נפרדתם מסיזונט?
-
זיהו האתר לא פעיל יותר
איזו נוסטלגיה הוא היה! משה, עידו הךךךך
-
מכרו את האתר לאיזה ארגון "ירוק"....
אחחח, איך שאני מתגעגע ל"נתנאל. מעלות".... -
אגב,
סתם בתור סקרנות,
בפורום אחר אתה נתוש?(אני מאמין שכנראה יש יותר מנתן/נתנאל אחד במעלות.....)
-
אני הכל
-
נתי מה זה 1212 ?
(בצחוק....) -
-
אז מה המסר ? שגם אקלימוס עלול להיעלם יום אחד?
-
-
ז'ק אולי בעידן שיהיה רק קיץ
-
איך אפשר להזכיר את סיזונט
בלי להזכיר את קסטל
אולי נביא אותו לפה ? -
אדיב החששות ממציאות כזאת בתפארתה. קצת קישורים מהעבר של הפורום, האחת ממנהל האתר אקלימוס (לחץ כאן), ועוד אחת מלפני לא הרבה חודשים (לחץ כאן). נאמר ''אשרי אדם מפחד תמיד'', תמיד כדאי לקחת בחשבון כל מיני הפתעות, כי אף אחד לא יודע מה ילד יום.
אני הקטן עבדכם הנאמן, כאשר הצטרפתי לכאן לפני כשנה ורבע, לקחתי על עצמי משימה להחזיק את הפורום פעיל ככל האפשר גם בתקופות המתות של הפורום, וזאת מתוך החשש כי תקופות יובש ארוכות (בתרתי משמע) עלולות לפגוע בתפקוד של הפורום עד כדי סכנה קיומית, והפורומים האחרים שחלפו עברו להם הם ראיה לכך. אבל אף אחד לא מבטיח שתמיד אני אוכל לעשות את מה שאני עושה בשתי עונות הקיץ האחרונות, כי מה לעשות, גם לי יש את החיים שלי, וב''ה אני לא מובטל ולא משועמם ויש לי מה לעשות בחיים. ואם אני אחליט לקחת פסק זמן מהפעילות כאן מה יהיה? הפורום יכנס למצב של חוסר פעילות? מי מבטיח שאחרי תקופה ארוכה של חוסר פעילות אז הפורום יחזור לפעילות סדירה? אני רואה פה מאות שמות משתמשים עם מוניטין לא קטן שמאז היצטרפותי לכאן לא ראיתי אותם משתתפים בכלל, וכשאתה נכנס לפרופיל המשתמש שלהם אתה מגלה שהם לא ביקרו כאן כבר הרבה זמן. אז מי מבטיח שאותם חברים שהם פעילים היום ולמעשה מחזיקים את הפורום פעיל לא יעלמו להם מחר לאחר תקופה של חוסר פעילות?
-
ז'ק כל מילה.
חוזר בי. -
ז'ק אני רק מזכיר,
גם לסיזונט לקח כ-3 שנים גסיסה לפני שהוא מת סופית,
ושם הבעיה לא הייתה כ"כ בניקים - אלא בהנהלה שפשוט איבדה את הפורום מדעתעריכה: היה כן התאבדות מצד הניקים במלחמת הדת שהייתה שם (כולל בין מנהלי האתר.....),
ברוך ה' כאן אין את זה,
ושם המנהלים לא עשו כלום לעצור את זה,בקיצור, אולי אפשר להשוות לפורומים אחרים,
לסיזונט אין מה להשוות -
אקלימוס לפי החורף האחרון אנחנו ממש שם