מודלים יום חמישי
-
צריך עוד 2-3 עידכונים רצופים כדי שזה יהיה שווה משהו
אני לא רואה בעיה ב-500 -
אפיק ים סוף אתה לא צודק
1 זה עדכון של גפס בלבד וזה לא יעזור גם 10 עדכונים כי המודלים האחרים מראים חסימה בטווח זה
2 ה500 לא נכנס מספיק טוב {תראה את ה850 ותבין מה זה כניסה טובה} תראה את מפות המשקעים שלו -
-
הדיון על 360 שעות...
בואו נדבר על 220 שעות GFS והקנדי עם שארית של מערכת בלבד בשבת הבאה אין כמעט כלום אצל שניהם
הטווח שאחר כך יכול להשתנות עוד מאה פעם זה נכון שGFS נוטה יותר להתמזרחות האפיקיות בעוד איסי AI לא
איסי הרגיל בבוקר לא היה חד משמעי
בכל אופן דברים משתנים בקלות בטווחים של 200 שעות אז 360 שעות זה סתם עורבא פרחדוד 4 לגבי כניסה של ה500 זה לא באמת משנה כי מה שמעניין זה מגמת האפיקיות הכללית אצל GFS אין שום משמעות למפה ספציפית אולי לזה התכוון אפיק ים סוף
-
ארין ש אתה צודק מאוד
רק העמדתי את הדברים שלא יחשבו שרואים סופה בסוף הטווח
וכתבתי מה הבעיות
1 טווח
2 כניסה לא טובה ב500
3 שגפס הוא היחיד
האם משהו מהנתונים הללו לא נכונים? -
-
דוד 4 הכול נכון
מה שהתכוונתי זה שאם כבר מסתכלים על טווח כזה אז המשמעות היא רק הכיוון המאוד כללי
ובזה אין הבדל בין אם ה500 נכנס בעדכון הספציפי הזה או לא כי יהיו עוד עשרות עדכונים שזה ישתנה בהם
הבדיקה היא האם המהלך הכללי מאפשר הגעה של האפיק וכניסה בעדכונים הבאים מבחינת המגמה
וזה קיים אצל גפס כבר כמה עדכונים בין אם ה500 נכנס הפעם ובין אם לאבכל אופן הכול בסדר נחמד שיש עדכונים שאפשר להתפלפל בהם
-
אגב דוד 4 איסי AI בשינוי מוחלט הערב לטווח 300 שעות והלאה
כי זה מה שהטווחים האלה שווים... -
ארין ש נכון הוא הרבה פחות חסימתי
עדכון טוב
אולי התקרבות לגפס -
ארין ש לגבי גפס זה כבר נראה מהלך קבוע אצלו ודי מעודד
ולגבי המודלי AI נראה לי שההפרש ביניהם בין עדכון לעדכון הרבה יותר גדול וזה גם הגיוני לכן אני מסתכל עליהם עד לטווח של 200+- מעבר לזה במודלים המסורתיים יש בדרך כלל איזושהי מגמה שלרוב מתממשת במודלי AI זה מרגיש לי כמו הטלת מטבע
ולכן דוד 4 כבר שנים כשאנחנו רוצים להתייחס לטווח רחוק יש רק את גפס ולכן כשאתה אומר שזה גפס לבד זה די המצב הקלאסי -
ירושלמי 22 למה מה עם איסי?
ומה עם מודלי הAI? לא הבנתי למה הם אינם טובים -
אני כבר רואה פה דיון לוהט על מודלי הAI כן או לא...
לא מציע להיכנס לזה כי אין מספיק חומר מידע וניסיון עליהם
גם אני עד לפני כמה שבועות לא הייתי זוכר אפילו להסתכל בהם ואין לי יכולת לדעת אם הם טובים או לאזה נכון שזו פריווילגיה של GFS מאז ומעולם
אבל ירושלמי 22 אל תשכח שכיום גם איסי וגם הרצות של הקנדי נותנות עד 360 שעותאיך שלא יהיה אני לא ממש מאמין בטווחים כאלה גם ככה זה סתם ליופי ולחלומות...
-
דוד 4 איסי היה עד לא מזמן רק עד 240 שעות וגם היום הוא אינו נחשב חזק לטווח הארוך
והמודלי AI לטווח הארוך נראים (לי לכל הפחות ולדעתי לרוב המומחים) פחות יציבים
ככה כשאתה רוצה לראות התפתחות אפיק לטווח הרחוק כבר שנים שגפס הוא הכתובת העיקרית -
ירושלמי 22 אמר במודלים יום חמישי:
והמודלי AI לטווח הארוך נראים (לי לכל הפחות ולדעתי לרוב המומחים) פחות יציבים
החורף הזה הם היו ראשונים לגלות את ביירון ואת המערכת אחריה וזה היה כבר בטווח הרחוק
כך שלא הייתי ממהר להספיד את אמינותם -
ירושלמי 22 אמר במודלים יום חמישי:
ככה כשאתה רוצה לראות התפתחות אפיק לטווח הרחוק כבר שנים שגפס הוא הכתובת העיקרית
וגם אז 100% מהמקרים זה לא קורה...
-
ארין ש נכון אבל אני כמו הרבה רגיל לפעם (עד לפני שנתיים בערך)
ואני לא מסכים שזה חלומות מבחינה סטטיסטית זה התרחיש הכי סביר שיקרה גם אם האחוזים נמוכים -
גשם עד בלי די זה לא נכון אני יודע שנהוג לומר ש100% זה לא קורה כדי לא לתת לאנשים לפתח ציפיות
אבל במציאות הרבה פעמים זה נכון -
ירושלמי 22 התרחיש הכי סביר אם האחוזים נמוכים? לא מובן לי המשפט
אם מה שGFS מראה ב300 שעות היה מתרחש אפילו 40% - זה אומר שרוב הסיכויים שהוא לא מתרחש
ותאמין לי זה הרבה הרבה פחות מ40 אחוז -
ארין ש האחוזים הם יותר באזור ה10-20% אבל גם הדיונים בלהט על 200 שעות הם באזור ה40-50% והסיבה שאנחנו מנתחים את זה כי זה מה שרואים ואין פשע להגיד שגפס נראה עם תרחיש מצוין להמשך החודש
-
ירושלמי 22 זה נכון!
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com