריך לכתוב הרבה בבינה, כבר כתוב באופן קבוע איש שלג, רק התפאורה משתנה.)