דיווחי מזג אויר ליל ויום ג'
-
מופע ברקים מרהיב בבאר יעקב
-
איש השלגים 0:30- הגשם התחדש כרגע בבני-ברק (קרית הרצוג) מלווה בסו''ר. (כפי שהבטחתי לך- אתה הראשון לדעת).
-
עוצמת הגשם מתגברת כרגע, והוא כנראה יהיה מדיד.
-
ז'ק יפה לכם. תהנו, לילה שמח... אני בינתיים מסתפק בגשם במקלחת מהעדר משקעים לעת עתה.
-
לאחר כשעתיים של חזיון אור-קולי מרהיב, הגשם הגיע למודיעין עילית,
אגב, שיאנית המשקעים בינתיים זה איזור חיפה, שם נמדדו בתוך פחות משעה כ-25 מ"מ של גשם. -
עדיין יבש בירושלים, עם עננות ערה וערפל, מה שכן אני רואה כעת מהמרפסת מופע ברקים מדהים באופק הדרום מערבי אלי.
אוזן חדה גם יכולה לשמוע שביבי רעמים ממרחק.
מחכים בציפייה -
בביתר החל לרדת גשם
-
הנה התחילו הטפטופים רסיסים קטנים ממש.
-
עדיין יורד גשם בירושלים
-
וואוו איזה גשם בבי”ש
התעוררתי מהרעמים
איזה כייף -
פוסט זה נמחק! -
אכזבה
-
בני בק קיבלה טיפטופים מעצבןןןןןןןןן
-
וואוו כזאת עוד לא ראיתי וחוויתי
בטח לא בבי”ש
כל הבית כנסת הוצף
עד כדי כך שהכוהנים עשו ברכת כוהנים על ספסלים מקופלים -
אוהב שלג לא ישבע אמר בדיווחי מזג אויר ליל ויום ג':
לאחר כשעתיים של חזיון אור-קולי מרהיב, הגשם הגיע למודיעין עילית,
אגב, שיאנית המשקעים בינתיים זה איזור חיפה, שם נמדדו בתוך פחות משעה כ-25 מ"מ של גשם.ויהי בהיות הבוקר.... ויהי קולות וברקים...
לאחר לילה סוער במודיעין עילית עם ברקים ורעמים וגשמים עזים, התעוררתי הבוקר (לאחר 3 התעוררויות ליליות ...) להפסקת חשמל כללית (לפחות באיזור שלי, אין לי מושג מה קורה בשאר השכונות),
אבל כעת לדובדבן שבקצפת,
היות שאין לי (בינתיים) מד-גשם אישי, בדקתי באתר מכ"ם גשם כמה ירד באיזור שלנו, וקבלתי הפתעה: איזור מודיעין עילית קיבל מעל 60 מ"מ גשם נכון לעכשיו, והיא האיזור שקיבל את כמות הגשם הכי גבוהה בארץ (מאחור נמצאת איזור חיפה עם כ-50 מ"מ),אשמח אם תושבי מודיעין עילית שיש להם מד-גשם יאשרו או יחלקו על הנתונים האלה, Yael אפל אם אני לא טועה.