כמויות למערכת 25\11\13-16
-
במערב ירושלים (אצלי) ירד מבול למשך כרבע שעה בשעה 18:45 בערך, ועוד כ40 דקות גשם קל. אני מעריך שירדו כאן כ5-7 מ''מ, היה מלווה בסופות רעמים וברד, טמפ' גבוהה (יחסית) כ17 מעלות
-
אפיק ים סוף גבעת רם 7.5מ"מ
-
השיאניות עד כה: איזור עכו וכן פרדס חנה עם כ- 19 מ''מ. וככה זה נראה
-
ירושלים לפי ירושמיים 3.8 מילימטר
-
ז'ק
אני מציע שתשנה את השם שלך ל-"ז'ק אתה תהיה הראשון לדעת"... לאור הפעילות לאחרונה... -
סורוצקין אמר בכמויות למערכת 25\11\13-16:
ירושלים כידוע מאוד קטנה, ממש שכונה... כמובן שבמקום כמו ירושלים ובמערכת גשמים בעלת אופי כמו המערכת הנוכחית יש שינויים קיצוניים בכמויות ממקום למקום ואפילו במקומות סמוכים. בגבעת רם לדוגמא נמדדו 7.5 מ''מ גשם, ואילו בירושלים מרכז רק 0.4 מ''מ, כי כאמור הגשם הוא בעל אופי מקומי ולא מרחבי. יש תחנה מטאורולוגית נוספת בירושלים בה לא המדד כלל גשם.

-
700 ליטר קולה אמר בכמויות למערכת 25\11\13-16:
ז'ק
אני מציע שתשנה את השם שלך ל-"ז'ק אתה תהיה הראשון לדעת"... לאור הפעילות לאחרונה...זה דוקא רעיון. תמיד חלמתי להיות ''הראשון לציון'', אבל זה לא התאפשר בגלל מוצאי העדתי וכן מעמדי הרוחני. אז אולי באמת כדי להיות ''הראשון לדעת''.

-
700 ליטר קולה ברוך הבא. הרבה זמן לא ראינו אותך... נו מה עם הקולה? נשאר גזים?
-

-
ז'ק אמר בכמויות למערכת 25\11\13-16:
סורוצקין אמר בכמויות למערכת 25\11\13-16:
ירושלים כידוע מאוד קטנה, ממש שכונה... כמובן שבמקום כמו ירושלים ובמערכת גשמים בעלת אופי כמו המערכת הנוכחית יש שינויים קיצוניים בכמויות ממקום למקום ואפילו במקומות סמוכים. בגבעת רם לדוגמא נמדדו 7.5 מ''מ גשם, ואילו בירושלים מרכז רק 0.4 מ''מ, כי כאמור הגשם הוא בעל אופי מקומי ולא מרחבי. יש תחנה מטאורולוגית נוספת בירושלים בה לא המדד כלל גשם.

אני במערב העיר
תחנת ירושלים גבעת רם נמצאת יותר במערב מאשר ירושלים מרכז, ואכן אצלי ירדו בערך 7 מ"מ -
70 מ"מ בכפר הירוק!
יעקפו את הדרום?